cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

Teşekkür

Sayın okuyucu arkadaş,

Muhtemelen başta saçma birşeyle karşılaşacağım diye gelip te ciddi bir cevap aldın. Birçok siteyi incelediğinide aşırı Bilimsel, okuduğu anlayamadığın oldu, bazıları da  aşırı cıvık, cinselliği alaya alan bir yapıda ,

Bunun ortası anlaşılır net bir cinsellikten bahseden ,soru ve cevap mantığı ile çalışan az site olduğunu farkettim. (2005 yılında Blogcuda sadece 12 konu açmıştım ve blogumun olduğunu yurtdışına gidince unuttum.Türkiyeye döndüğümde çekmeceme koydugum şifreyle girip baktım ilgi yüksekti,) Yazmaya devam etme fikri böyle oldu

Cıvıklığın bir kısmı okuyucular tarafından oluşturulmakta,  Saçma soru ve cevaplar konusunu bu yüzden yazdım.  Asıl niyetim birşeyler vermek,öğretmek. Doktor,hoca,bilgin,uzman değilim ama bilgilerim size yeterli olacaktır, sıradan sizin gibiyim.Yazdıklarımın çoğu basma kalıp kitaplardan alınma değildir.

Cinseldüşünce ismini tesadüfen buldum, googledan reklam para almıyorum. Blogu fayda , iyiniyet için açtım.  Eskiden kültürümüzde ablalık abilik rolleri vardı. Modern dünyaya geçince şehir içindeki  abilik kavga  bıçkın delikanlılık,ablalık ise kadınlararası rekabet anlaşılmaya başlandı, Birşeyler biliyorsak yazalım diye düşündüm.Yanlış eğilimler olmaması için toplumda gönüllü yönlendiriciler olması gerekir, bu her zaman psikolog,dr.hoca.uzman değildir herkes onlara ulaşamayabilir herşey para ile oluyor. Dejenere toplum olmayalım . Çoğumuz sokaktaki kedilere köpeklere su bırakmaya başladı, Sakat insanlara arabalar alınsın diye su kapakları topladı. Bu topluma bedava bişeyler de vermek gerekir. Belki aklım bu kadar yetti, siz benden daha iyisini yapabilirsiniz,gönüllü yazılar yazabilirsiniz.

Niyetim sadece bilgi paylaşımıdır. Hiçbir çıkar art niyet, sapıklık veya partner arayışında değilim. . Benim de belki hatalı davranışlarım olmuştur   Uç noktalarım sabit fikirlerim olabilir bende insanım.

Sevginin gücüyle hoş  kalın
C.düşünce

15 responses to “Teşekkür

  1. Ferhat Doğan Mart 5, 2013, 1:26 am

    Bu kadar kaliteli bir kişilik ve kaliteli bir site. Lütfen devam edin ve bırakmayın asla. Sıkı takipçinizim bundan sonra 🙂

  2. elif Temmuz 31, 2013, 12:13 pm

    derdımı böyle anlatabılırım sanırım. kızlık bozuldugunda vajınadan sarkan damara bnzer sey nedır kan içinden gelyo cok mıktarda olmasa da bunun hakkında bır bılgı yok hıc bır yerde ve bız çok gencız esimin etkılenmesını ıstemıyorum.

    • cinseldusunce Temmuz 31, 2013, 3:39 pm

      merhaba, kadınlarda vajina girişinde sarkan et parçası görünümünde genellikle polip tanısı çıkmaktadır. Polip nedir derideki et beni gibi oluşan zararı fazla olmayan vücudun oluşturduğu parçalar. Ancak bir jinekoloğa görünmenizde fayda olduğunu düşünüyorum bir hekim her zaman daha doğrusunu bilir..Ben sıradan sizin gibi biriyim. Sadece biraz kitap kurcalamış ve tecrübelerimi paylaşıyorum,sizin anlayacağınız dilde yazmaya çalışıyorum. Peki polip çıkarsa ne yapılır, genelde kolay yerdeyse lokal anaesteziyle basitçe alınabildiğini biliyorum.
      Çok yeni evliyseniz kızlık zarınızın yırtılması ve kenara itilmesi biraz daha devam eder 5-10 birleşme ufaktefek kan gelir. sonra tamamen normale döner.Ama bu zaman dilimini geçmişseniz, utanmanıza sıkılmanıza gerek yok. Doktor bakar bakmaz anlayacaktır. Evli kadınlar daha çok kontrole ihtiyaç duyarlar kızlara göre.
      Umarım bilgilerim size faydalı olur,benim yazdıklarım sadece varsayım üzerine kurulu.
      sağıkla kalınız.

  3. Recep Kasım 13, 2013, 11:55 am

    Evet, güzel bir site. Eşi yok.

  4. Yuksel Ekim 3, 2014, 6:25 pm

    Evet, güzel bir site. Benim itirafım da paylaşıldı. Sitenize yardımcı olmak isteriz.

  5. özen Nisan 24, 2015, 10:23 pm

    evet okuduğum kadarıyla güzel bir site yapmışsınız,ama hala bana cevap gelmedi lütfen iki farklı yere derdimi yazdım dönerseniz sevinirim teşekkürler ve başarılar,ine ayrıca 2015 yazıları pek göremedim insanların burayı daha çok bilmesi takip emesi gerekir bence..

    • cinseldusunce Nisan 25, 2015, 6:12 am

      Burada da cevap verdim , kısırdöngü içinde olmanızı algılayabiliyorum. Site evet okunuyor. Fakat bir blog çerçevesinden hiç çıkmadım,kişisel kalmasını istedim. Çok konu yazdım fakat silmek zorunda kaldım , yeni internet yasası belki de Temiz de olsa bu siteye de zarar verir düşüncesi ile korktuğum konuları sildim. Hala korkuyorum desem yalan olmaz 9 senelik birikimlerim bitebilir. Yaşın yanında kuru da yanar mantığı. Topluma insanlara birşeyler vermek düşüncesiyle açtım. Eskiden ablalık,abilik denen bir müessese vardı önce onlara danışırdı gençler. Benim elimden gelen bu

  6. şahin Aralık 13, 2015, 10:28 pm

    merhaba yorumlarınızı ve cevaplarınızın çoğunu okudum bazı saçma yorumlarda olmuş bazılarıda çok komik yani bu wepsiteniz çok faydalı diye biliyorum doktor değilmişsiniz ama cevaplarınıza tavsiyelerinizi bakılırsa yüksek lisanslı pr.doktorlar gibisiniz. siz çalışmaya devam edin buda millete büyük ölçüde faydalıdır hele küçük yaştaki daha yeni ergenliğe giren gençlere kafasında bitürlü çözemediği soru işaretlerini ortadan kaldırıyorsunuz. Size başarılar diliyorum teşekkürle.

  7. Merve Şubat 8, 2017, 9:31 pm

    Merhaba ben 22 yaşındayım ve bekarım vajinamda önce sarkan et parçası vardı şimdi ise küçük et parçaları oluştu doktora gitmeye korkuyorum sizce polipmidir bu

    • cinseldusunce Şubat 9, 2017, 6:59 am

      et beni dedikleri minik poliplerdir, çoğu kadında vardır ve genital bölgeler et beni dediğimiz şeylere çok daha fazla rastlanabilecek yerlerdir,bazı vücutlarda hormonlar bunları kendileri oluşturabilir, dışarıdaysa görünümünden rahatsız olursanız yaktırarak yok edebilirsiniz, ancak polipe benzeyen HPV virüsü de vardır, eger bir erkekle çıplak cinsel dokunma ters ilişki gibi durumlarla geçerler HPV virüsünün kadında yaptığı tahribat %95 üstü rahim sağlığını tehlikeye atmaktadır. HPV virüsü yazın google a ve et benlerinizin benzeyip benzemediğine bakın. zira son süratle erkekler kadınlardan başka kadınlara bulaştırıyor. illa cinsel ilişkiye girmek gerekmiyor, derinin dokunması basit kan enfeksiyonu ter ilişki esnasında kan yoluyla son süratle yayılıyor.zamanla komple kaplıyor. Bunu et beni mi hpv mi olduguna fotograflara bakarak anlayabilirsiniz. ama kan yolu ile bir sorununuz yoksa zaten normal bildiğiniz et benidir, et beni,nin iç kısımda oluşanına kist miyom deniyor, dışardakilerin tedavisi çok kolay rahatsız etmeyebilir,sadece görüntü yapar ama içerdeki et benleri büyüme yaparsa tehlike yapar, içerde kisstle yaşayan birçok kadın vardır.illa alınması gerkemye bilir kontrol edilirler. sizinki çok endişelencek durum olmayabilir.

  8. Anonim Nisan 22, 2024, 12:19 pm

    Güzel bilgilendirici bir site. Emeğiniz ve araştırmalarınız için teşekkürler

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir