cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

cinsel soru ve cevaplar 2019

2019 yılında google da Türk insanlarının en çok aradığı  cinsel soru ve cevaplardır

vajinasına cisim sokanlar = evet bakireyseniz yapmamanız gerekli,  küçük yaşta meraktan daha önce soktuysanız ve kan geldiyse.Bakire olmayabilirsiniz baktırmak gerek. Bunu merak ettikçe, gece sizi uyutmayacaktır. içinizi kemirir.

Bakire değilseniz. hijyen ve sert olmayan cisimler tercih edin.

erkekler neden boşalır =  Boşalmakl zorundalar ,doğanın bir yapısı. Belkide erkek boşalmasaydı kadınlara yaklaşma ihtiyacı duymazdı. ve aşk diye birşey olmazdı.peşinizden koşulmazdı.,çoğalmamız zor olurdu. erkeğin doğal-tabiat görevi görevi sperm saçmak döllemektir.

dartos kası = Peniste bir kas türü sertleşme uzamayı ilgilendiriyor . 2017 ye kadar hiçkimse bu kastan bahsetmiyordu. penis büyüttüğünü söyleyen idda eden twitter fenomeni tarafından abartılmış bir tıbbi terim .

sperm kokusu = evli değilseniz merak ediyorsanız , evet toprak kokar, klorak çamaşır suyu gibi keskin kokusu vardır,yada yeşil kesilmiş çimen kokusu.  erkeklerin kemik iliğinden gelen kanparçalarından yumurtalıkta üretilir . erkeklerin iliğime kadar boşaldım kelimesi gerçektir bir anlamda.

bacakları sıkarak mast = kızların %35-40 ı  klitoris okşamadan yapıyor  anormal değilsin, bu bazen dışarıda yada okulda boş derste kızlara değişik deneyimler sağlayabiliyor  . Erkekler yapamaz ama oturarak kızlar boşalabiliyor yani hiçkimse anlamadan. Çok çocuksu bir mastürbasyon çekli. klitorisi çok hassas kızlar ancak böyle yapıyor. sonradan klitoris okşamaya geçenler de oluyor ama daha az. böyle alışan bu şekilde orgazma devam ediyor.  Bu kızların en çok merak ettikleri evlenince acaba normal orgazm olur muyum. cevap EVET ama eşinize bağlı.

öpüşürken neden akıntı gelir = Heyecan duyduğunuz için çok doğal bir durum.

kadınlar neden ped takar = Her ayda 1 defa adet kanaması gördükleri için,  bu kanama 5-8 gün sürer ortalama

uzun süre ilişkiye girmeyince kan gelir mi =  daralma olacağı için gelebilir, fakat kesin olasılık değildir. kızlık zarı gibi kanama beklemeyin. genellikle gelmez.sadece zorlanma olursa. sorudaki maksadını biliyorum.  Aslında bakire değilsin ama kanamasını istiyorsun 🙂  bunun için özel hilelere başvurmalısın.

uzun süre cinsel ilişkiye girmemek zararlımı = Hayır bu bir şans işidir.  oranız daralır . kız gibi olursunuz sadece kızlık zarınız kanamaz. aktif olmadıgınız için ilk ilişkideki gibi çiş yapmada yanma olur yani balayı sistiti denir buna.

kızlık zarı parmak ne kadar girerse bozulur , >Bu aslında kızlık zarınızın yapısna bağlıdır. bunu siz bakınca görürsünüz de anlayamazssınız. cift bölmeli ise hemen yırtılır. çok delikliyse hemen yırtılır. Yırtılma olasılığı yapısına ve sokulan parmak kalınlığına göre değişir. ama vajinaya elle dokunmak mikrop açısından  hijyen değildir.

kızlık zarı patlayınca ne hissedilir =  acı ,kızlık zarı patlamaz,çok erkeksi bir terim. kızlık zarı esner ve yırtılır .sadece küçük bir et parçasıdır kesiklik acısı hissedilir. kulak deldirmede hissettiğiniz sızı ile aynıdır.

boşaldıktan sonra ne yapılmalı = erkek içinize boşaldıysa, yada kendi kendinize boşaldıysanız. ilk yapacağınız şey peçeteyi kağıt havluyu oraya koymak olur. Kağıt havlu en büyük cinsel devrimdir. uykunuz fazla ise yatın aktığı kadar akar  ,mümkün olduğunda banyo yapıp temizlenirsiniz. İnsanlar genellikle yatarken uyuyacakları zaman sevişir,mastürbasyon yapar. kalkıp temizlenmek zordur . çok fazla enerji kaybederler. ve uyku hali olur. Hatta kızlar mahsustan uyuyup mastürbasyon yapmadıgını bunun sadece bir titreme oldugunu düşünüp unutur. Sorarsalar da yapmıyorum cevabı verir. Yapıyorsun bal gibi mastürbasyon ama bu sayılmaz edasındasın.

ilk sekste ne hissedilir = KIZ=acı biraz gerginlik korku heyecan, Hiçlik, rahatsız edici et parçası var içimde  tamamen hayal kırklığı, çok güzel olacak sanmıştım hiçbir keyifi yok. eve bakalım ne söylicem ,  kanıyor mudur acaba ?gerildi ,kesik acısı hissi. erkeğe sakın içinde oynama acıyor dersin.   acımasından korkma hali. ERKEK = içine girmeliyim hayattaki tek amacım bu. erkekliğimin arkasından konuşturmamalıyım,yıllarca bu anı bekledim. sokmak istiyorum girmiyor. çok zor olodu . kıpırdatsam içine tekrar giremem . böyle kalsın. girdi ama yaptım galiba. acıdığını söylüyor. mümkün oldugunca içeride tutmam gerek. bu şekilde zevk alamam. Bu sadece bir görev. benim becerip becermememle alakalı. Becerdin işte.

kadin uyuyan esine oral sekle uyandirir mi = Bu erkekle olan yakınlıkla alakalaıdır. mutassıp erkeğe bunu yaparsan tekmeyi yersin . adam malına saldırı olarak algılayabilir bunu.

hpv hastaları elliyle başkasının cinsel organına temas etse hastalık bulaşır mı ? Hpv li yer aşırı sürterse kan yoluyla , adet kanı size degerse. ters ilişki yaparsanız sürten yerler. hpv için sürtünme gerek mantar gibi değil. genellikle cinsel bölgelerden sürterek gecer. mesela diş eti kanaması diş çerkilmiş ise öpüşürseniz bunun gibi şeyler.

siyah külotlu çoraplar = evet erkekler istiyor giymenizi ve siz giymiyorsanız giyenler evlenme çiftleşme olanağına daha çok sahip oluyor. erkekleri cezbetmenin en basit yolu siyah külotlu çorap giymek görüntü olarak bu. %70-80 . erkekler bunu google da en çok arıyor ve yabancı kızlara bakıyorlar.  Çünkü siz bacaklarınıza güvenmiyorsunuz .bahaneneniz çok giyememk için. eskiden Liselerde mecburiydi anneniz evlendi ,anneiz babanıza çekici geldiyse siyah külotlu çorabın etkisi %50 den fazla anneniz etek giyer külotluçorap giyer siz giymezssiniz. kadınlaşmayla alakalı.  Etek kadın elbisesidir .Çorap ta aksesuarıdır. dişi olma cesareti gösterin daha kolay eş bulursunuz. Herkesin bacakları güzel.

cinsel organa bişey sokmak günahmı ?  = Hayır değil bu kişisel bir durum .Dinle alakası yok. ama kızlık zarınız sizi korkumak için. cinsel organlar doğal yapısı içine birşey sokulmak üzere planlı değil sadece merak ve üreme için bu mümkün.

kadinin elli erkegin penisine degerse zina olurmu ? Kadının niyetine bağlı. islam dini niyetlerle çalışır.

sevgilim sinemada elledi = sizin mahrem alanınıza girmesine siz izin verdiğiniz kadar ilerler.Genellikle en kolay bulunan ortam  sinemadır . okşamak için  ev kiralama şansın yok ilk dokunuş karanlıkta sinemadadır hele en arka koltuktaysanız 🙂 çok ergence öpüşme sahnesinde ilk öpüşme

taşşaktaki yumurtalar ne işe yarar ? sperm üretir. taşşaklarda anormallik varsa  o erkek kısır olabilir. ürolojinin ilk baktıgı yer.

kız çükü var mı ? dışa doğru seninki gibi çüküsü yok ama  tam tersi içine doğru deliği var onun çükü de öyle yaratılmış .

idrar deliği ağrısı =sistit , kendiliğinden oluyorsa mikrop kaptınız demektir, yada tahriş var. erkekle sevişip sürtme veya cinsel ilişki yaşadıysanız gene acır  devamlı sekste acı gecer alışır

bir erkekle cinsellik konuşmak = olur ama adamıyla ,herkesle olmaz, medeni bir erkekle ,ayıyla konuşulmaz. ayırt edecek zeka her kızın asil kanınında mevcuttur.O adamı ararsanız bulursunuz.

 

 

 

4 responses to “cinsel soru ve cevaplar 2019

  1. Kişisel manifesto Aralık 19, 2019, 3:58 am

    İlk birleşme esnasında bir kaç dakika sürerken boşalma süresdiğer süreçlerde bu dahada uzun oluyor bunun nedeni nedir acaba psikolojik mi?

    • cinseldusunce Aralık 19, 2019, 6:15 am

      bosalmanin bir suresi mantiken yoktur sadece ortalama 5-10 dakika civaridir 5 dakikadan erkense erken 10 dakikadan gec ise gec bosalma denir. erken bosalma kulturel dinsel ve erkegin rolu ile alakalidir. gec bosalma kismen ayni sebepledir. gec bosalan kisi evlilikte zamanla duzelir ama erken bosalan kadina keyif vermez. Bu yuzden sorun 1 kisiye ait degildir iki kisiye aittir. Evlilik icinde duzelir. kacamak iliski yada ikinci es olaylarinda daha fazla sorun olur.

  2. Yegane Temmuz 10, 2020, 4:24 am

    Merhaba. Ben evde temizlik yaparken bir pecete buldum ve spermli peceteydi.Onu aldim bir ucundan tutdum vee kokladim.Hem de 5temmuz adet olmusdum 7temmuz buldum peceteyi.sonra elimi ozel bolgeme vurdum mu,vurmadim mi bilmiyorum.Vurdugumu var sayalim. Hamile kalma olasiligim var mi?.Onceden Tesekkurler.

    • cinseldusunce Temmuz 10, 2020, 11:56 am

      Hicbir sekilde hamile gebe kalamazssiniz bu sekilde. O spermler peceteye dustugu an ölürler, kadin bedeninde vajinaya sicak sicak akitilimis sperm meni. Gebe birakir yada erkek peceteye bosalicak o an 2 dakika gecmeden Tuvalete gittiginde o peceteyi vajinaniza bulastirirsaniz olur fakat 30 gunde 1-3 gun tutturmaniz gerekir. Sizin her gun gebe kalmaniz mumkun degil yumurtanin rahime dustugu gun uyarsa olur. Eskiden kadinlar gebe kalinca umumi hamamlarda gebe kaldim yalani atiyordu.. Ama bugun bunun imkansiz oldugunu biliyoruz. Adet gunlerinde gebe kalma olasiliginiz aifir. Cunku vucut bir dollenmemis yumurtayi atarken ayni anda ikinci yumurtayi rahime dusurmesi icin 14 gun gerekir ortalama yani adetin ilk gunune +14 gun koyun 19 temmuz. Sizin yumurtlama gebe kalma gununuzdur. Adet gununde gebe kalinmaz

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir