cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

google’a takılan günlük sorular 2

adet kanını ocakta yakmak günahmı ? İnsanlar kandan korkarlar,tamamen uydurma bir düşünce. adet kanı sadece bir kan hücre yapısıdır. kadın pedleri çıkmadan önce kadınların adet bezleri vardı beyaz ve bunlar kanlı olarak erkek çocukların olmadığı bir zaman ocakta kaynatılır tekrar kullanılırdı defalarca. o zaman doğalgaz elktrik yoktu. bunun adı adet beziydi. öyleyse eski kadınlar ped kullanmayanlar hepsi günahkar. anneanneniz babannneiz ondan öncekiler hepsi adet kanını haşladılar ocakta yaktılar. bu kadar kendi kanından korkmak olmaz. hristiyan cinsel korkuları islam adına yayanların hurafesi

adetliyken mastürbasyon yapılırsa adet dönemi uzar mı ? Hayır adet dönemi aynıdır mastürbasyonun çok yapmak az yapmak hiç farkettirmez. belki heyecandan dolayı adet kanı 1 -2 gün önceden gelebilir kızlık kanı ile karıştırılır. işte o zaman adet uzadı sanılır yada adet bitince yaparsınız son kan gelir uzadı sanırsınız gelen kan rahimin içindeki basınçtan keyiften dışarı atılan kandır. bazen erken bazen geç te akmaya devam eder . heyecan ve rahim bu işten keyif alıp kasıldıgı için,uyarıldıgı için

adet gördükten sonra vajinam değişirmi ? doğuştan aynımı kalır ? = Adet görmek sadece bir doğal gelişmedir, haliyle sizde büyürsünüz vajinanız da büyür.adet gördüğünüz gün nasılsa vajinanız aynı kalır, yaş ilerledikçe oda büyür genişler yetişkinleşir. hep aynı kalması mümküğn değildir. adet görmekle değil yaşla alakası var büyümeyle

 aynı anda zevke gelirsek hamile kalınır mı ?  : Bu çok zor yakalanan bir zamanlama, fotograf makinesinin  çekme şiddetinin aynı anda ikisinin yakalaması gibi zordur. ama hamilelik aynı anda boşalmayla alakası yoktur.

bekar erkek prezervatif kullanabilir mi ? Prezervarifi ister bekar ister evli erklek kullanır, ama daha çok bekar erkek kullanır. evli adam kendi karısında prezervatif kullanmaz. başka dogum kontrol yontemi kullanır. kendi karısına neden kaçamak ilişkiye girsin. korunma olmadıgı anda evliler de kullanabilir.

bir insan oyuncakla sevişirse hamile olurmu ?  Hayır.

Bir erkek tahrik olunca penisi büyür mü ? Evet bütyür uzar şişer ve sertleşir. erkekler buna penisim kalktı derler

bir erkek kızı neden ellemek ister ? : Aynı cinsel erkekte olsaydı ellemezdi, bıkardı , meraktan tabiki, onu hissetmek kadın vücudunun en kıymetli organını hissetmek ona sahiplenmek dokunmak ister. küçük erkek çocugna bir oyuncak gösterin ona sahip olmak dokunmak isteyecektir. ama siz onu herhalde vitrin olarak kullanmayı düşünmüyorsunuz.

bir erkek ay vallahi kuzum ve benzeri kelimele kullanması normal mi ? Hareketleri de belli ediyorsa ellerini çok kullanırlar kız femini hareketleri de varsa. eşcinselliğe eğilimi var olabilir ama bu şekilde yetişmiş erkekler de vardır. annesi kız bebek beklerken erkek dogmuş ve kız adabıyla yetiştirilmiş toplumsal yanlışlıklar var.erkek ama konuşması ters . ama avırları da değişikse lgbt olabilir.

bayanın şeyi neden şişer ? Tahrik oldugu için vede artık yetişkin oldugu büyüdüğü anlamına gelir,

boşalınca vücut ne kaybeder ? Enerji,güç ve su kaybeder.  erkeklerin çoğu ilişkiden heme  sonra buzdolabına koşar. ilk yedikleri şeyler enerji verici şekerli, fıstıklı yiyecekler olacaktır.

boşalma sırasında meni nasıl fışkırır ? Aşırı arzu ,sperm basıncına baskı eder. bir kadın bir erkeği ne kadar etkilediyse o kadar güçlü basınç oluşur. aslında sperm fışkırmasının gücü kadının gücü ile doğru orantılıdır eğer kadın sebep ise.

boşaldıktan sonra ne yapılmalı ?  Genellikle rahatlama evresinden sonra ilk yapılan iş idrar yapma işeme olmalı,daha sonra banyo yaparak temizlenme. sanki hiç yapmamış gibi rahatlarsınız. ve uyursunuz.

boşalınca kızlık bozulur mu ? Kızın kendi kendine boşalması zaten klitoral orgazmdır , vajinal delikle alakası yok bu yüzden bozulmaz.

dul kadın cinselliğe ihtiyaç duyar mı ? Duyar tabikide , taş ,toprak değil ki. ama sırf erkeklerin baskısı yğüzünden türk kadını dul ise yapmamaya çalışır. kendini bastırır. oysa dulluk birçok toplumda kadına cinsel özgürlük verir. Endonezya ve malezyada müslümandır ama dul kadın birçok farklı erkekle olabilir kimse de onun cinsel hayatını yadırgamaz. Baskı bizim toplumuzdadır. erkeklerin cinsel açlığı had safhada oldugundan  kadının yapmasını bekler belki sıra ona gelir diye beklentisi vardır. kadında kendini saklar

erkekler perineyi bilir mi ?  Evet bilir ama oranın adının perine olduğunu bilmez. fakat kadınınki küçüktür erkeklerin perinesi daha geniştir.  erkekler de perine bölgesinden keyif alırlar.

erkek boşalırken kadın acı duyarmı ? Hayır ama içinde sıcaklığın aktığını hissederler. bazı kadınlar  erkeklik suyunun içine akmasından zevk duyarlar. Çünkü bir erkeğin ürününü vajinasının içinde tutmak başarının kanıtı gibidir kadın için,zafer kazanmak birşeyi başarmak .erkekliği yenmek gibi onu sahiplenmek gibi duygular kaplayabiliyor.

erkekler gece kendi kendine nasıl boşalır ? Ellemeden penis boşalmasına gece basması denir. erkek uzun süre boşalmaz mastürbasyon yapmaz  ise eliyle. vücut gerkeni yapar. sabah  külotu sperm dolu uyanır.  Kendini çeşitli sebeplerle mastürbasyon yapmamaya direnen erkeğin eninde sonunda karşılaşacağı olay budur. karabasan gibi. vücudun ihtiyacıdır boşalmak ,

erkekler penisinden hasta olur mu kızlar gibi  ? Hayır , erkekler adet görmezle

erkekler neden vajinaya dokunmak ister ? Onlarda olmadığı için,meraktan,nasıl bişey acaba. merak eder ,vajina görünen bişey değildir hissedilendir.o yuzden elleyerek hisseder erkek. göz doldurmaz vajina

erkeklerin spermine dokununca ne olur ? Eliniz yapış yapış sperm olur, süner ama yıkayınca çıkar. yakıcı bir sıvı değildir. sahlep gibi bir yapısı vardır süner.

erkekler siyah sütyenden mi hoşlanır beyazdan mı ? siyah dantel veya yarı şeffaf olan herşey erkekleri cezbeder. mesela külotluçorap. bir göstercek bir  göstermiycek, yarı gizli görünen şeyler.

erkek olarak baskasinin penisini merak eder mi ? Evet eder ama direk bakmaya utanır. çünkü karşılaştırma ve merak edilir. acaba benimki nasıl küçük mü büyük mü, onunki nasıl ?

evliler yatmadan sutyeni cikariyor mu ? Evet genelde çıkarır, sütyensiz yatar. sütyen uyurken rahat bir aksesuar değildir.

genital kiskac nedir Fetiş filmlerde ,cinsel organa takılan mandal gibi şeyler bu biraz erkeğin fantazisi ile alakalı, acı çektirmekten zevk alıyor demektir.

her erkek sabah ereksiyon yasar mi ? Evet ,genellikle ,erkek olmanın bir yan etksidir

hayvan spermi ile hamile olunur mu ? Hayır kromozomlar farklı.

isteksiz ilişkiden hamile kalmak zararlımı Hayır istekli yada isteksiz olmanız farketmiyor. tutuğu anda maya tutuyor.

içine boşaldığını nasıl anlarsın Ayakta durduğunda sperm vajinandan aşağı akar ,sperm kokusu farklıdır. anlaşılır zaten. peçeten veya pedin yürüdükçe ayakta durdukça sperm dolar. geri akar.

kadının vajinasına dokunan erkek ne hisseder?  Yumuşaklık,sıcaklık ,ıslaklık,hoş şeyler dokunma istegi,yıllardır saklanan organa dokunma hazzı duyar.kadının en kıymetli hssas organı elindedir.zafer kazanma duygusu

kendi vajinami dikebilir miyim ? Hayır. bu iğne iplikle olacak bişey değildir, anestezi yapılması gerekir. ve bütün vajina açılarak dikilir. perde  kumaş dikmekle alakası yok.

kızlarda bel aşağısında kokmayi gidermek icin neler yapılabilir ? Banyo temizlik, bazen hijyenik jeller iş görebilir. bazı kızlarınki kokmaktadır bu doğal.

kız menisi sümük gibi esner mi ? O bir kızın vajina ağzındaki koruyucu sıvıdır, vajinanın doğal akıntısını keşfetmişsiniz.onun adı  meni değildir akıntıdır.

kızlık zarı dar giysiyle bozulur mu ? Hayır

kizlar her ilişkide illaki orgazm olur mu ? Hayır. ama orgazm olmazlarsa bu sefer baş ağrısı miğren tutar. kadının orgazmı erkeğin becerisine baglıdır. enerjisini düzgün kullanan kadın vücudunu iyi tanıyan erkek daima başarılı olurken. çok güçlü olan erkek tecrubesiz ise. gücünü boşuna harcar.Tatmin olmayan bir kızdan da tekrar istemek sıkıcıdır.

kadının dudağı erkeğin burnu ? Alakası yok düşündüğün şey ile hiçbir orantı sökonusu değil uydurma. küçük burunlu bir admadan çok şey çıkabilir, dudağı küçük olan bir kız da şaşırtabilir.

kadınlar erkek vücuduna bakarak boşalabilir mi ? Hem evet hem hayır. kadının bazı şeyleri aşmış olması gerekir bunun için. kadınlar genellikle obje ile değil tutku ve sevişme arzularına bakarlar. materyal değil

kadınlarda fışkırma nasıl olur Olmaz, işeme olur en fazla fışkırma görmek isterseniz, kız arkadaşınıza eşinize rica edin işesinler ,fışkırma sahnesinin aynı oldugunu göreceksiniz.

kizlik zari bozulmadan tahristen kanama olur mu ? olur

kizlar kac yasinda anal iliskiye girmek ister ? Hiç girmek istemezler, erkekler sırf filmde gördü diye kızları kendi fantazisine sokmaya çalışır, vermezlerse anal ilişkiyi direten hep erkektir.

klitorisim büyük bu büyük ir problem oluşturur mu ? Hayır ama şekli sizi rahatsız ediyorsa, bu ameliyatla küçültülüyor.doğal oluşan  klitoris büyüklüğünün en büyük sebeplerinden biri kız çocugunun doğumda zamanından geç doğurulması. diğer sebepler ırsii dir aileden gelen kadın soyuyla alakalı.

mezi hamile bırakır mı ? Elbette birakır, buna kaza kurşunu denir

masturbasyon yumurtalıkları bozar mı ? hayır ,bilakis bir kızı cinsel ilişkiye, ve vücudu hazırlar. orgazmı bilmeyen bir kızın normal cinsel ilişkide ögenmesi düşük ihtimaldir.

masturbasyon isteği geldiğinde yapmamak ? Bu genellikle kadınların kendinden korktugu zaman yaptıkları bir daha yapmayacağım yöntemidir. ama daha fazla ihtiyaç olacaktır. insanlar kendilerini boşuna baskı altına alırlar.50 yaşına geldiğinde  mastürbasyon yapamayacaktır. mastürbasyon gençliğin gücüdür.

mastürbasyon yapan kokar mı ?Hem evet hem  hayır ama meyddana gelen salgılar. cinsel koku oluşturduğundan başka kişilerin duymasından endişe edilir. o yüzden banyo yapılarak kendinizi yatıştırma ihtiyacı duyarsınız.

mastürbasyon yapinca kızlık zarı zarar görür mü ? Hayır, öyle olsa kadınların çogu bekareti kayıp olurdu.

mastürbasyon yapmak ihtiyaç mıdır ? Evet yeme içme  gibi, kadınlar ögrnemezlerse yapmayabiliyorlar ama erkekler bunu yapmaya mecburlar. sadece bazı papazlar bazı din adamları yapmamaya çalışır.

meme emerken neden vajina sulanır ? Meme de üreme organıyla etkileşimli kadınlıkla beraber çalışan hassas organdır , tahrik tek başına değildir. memelerden kaynaklanan hassaslaşma vajinaya uyarım gönderiri. kadın üreme organı sadece vajina iken bütün vücudu erojendir.  sadece memeden orgazm olan birçok kadın vardır. resmen memden orgazm olabilirler vajinaya ihtiyaç duymadan.

opustukten sonra kanama sonucu kizlik bozulur mu ? Hayır ama elbise sürtünmesinden tahriş olmuşsunuz demektir . birkaç günde çatlaklar düzelir.

opusmeyle hamile kalinirmi Hayır

orgazm olurken bacaklarım buz gibi oluyo ?  Her kadının orgazmı farklı tepkiler oluşturur

parmagimizi kalcamiza sokarsak hamile kalirmiyiz Hayır

parmakla hamile kalınırmı Henüz  gazetelerde daha duymadık, ama olacak gibi de görünmüyor. bu olsaydı erkeklere ihtiyaç kalmazdı.

penis klitorise degerse hamile kalinir mi ? Hayır . ama o penis var ya hep fazlasını isteyecektir gör bak.

prezarvatife boşalıp ikincisinde penisi sokarsa hamile kalınır mı ? Elbette ki kalınır  ,1 damla menide bile binlerce sperm var.

pecete koymak kızlıga zararlı mı ? Hayır ,her kız vajinasındaki akıntıyı bir miktar emdirmek için peçete koyar ,yada ıslaklığı bir şekilde almak için günlük ped yoksa evde pecete koyar. bu sadece siz depilsiniz. haliyle peçete yapışır buruşur külot içinde bunun bir zararı yok.sadece o anlık tasarruf sağlanmış olur. günlük ped yerine pecete koymuş olursunuz hepsi budur.

peçetedeki spermden hamile kalınırmı ?  Evet

penis ne kadar girirse hamile birakir ? girmeden de bırakır. sadece vajişna ağzına boşalması sıcagı sıcağına sperm kaçması yeterlidir. ama elbette ki içeri girmiş bir penisin dölleme yetnegi daha fazla olacaktır.

penis uzunlugu rahim duvarina zarar verir mi  ?  Penis rahime girmez. öyle bir penis dünyaya gelmedi. ucu iğne deliği gibi olup gözü olması lazım. bu kafayla yumurtalıklara omuriliğe hatta ağzıdan çıkacağını düşünüyorsanız hayaliniz çok yüksek. rahimle ,vajinayı karıştırmayın.

penisin ağza sokulması zararlı mı ?  Hayır. bu bir  güven duygusu rataır eşler arasında. adamın en kıymetli organını esiralmış oluyorsunuz. düşünün bir kere. hergün olan bir durum değil.

sexten sonra işeyememe erkek ?  : Gayet doğaldır bu , cinsel organlar şiştikleri için kızlar da erkekler de işeyemezler kolay kolay ,işemede zorluk çekilir,cinsel organ kendini idrar yapmak için değil üremek için değişikliğe uğrarken mesane çevresine basınç uyguladığndan idrar yolları sıkışır. böylece zor işeme olur. ama boşalma rahatlamadan 20 dakika sonra denerseniz, penisin ölgün haliyle sorun kalkacaktır.

sex ten sonra kadın banyoya girerse ne anlama gelir ? Kadının kendini temizlemesi rahtlaması anlamına gelir. gayet doğal bir temizlenme ihtiyacı ,sizde yapın temiz temiz uyuyun. sperm kokmasını mı bekliyordunuz.

sık sık ilişkiye girersek vajina ters döner mi ? Böyle birşey duyulmamış,duymadım, tamamen sallamaca

suyla tatmin olmak kötü mü ?  hayır. bunu birçok kız zaten yapıyor . herkesin bozulması gerekirdi. Bir kızın banyo süresi erkekten daha fazladır. saçları uzun oldugundan sansınlar.Ne yaptığını az çok biliyoruz. daha çok temizlendiği için diyelim.

sulanma ile hamile kalinirmi ? Hayır. sulanma bir kızın artık yetişkin olduğunun kanıtıdır.

tayt giyince vajinanın belli olması ? Gayet estetik normal bi durum. kadın vücudunu teşhir etmesini her zaman bilir,kapansa bile bunu becerir. olmayan olur. Tabiatta ona doğurma üreme görevi verilmiş. Hiçbir kural kadını durduramaz.

vajinadan et sarkması olan kadın çocuk sahibi olabilirmi ? Olabilir tabiki, birçok kadında et beni miyomlar vardır. Doğurmak için engel değildir

vajinaya icme suyu doldurmak hamile bırakır mı ? Hyal gücünüz çok yüksek ama, mastürbasyonu banyo duşuyla basınçlı su ile yaptıysanız ,hamile kalma ve kızlık zarınızın bozulma olasılığı yoktur.

vajinada daralma olurmu iliskiye girmeyince ? Evet olur, kız gibi acı çekilir bir miktar. düzenli yaparsanız her zaman daha sağlıklı olunur. 3 ay kadar yapmazssanız eski haline döner.

vajinamda çatlamalar oldugu zaman kızlık zarım bozuk mu demektir ?iç dudak çevresinde kenarında perinede ıslak bir organ oldugundan çatlak olması gayet doğaldır. kızlık zarınız işediğiniz deliğin hemen altındaki açıklıktır. kenar çatlaklıklarıyla onun yırtılması farklı bir dururmdur. vakina sadece delik geğil komple çevresi olan kas yıgınıdır.

vajinaya ilk giriş nasıl olmalı ?
vajinaya nasıl penis sokulur ? : Bunu erkek yapamaz, sadece bir kadın ,kız eliyle mümkündür. ilk girişi de kadın kendi eliyle alır erkeğe sadece bastırmak kalır ki bunu da kadın kendisi ister. Cinsel ilişki tek kişilik değildir. Ve başlangıç her zaman kadının elindedir. Erkek hiçbir zaman tam direk yerini ilk defada bulamaz. 1 kere girdikten sonrası kolaydır. ilk girişi bu yüzden erkek değil kadın kendisi yapar . başını doğrultup tam yerine oturtur. penisin gözü yoktur. yanlış yere kaçar.

vajinayı yalamakla vajina büyür mü ? : Hayır bişey olmaz, her zaman eski haline geri döner orgazmdan sonra

vajina sarkmasi bakire kizlarda olurmu ? Olur tabikide, iç dudaklar büyüyerek dışarı sarkabilir ve buruşabilir. kullanılmışlık hissi verebilir. bu genç kızlarn büyük takıntısı haline gelebilir.

vajinanin hemen sulanmasi normal mi ? Bu kadının o andaki durumuna bağlı birşydir, çok istekli veya az istekli kadınlar vardır. doğuştan ve yapısıyla alakalı bir durum. herkesin normali kendinedir. dolayısılyla  cinsel ilişkiye hemen hazırlanabilenler vardır. bazı kızlar kurudur hiçbişey olmaz acı çekerler. Bu iyi birşey sayılır cinsellik için. millet kayganlaştırıcı yağ satın alırken kadının kendi ıslanması tasarruf sağlar.

10 yasinda kiz orgazm olabilir mi ?  Cinsel yönden bazı kızlar 5-6 yaşında uyanıp orgazmı resmen keşfedebilmekteler . bunun sebebi kadının birşey boşalmak zorunda olmamasıdır. ama erken yaştaki orgazmlar çocuksu sayılır. yani cinsel birleşme hayali değil daha çok rahatlama maksatlı ,yine de orgazmı yaşarlar.

7 responses to “google’a takılan günlük sorular 2

  1. beyza Mart 12, 2015, 6:00 pm

    Ergenlikte sevişince veya opusunce organzm olunurmu

    • cinseldusunce Mart 12, 2015, 6:14 pm

      hayır 🙂 Genellikle şöyle olur kızlarda, bi olay karşısında ıslanma heyecanlanma başladıysa bunu önce genellikle yastıga sürterek,yada orayı bacakları sıkıştırıp bırakma yöntemiyle korkmadan sonuna kadar giderek keşfederler, yada en hassaas bölgeyi uzaktaan okşayarak. en sonunda bir şeye ulaşılırki o tarif edilmez birşeydir. bu daha sonra karşıcinsle denenir.Kişi Kendini önceden keşfetmezsse karşıcinsle de hiçbirşey olmaz. Ama sevgililik kızlar için genelde mastürbasyonun başlangıcıdır.

  2. melda Haziran 14, 2015, 9:45 pm

    sizinle özel konuşmak istiyorum… eger face tarafından sayfanız varsa orada msjlaşabilir miyiz?

  3. nur Eylül 25, 2015, 6:24 pm

    bir kızın başka bir kıza bakarak sulanması mümkün müdür ? eşcinsel olduğunu nasıl anlarsın ? bu tür şeyler ergenlik şüpheleri olabilir mi ? sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum gercekten kafam cok karısık. şimdiden teşekkürler

    • cinseldusunce Eylül 25, 2015, 6:40 pm

      Evet bu icgudude mumkundur. Daha once boyle okuyucum cok oldu. Icgudusel sapkinliktan korkmaktalar. Facebooktan ekkeyin konusalim bunu buraya yazarsak . Yanlis olur bu tur konulari. Kadin kendine de hayran diyebiliriz

  4. nur Eylül 25, 2015, 6:46 pm

    facebook’dan nasıl ulaşabilirim acaba ?

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir