cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

bozulan kızlık zarı kaynar mı ?

1 cvxtaxug348vHnDg1WzsDgHayır kaynamaz, ancak ilişkiye girmediğiniz için vajinada 2-3 ay sonra daralma olur. 2 sene sonra ilk defa ilişkiye girdiğinizde perinede çatlaklar olursa küçük kan sızıntıları olabilir. Bu evlilikte de olan birşeydir perine de çatlakları evlilikteki ilişkilerde de görülebilir. Tek fark siz kızlığınızın olmadığını biliyorsunuzdur. Artık canınızın yanmayacağını bilirsiniz. Bu sevgilisyle düzenli ilişkiye girmiş haftada 2- gun girmiş kızlar için geçerlidir. Ama hayatında 1 defa kanama geçirmiş kız iseniz. Belkide bakireliğiniz duruyordur. Bakmak baktırmak gerekir. Belkide yitirmediniz sadece 1 defa çatladı kendinizi bozulmuş hissediyorsunuz. Genellikle kızlar ilk kaçamak ilişkide denemede korkup kaçar ve pişmanlık duyarlar. Kan gelince bozuldu zannederler. Ama bu aslında tamamen öyle olmayabilir. Kızlığınızı tamamen yitirmemiş olabilirsiniz.

Kızlık genellikle tek ilk ilişkide kaybedilme şansı %50 dir   ,yani daha sonra da kanamalar olur.  Hatalı ilişkilerde gençlik hataları olmaktadır. Ne kadarını kaybettiğinizi bilemezssiniz. Belkide  hala bakiresiniz.  Buna jinekoloji karar verir. Çoğu evlilikte ilk gecede kızlık zarı yırtlmaz,bunun olabilmesi günler sürabilir. Vajinanın kendini kasması korku ve refleksle kapanması sebebiyle çok uzun sürebilir. Kadının penise alışması için zamana ihtiyacı vardır.Bu süre 1 seneyi geçebilir.

Bekaret muayenesi yüz kızartıcı bir muayene olduğu için yanınızda şahit ister. Anneniz yada ablanız gibi. Yaşınız büyük olsa bile kendi isteğinizle gittiğinizde doktorun yanında asistan bulunur. o asistan  doktorun sapkınlık yada hatalı muayene yapmadığının şahidi olur. Çünkü kadın vücudu mahrem sayılır ve kadınlar mahkemelerde bunu bazen kullanıp para kazanma yolunu seçebildikleri için doktorlar kendilerini garanti altına alırlar.(istismar) Bekaret muayenesi diye bir muayene yoktur, sadece genel muayene vardır. Bunu kağıt üzerinde sadece adli tıp yazabilir. Özel jinekologunuz sizin kulağınızın dibine yaklaşır ve ancak ricanız üzerine söyler. Bu bölüm sadece doktorla hasta arasında kalır.  ilaçlı tedavilerde  doktorlar Bakire kızlara bakmama eğilimindedir genellikle  ultrason gibi karından bakılan makinelerle kullanırlar. Çoğunlukla  jiekolojide sebep ve sonuç hastanın geçmişte neler olduğu ile ilgilenir. Kadınlıkta  sık rastlanan problemler bellidir ve belli ilaçlar kullanılır. O yuzden bakmaya gerek duymayabilir. Genel muayene olmak istiyorum denildiğinde bakar.

 

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir