cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

karma cinsel sorular 2

frznA

adetliyken mastürbasyon kızlık zarını bozarmı ? Hayır birçok kızda ,cinsel istek adet döneminde oluşmaktadır bir kısımında ise adet öncesi, adet görmenin mastürbasyon veya bekaretle alakası yok .yapabilirsiniz. kendinize zarar vermezssiniz. adet öncesi yada onrası adet esnasında da yapsanız ,mastürbasyon kızlık zarına bir etkisi zararı olmaz. içine parmak sokmadan yapacağınız mastürbasyonun temizlik kurallarına uyduğunuz sürece size zararı yoktur.

aldatan kadının vajinası değişir mi ?   hayır değişmez, ama yıkamadıysa farklı sperm kokusu hissedilebilir. kadın yıkasa da sperm kokusu bir miktar kalır

akıntı ve peçete ? Kızların ilk vazgeçilmesi diyelim. Bu ilk adet gördüğünde peçete ilk akla gelir. Ped bulamadığı anda ilk aklına gelen, akıntı çok az ise silmek için. veya az akıntısı varsa o anlık hep aklına ilk gelen peçetedir. Çünkü wc kağıdına göre daha beyazdır ve temiz izlenini bırakır. Ne dersek diyelim kızların en büyük yardımcısı peçetedir.  Pedden önce akla gelir.

ay hali görmeyen bir genç kız boşalırmı ? kızlar erkekler gibi sperm veya meni boşalmazlar. adet görmemiş kızlar da orgazm olabilir. erkekler ancak meni geçince orgazm olur. kızların içinden sıvı çıkması olayı yoktur. Genellikle küçük yaşlarda yastığa sürtmek veya bu tarz olaylarla masum mastürbasyon yapabilenler varken 50 yaşında hiç yapmamış ve orgazm olmamış kadın da vardır. kadınların erkeklerden farkı erkekler mecburiyetten öğrenir kadınlar ise sonradan yada tesadüfen keşfeder.

C

cinsel ilişkide kadınların acı çekmesi normalmi ? Normal özellikle ilk cinsel deneyimlerde direk keeyif almayı beklemek düşünülemez. Alışma deneme ve sabırla olur. Bunu eşinizle konuşarak daha iyi bir hale getirebilirsiniz. her işin başı anlaşmaktır. Vajina acıdan keyife olaşır genellikle. tersi olmaz.

B

bakirelik bozulduktan sonra adet biter mi ? Hayır, devam eder. 50 li yaşlara kadar kızların hepsinde devam eder. Evlilik adet kanamasını bitiren birşey değildir.

Bayan pisuvarı varmı kızlar pisuvar kullanabilir mi ? Umuma açık yerlerde yok ama seramik üsretilen altına cinsel organını yıkayabilecekleri seramik bir duş malzemesi var ve bunu sadece zengin evlerinde hotellerinde görebilirsiniz. kolozet benzeri ancak daha yuvarlak vajina duşlama veya altını yıkamada kullanılıyor.  burada idrar yapmkat ta mümkün tabii ki. Bu yapı çok yaygın değil ama ileride belki yayılır. tuvalet taşı üreticileri bunu geliştirmeleri kadın anatomisine göre yapmaları gerekli.

bayan vajinası hepsi aynımıdır ? az farklılıkları olsa da şekil olarak benzer birbirine, yani penis ve yumurtalıklar gibi nasılsa onlarda aynıdır. Kızlarda da dudaklar uzun yada kısa klitoris az buyuk yada küçük olabilir. ama hemen hepsi aynıdır şekil olarak.  bazı kızların iç dudakları büyüktür , erkekler kullanılmışıkla karıştırır bu aslındayanlıştır. her kızın yapısı farklı.

beyaz akuntı olmazsa ne olur ? Bunu soran bir kızssın, o beyaz akıntı olmazssa O zaman vajina kendini mikroplara karşı koruyamaz ,yenileyemez ve kuru olur buda kötü bir durumdur.

Bir erkeğin canı seks  istediğinde nasil anlarsın ? Muhabbetleri hep cinsellikle sonuçlanır. bu meni torbası dolu erkek demektir, sinirlidir kavgacıdır. saldırgandır. aşırı enejiktir, saçmalar çok.. boşalmış rahatlamış erkek sessizdir kimseye zararı dokunmaz, kavga etmez. ancak bu yazdıklarım genellemedir insanlar değişken. genellemeler insanları tamamen anlatamaz.

C

cinsel organ vucuttan siyah olması ?  Bu gayet normaldir üreme ile olan organların renkleri daha koyudur ,hücre farkı olmasa ,organ farklılaşması olmazdı.

cinsel organına el sürüp koklamak ? Erkeklerin sık yaptığı birşey görünse de kızlar erkeklerden aşağı değildir. Herkesin önünde iğrenç kelimesini söyleyen genellikle kızlar olmakla birlikte kimse yokken kendi kokusunu hissetmekten keyif alır. Her erkek veya her kadın böyle değildir. Sadece erkeksi diye düşündğünüz  hemcisniz de olabilir. Sadece fark kızlar bunu göstermeden yapar,erkekler ise göstererek. Kendi külodunun kokup kaokmadığını test etmek esnasında bile kendi vajina kokusundan keyif alan kız sayısı oldukça fazladır ,buna ne demeli, Tabi toplum arasında iğrenç kelimesini en çok kullanan genede kızlardır.

Ç

çiş deliğine penisin girmesi ? Bu mümkün değil normal şartlarda.

Çok seks memelerin şeklini bozar mı ? Hayır, bu konuda bir yan etki görülmemiştir.

E

erkek çiş yaptıktan sonra mı hamile kalınıyor ?  Hayır canım büyünce öğreneceksin, acele etme herşeyi öğrenmenin zamanı var.

erkeğin vajinaya dokunmasıyla hamile kalınır mı ? Hayır ,henüz böyle hamile kalmış kadın dünyada yoktur.

erkek cinsel organında kaç delik var : 1 adet   sadece 1 adet delik var ve bu hem işemeye hemde men-sperm çıkarmaya yarar. kızlarda ise 2 delik vardır.

erkekler kızların adetlerini merak eder mi ? evet ederler ,bilmek isterler.

elleri titreyen bir insan ilişkiye girebilirmi ? girer elbette , erkeği cinsel ilişkiye sokan kadın elidir, yazılarımı okuyun.

ereksiyonu dokunmayı bırakınca bitiyor ? Normal bir durum, kan toplanması sona erdiği için hareketsiz olunca normal döner

erkekler boşalırken titrer mi ? Çoğunlukla titreme nöbeti erkeklerde de olur

erkek kaç yaşında hamile bırakabilir ? ergenlik çağına girmiş  meni sperm akıntısı becerisi kazanan erkeklerin hemen hemen hepsi bir kadını dölleyebilir  genelde bu 13-14 yaşından itibaren her erkekte görülür. İlk çıkan spermler dölleyici etkiye sahip olmasa da kısa zamanda dölleyici özelliğe sahip olur. ergenlik yaşı  topluma ırka ve bölgeye göre 1-2 yaş farklı erken yada geç oluşabilir.

erkekler idrar yapınca sallanır mı ? (titrer mi demek istedin)  Genellikle soğuk havalarda çok çişi gelmiş ve rahatlamış erkeklerde istem dışı titreme meydana gelir.  Her idrar yapmada değil ama çok büyük rahatlamada bu açık açık görülecek kadar fazla oluşur.

erekekler neden sperm fırlatır ?  Bu erkeklerin doğal üreme yapısıyla yaratılışıyla ilgili. Bu şekilde olmasaydı belkide üreme olmazdı.

erkekten akan sıvı ağza girerse bişey olurmu ? hayır hiçbişey olmaz

erkeğe meme yalatmak memeye zararlı mı ? hayır zararlı değil, ama kadınlar arasında yaygın bir düşüncedir bu. Sırf bu saçmalık yüzünden çocuklarını memeden erken kesenler, gögğüsleri bozulacak  korkusu yaşarlar.

F

fitil kullanınca seks yapılırmı ?  Hayır fitil bir tedavidir, vajinaya zaman vermek gerekir. fitil kullanımı bittikten sonra  cinsel ilişki yaşanabilir. Kendini tamir etmesini bekleyin genellikle cinsel ilişki de enfeksiyona sebep olabilir. Yapmamak gerekir.

G

gey bir erkek kadınla birlikte olup severmi? Bu o kişinin yapısına bağlıdır. Bazı eşcinsellikler kadınlarla erkekler arasındaki uzaklaşmadan kaynaklıdır, bunun değişmesi bazen tesadüf te olabilir.  genellikle  eşcinseller birbirlerini kıskanırlarken karşıtcins ilgi dışıdır. Ancak erkeklik olduğu unutulmamalı. erkeklerin boşalma ihtiyacı gey de olsa vardır. Eğer içindeki eşcinselliği yok edebilecek düzeyde gelişme olursa neden olmasın. İnsan nasıl tatmin olursa öyle yaşamak ister. O kişinin yapısna bağlıdır. Aynı şey lezbiyenliktede de geçerlidir. Kişinin eşcinselliğine sebep olan nedeni yok ederseniz onu serbest bırakmış olursunuz.  Çolukçocuk sahibi olmuş ama boşanmış eşcinseller de çoktur.

H

hamilelikte vajinadan beyaz bişey geliyor gelirmi ?  Korkmayın bazı akıntılar olması doğaldır. aile hekiminize gidip bunu söyleyin. size fitil verecektir  1-2 günde tamamen kesilir. birçok hamile kızda akıntılar oluşuyor sadece siz değilsiniz.  Daima her olayı hekiminizle paylaşın.

İ

ilişki öncesi bayanlarda akıntı çokluğunun sebebi ?  O akıntı değil. Kadınlığın erkek için arzusu, ve cinsel ilişkiyi kolaylaştırmak için salgıladığı  ıslaklık. Zaten o sulanma varsa cinsel ilişkiden keyif alınır yoksa yavandır. suni kayganlaştırıcı veya tükrük kullanırlar eğer bu olmazssa.

K

kadınlar vajinasına penis girince acı çekerler mi ?  Hayır,  eğer erkrek önsevişme ile başlarsa kesinlikle keyiflidir, ancak kadının kendini tanımasına ve erkeğin de nazik olmasına bağlıdır. Eğer bu yoksada kadın yine de acı şekmez, ancak  rahatsız edici bir et parçası hisseder. Ağzınıza parmağınızı sokun mesela 10 dakika tutun bunun gibi bir rahatsızlık. kadınların ısınmadan yapılan sekste bahsettikleri bu sorundur. dişini sıkmak deyimi ,bu işten keyif almamak erkek işini bitirsin de kutulayım düşüncesi yatar. kadın bunda acı çekmez ama az zahmetlidir.

Bunun dışında vajinaya ilk giriş biraz zahmetlidir ama sonraki girişler keyif vermeye başlar.Penis, acı değil keyif verir bunun için  yaratılmıştır. Acı çekeceğimizi bilsek hiçkimse üreyemezdi.

kadının boşalması erkeğin hoşuna gidermi ? : Gider elbette ki, eğer bu cinsel ilişki esnasında yaşanmışsa ilşkinin tamamlayıcısı gözüyle bakar. eğer erkek  önünde mastürbasyon şeklindeyse  , erkeğe ilginç gelir ve merak eder ilgiyle izler. tabii her erkek için farklıdır bu.

kadın orgazm olunca vajina kokar mı ? Hayır , sadece kendi salgıları açığa çıktığı için hafif koku olabilir ama bu zaten vajinanın doğal kokusudur. cinsel organlar daima kokarlar.yıkansa da kendine has kokusu vardır. İnsan kendi kokusunu duymaz kokmaz gibi gelir başkasının kokusunu alır. Yıkanmak temizlik olsa da nemli bir kokusu vardır ve hissetmezssiniz yıkayınca. Salgı kokularını yok edersiniz sadece.  Sonuçta ,Salgı kokuları orgazm dışı da oluşur.orgazmla alakası yoktur. sadece ter kokusunda artış olabilir. Ama kastedilen cinsel ilişki sonucu orgazm ise erkek spermiyle karışık vajina  tepki  akıntısı oluşturur vajina 1-2 gün spermle karışık kadınlık kokar. Kadına bu iğrenç gelebilir.

kadınlar hoşlandıkları erkeğin kendilerini okşadıklarını hayel edermi ?  Ergenlikten sonra genellikle bu hayali kuran kız sayısı fazladır.

kadınlar boşalırken işer mi ?  Hayır tam aksine cinsel organı uyarılmış kadın işeyemez. idrar deliği kilitlenir. erkeklerde de sertleşmiş organdan işemek çok zordur. kızlarda da aynıdır.

kadınların orgazm sıvısı hangi delikten çıkar ?Erkeklerdeki gibi kadınlarda orgazm sıvısı oluşmaz, bu filmlerdeki erkekleri aldatmak için yapılan oyundur. Ancak, skene bezi vajina önelrinde bertholin bezi kayganlık sağlar cinsel ilişkiyi kolaylaştırır. erkekler bunun boşalma oldugunu sanır, evet heyecan sıvısıdır bu, ama boşalma sıvısı değildir. Kadınlar boşalırken sıvı çıkarmaz, filmlerde gördüğünüz sanhelerde kızlar işiyorlar orgazm olur gibi yapıp sizi aldatıyorlar,yada vajinalarına önceden konulmuş sıvı var bunu zerkediyorlar tamamen gösteri maksatlı yapılmı.

kızlık zarı her ilişkiye girince genişlermi ? Evet ama bir yerde en zamanla nihai duruma gelir ve doğum yaptığınızda artık kızlık zarını son kalıntıları da  tamamen atılır bir kadın görünümüne dönüşür.

kızlık zarı bozuldugunda gögüsleri sarkarmı ? hayır alakası yok,

kızların lezbiyenler hakkındaki düşünceleri ? Lezbiyen kızların çoğu arayış içindedir, ve kızlara çok daha kolay ulaşırlar mesela bazı sosyal kurslarda kadın kadına bireysel veya tensel yakınlık olan  yerlerde kurs vermek gibi metodlar kullanırlar.  Kadınlar arasında daha kolay yumuşak hareket ederlerse de tam bir sevgili bulmaları zordur. Eşcinsellik olasılığını anlayan kız korkmaya başlar.  Ama bir erkekten duyacağı korkudan daha az olur. Çünkü kadınlar kendi hemcinslerinden  şiddet gelmeyeceğini bilirler.

kızken hamile kalınırmı ? Kalınır tabiikide, bir erkekle cinsel ilişkide bulunmasanız bile vajina dudaklarınızın arasına boşalması hamile kalmanıza sebep olabilir. Kızlık zarı spermlere bariyerlik yapmaz. Adet kanının girdiği yerden milyonlarca sperm içeri girebilir.

L

lezbiyenlerin iç organları nasıl olur ? sanırım cinsel organlarından bahsetmek istediniz,  Lezbiyen bir kadının ,normal bir kadında hiçbir şekilde farkı yoktur,bir erkekle birleşebilir ve hamile kalıp çocuk sahibi olabilir. Bu sadece bir tercihidir o kişinin.

M

masturbasyon yaparken vajinaya kaçan nesneler ? Bu tür kazlar olmaktadır geçen günkü gazetede deodorant kapağı içinde kalmış bir kadın lokal anesteziyle çıkarılmıştı. deodorant şişesi denendiğinin kanıtı. ama eğer bişeyler deneycekseniz hiç olmazssa kapaklı çıkan bir malzeme kullanmayın. hadi erkek olsa sapık derler ,ama kadın olunca işler daha zor.

mastürbasyon yapmakla küçük dudaklar büyür mü ? Hayır hiçbir etkisi zararı olmaz. değişmez.ama insan yaşı elerledikçe zaten organik büyüme oluşur. Örnegin 17 yaşındaki birkızın memesi 40 yaşındayken daha büyük olur. Bunun mastürbasyonla alakası yoktur. Büyücekse zaten büyür.

meme okşanarak büyür mü ? : Genelde memesi küçük olan kızların memelerini ellemek için erkeklerin attığı yalandır. Bunu söyleyen erkek ise niyeti ellemektir.Çünkü erkekler meme dokunmayı severler.

meme ucunun büyük olması erkeğe çekici gelir mi ? Bazı erkekleri etkiler. bunda fetişizm ağır basar. Bir kısım erkek için etkileyicidir. Bazı erkeklerde ise ucu içine kaçmış masum oldugu gibi görünen erekte olmamış uçları görünmeyenler bakirelik hissi uyandırdığı için etkileyici olur.Adamının fetişine bağlı bir soru, o yüzden cevap ta 2 şekilde verdim.

N

Neden bir genç bayan öpüşünce bir ayağını kaldırır ? Bu bir sevgi hissidir, eğer ona bakarsanız bütün kızlar dudaktan öpüşürken gözlerini kapatırlar. Bu bir hissetme beden davranşıdır. İnsandan insana değişebiliyor.

Ö

öpüştüğünde vajinadan gelen sıvı kızlık zarına zarar verir mi ? Hayır vermez

P

penis çok masturbasyonla sertliği çabuk söner mi ? mastürbasyonun zaten sönecek olan penisin düşmesine yada kalkmasına faydası yoktur. size bunu söyleyen kişi korkutmak için söylemiş.bu kulaktan dolma bilgi 18nci yüzyılda hristiyanlardan kalma . papazlar insanlara mastürbasyonu yasaklamışlar zindanlara atmışlar ve bunu dinle karıştırmışlar. Hatta mastürbasyon yapmasın diye adama ve kadına zırh yapmışlar gidin fransadaki müzelere görürsünüz.  Bizde böyle şeyler  yoktur olsaydı topkapı sarayında görürdünüz.

peniste kıl olur mu ? Evet olur

penise bakmak kadını tahrik eder mi ? Hayır ,toplum önündeyse ürkütür. kaçar.sapıkça bulur.penis sadece anlamlı zamanda çalışmalı.

penisinin üstünde kurumuş sperm kalıp da hamile kalmaktan korkuyorum ? Tamamen korkmalısın çünkü yaptıgın cinsel ilişkide erkek bir miktar mezi sperm zaten salgılar ve o sıvıda milyonlarca canlı sperm vardır. kuru kuru girdiğini sandığın penisten heyecan sıvısı salgılanır ve hamile kalırsın merak etme.  arkadaşın dışarı boşalıyorum bişey olmaz diye seni kandırır. Hamile kalınca geç kalırsınız.

penis yorulurmu ilişki anında ?  Penis değil  erkek yorulur yani sahibi , fazla enerji sarfeder. bu görev erkeğe verilmiştir en hareketli olan erkektir genellikle. Ama belli de olmaz tabiiki.

sevgilim bana dokunmayla hamile kalırmıyım ? Hayır böyle bişey mümkün değil. sevmek dokunmaktır seviyorsanız birbirinizi tanıyın.birbirinize dokunabilirsiniz. Dokunmak hissetmektir,yaşamaktır.  Dokunmuyorsanız yaşamıyorsunuz demektir yada felç gibi beyinle ilgili sorunuz vardır.

R

rahmin içine prezervatif kaçan rahime zarar verir mi ? Prezervatif rahimin içine kaçmaz, o kadar ince değildir, vajina demek istediniz ,vajina ile rahim ayrı yerlerdir. Vajina içine kaçan prezervatif çıkması zor değildir parmağıyla çıkar sadece birkaç  ıkınmayla çıkar. Vajina içindeki bütün yabancı cisimleri dışarı atma eğilimindedir, Sadece cinsel oyuncaklar ve tampon gibi özellikli yapılmış malzemler  vajina içinde kalabilir şekilde yapılmıştır. prezervatif el yardımıyla rahatlıkla çıkar. öyle çıkmasa bile orda uzun kalmaz. ıkınma veya işeme esnasında dışarı atılır merak etmeyin çıkar. Eğer 1-2 gün içinde çıkmazssa bir uzmana başvurun

T

travesti ile gercek kadın cinsel organı farklı mı ?  Cinsellik amelyatı geçirmiş eşcinsellerde vajinaya benzetilmiştir. ancak %100 aynı olamaz. sadece bir benzetmedir.  modifiye diyebiliriz.   Normal travestilerin çoğu erkeklik organına sahiptir. pasif veya aktif diye 2 ye ayrılırlar..
Ü

üşütmeden dolayı meni gelir mi ? Hayır meni üşütme yoluyla değil zamanında ergenliğe girmiş her erkek çocuğunda oluşan salgıdır. erkekler bu salgıyla üreme yetenği kazanır. Eğer    soruyu soran kız ise , canım eğer üşütüp te çok akıntın varsa annenle veya ailede güvendiğin bir yakınla durumu anlat, üşütme kızlarda sık görülen enfeksiyondur akıntıları artar. 2 günden fazla sürer ve kokulu ise düzelmediği takdirde kendini kontrol ettirmen gerek ,tedavisi kolaydır. utanılacak bir inceleme yapmazlar

V

vajinada 2 delik mi vardır ?  Evet 2 tane , kızların çoğu taa ki aynayla kendilerini inceleyecek yaşa gelene kadar bilmezler, erkekler ise daha geç ögrenir bunu. idrar ve vajina deliği ayrıdır.

vajina yalanmasıyla hamile kalınır mı ?  Hayır, henüz dünyada böyle hamilelik görülmemiştir.

vücuda bulasan sperm hamile bırakır mı ? Vücudun hiçbir tarafına bulaşan sperm hamile bırakmaz, kulağa agıza saça surata göbege ,ancak vajinadır onun yeri,sadece vajina içine ve etrafına bulaşan sperm,eğer yumurtlama gününe rastlarsa hamile bırakır. kadınlar sadece belli gün hamile kalabilir hergün değil.

Y

Yeni boşalan erkek ne hisseder ?  Tiksinti hissi, uzaklaşma, rahatsız edilmemek. sessizlik. yalnız kalma arzusu.

Yetişkin erkekler mastürbasyon yapar mı ?  Yapar elbette, makine değiller ki,erkekler ömürlerinin sonuna kadar boşalmak eğilimindedir vücutları üretim yapar. 60 yaşındaki bir adam devamlı bir kadınla boşalmasını bekleyemezssiniz. mastürbasyon erkeğin de kolayına gider. fazla enerjji harcamaz ve her zaman yapabilir her zaman onu rahatlatacak kadın bulmayabilir. Kadınlar boşalma zorunlulugu olmadıkları için ileri yaşlarda mastürbasyon yapmaya bilir körelebilirler, çünkü mastürbasyonu sonradan keşfederler ,içlerinde akması zorunlu baskı yapan bir sıvı yoktur.

11 yaşındaki oğlum kendini kız gibi hissetmesi normal mi ? hayır bir eğilim başlangıcıdır bu, Çocuğunuzun çevresini iyi kontrol edin. psikologa götürüp veya bir dostunuzu ziyarete gitmiş gibi tanıştırıp onunla arasıra konuşmasını sağlayın. Benim uzakdoğuda gördüğüm(uzakdoğuda erkek eşcinselliği çok yayğındır) ergenlik ve öncesi başlıyor eğilimler. Bu yüzden eğer eğilim için sebepler varsa kaldırma yoluna gidilmeli,Psikologlar Size yol göstereceklerdir. Psikologlar deli doktoru değildir ve herkesin bir şekilde başvurabileceği bir Hekimliktir.

24 responses to “karma cinsel sorular 2

  1. hhh Ekim 30, 2012, 8:22 pm

    esimle iliskiye girdik disariya bosaldiktan sonra tam anlamiyla silmeden tekrar devam ettik hamile kalirmiyim ?

    • cinseldusunce Ekim 30, 2012, 9:14 pm

      dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir, bu şekilde hamile kalan kadın çoktur. erkek cinselliği giriş çıkışlarda 1 -2 damla da olsa sperm kaçırır. ucunda tampon yok ki,erkek heyecanlandığı için mezi denen sıvı salgılar bu sıvı içinde de milyonlarca sperm vardır. yani dışarı boşalıyorsunuz diye 1-2 damla kaçmadığını düşünmek mantık dışıdır, Hamile kalma olasılıgınız var ama tesadüf tutmuyordur sadece. 30 günde 1 gün hamile kalabilirsiniz. o güne rastlatırsanız dışa boşalsa da hamile kalma olasılıgı yüksektir. Hamile kalmak istemiyorsanız daha akıllıca korunma yöntemleri denemenizi öneririm

  2. Ahmet Kasım 25, 2012, 4:48 pm

    Penısımde acı hısedıyorum ozellıkle ısedıgım zaman

    • cinseldusunce Kasım 25, 2012, 6:46 pm

      bevliye doktoruna gitmenizi öneririm , idrar yollarıyla ilgili sorunuz olabilir . Ben sadece bildiğim şeyleri açıklıyorum doktor değilim ama , eğer bu yanma 2-3 gün içinde düzelmezsse mutlaka fazla vakit geçirmeden bevliye ürolojiye görünün. enfeksiyon olma olasılıgı yüksek olabilir ama buna doktor karar verebilir sadece. Onlar daha iyi algılarlar. Üzgünüm bu konuda fazla bilgim yok.

  3. tek kral Ocak 21, 2013, 9:22 am

    ergenlik dönemine yeni giren kız erkek cinsel organını merak eder mi sex yapmak ister mi?

    • cinseldusunce Ocak 21, 2013, 11:33 am

      Merak her erkekte ve kızda vardır. Ancak genelde ergenlik dönemi kızların ve erkeklerin birbirinden uzaklaştığı en ürkek dönemdir. Kızlar kendi hemcinselrine, erkekler de kendi hemcinslerine yaklaşırlar ,ortak erkek muhabbetleri, futbol ,kavga dövüş,kulaktan dolma bilgiler vs gibi şeyler düşünceler geçerken kızlar da kendi aralarında örgütlenir. O kız ve çocuk hangi çevredeyse ne ögrendiyse bununla orantılıdır ögrenilenler. Cinselliği çok erken öğrenen kızlar mümkünken çok geç ögrenen kızlar çoktur. Erkekler ise dürtüleri yüzünden daha çabuk ögrenirler. Yani her kız sizin gibi erkek gibi düşünmez ergenlikte. Ergenlikte yetişkin rolü oynamak tehlikeli ve zararlıdır sorumluluğu sizi aşar büyükler devreye girer. Bu aklınızdan geçirdiğiniz düşüncelerden önce sevmeyi ve sevgiyi öğrenmelisiniz. Bu tür düşünceleri aklınızdan temizleyin önce, sevgisiz cinselliğin evlilikte bile faydası yoktur. O yüzden sevmeyi öğrenin önce. İnsan sevgisi önemlidir.bunun için paylaşmayı bilmek gerekir.

  4. glin Ocak 29, 2013, 10:05 pm

    erkek arkadasimla iliskiye girdik penisi benim biraz icimdeydi tamamen dgil ama yalnz bosaldi ama ben bosaldıgni hissetmedim siviyi hissetmedim zaten hemen kalktm peceteyle sildim ve tuvalete gittim ama beynimi bir kurt kemiriyo acaba bisey olurmu kafayi yiyecem lütfen yardım edin bana yalvariyorum size

    • cinseldusunce Ocak 29, 2013, 10:23 pm

      merak ettiğiniz bekaret mi ? Hamile kalmak mı , kızların en çok bu 2 derdi var ? genelde boşalma olmuşsa ve yumurtanızın olgunlaşma dönemi gününe denk gelmişse hamilelik riski olur tabi bu sıvının vajinanıza girmiş olması gerek. bekaret açısından sa kızlık zarı derindedir ve genellikle iyi korunu. zaten içinize girse acı duyar irkilirsiniz bacakarınızı refleksle kapardınız. Bir erkekle olmanın bedeli vardır . Cinsellik oyun değil

  5. yeliz Şubat 9, 2013, 5:24 pm

    erkek arkadaşımla bi çok kez seviştik,bi kaç kere penisini vajinama soktu ama yarısını,3gün öncede aynısı oldu bn üzerindeydim yarısını soktu zevkle karışık acı hissettim ama hiç boşalamadım , yarım saat kadar sürede iç çamasırımda bi kaç damla kan gördüm peçeteyle sildim ve bi miktar kan daha geldi, bu kızlığım bozulması anlamınamı gelir.. lütfn yardım edin ..

    • cinseldusunce Şubat 9, 2013, 5:42 pm

      Bu kadar ileri gittiğinize göre bundan sonra da bu şekilde devam edersiniz bekaret sizin sorumlulugunuzda olan bir değer, herşey merakla başlar. 1 defada bekaretiniz yırtılmasa da 2ncide veya 3ncüde artık tamamen yırtılamaya başlar bunlar ilk denemelerdir, Her kızın kendi bünye vücut yapısı vardır. bazı kızların bekareti ancak dogumda yırtılır. doguma giren kadın bekarete ait bütün parçaları kaybder genellikle. Bu nasıl başladıysa öyle devam eder , o yüzden benim buraya yazacağım yorumun pek kıymeti yoktur. Toplumda cinsellik tabu oldugu için bunu yaşamak büyük pişmalıklar oluşturur. Bundan sonraki adım hamile kalmaktan korkacaksınız , çünkü erkek arkadaşınız boşalmasa bile mezi denen sıvı salgılar bu sıvı sperm taşır.

  6. banu Şubat 12, 2013, 4:11 pm

    17 yaşındayım 1 haftada her gece uyumadan önce mastürbasyon çekiyorum… kendime engel olamıyorum her fırsatta bunu yapıyorum…zararı varmı. ndn böyle oluyor.

  7. Hakan tek Şubat 26, 2013, 7:08 pm

    Merhaba kız arkadaşımla iliskiye girdik yalnız ben ilk boşalmayi dışarıya yapıp wc de bir miktar idrar boşaltımi yaptıktan sonra penisimi yıkayip tekrar cinsel iliskiye devam ettik bu sekilde birleşme sonucu kız arkadasım hamile kalır mı. Bana yardımcı olurmusunuz

    • cinseldusunce Şubat 26, 2013, 7:38 pm

      dışarı boşalma bir yöntem değildir, zaten damla damla içinde git gel yaparken akar bunu hesaba katmıyorsunuz bu yuzden kazayla çok hamile kalan kız vardır. ancak şansınız kız arkadaşının yumurtlama gününe rastlamamış olması olur 30 da 1 ihtimal ,ama her zaman bu şekil yaparsanız olur tabikide.

  8. Hakan tek Şubat 26, 2013, 8:18 pm

    Merhaba kız arkadaşımla iliskiye girdik yalnız ben ilk boşalmayi dışarıya yapıp wc de bir miktar idrar boşaltımi yaptıktan sonra penisimi yıkayip tekrar cinsel iliskiye devam ettik Bosalmak derken wc ye boşaldım. meni gelmeden önce iliskiden ayrilip elimin yardimiyla wcye giderek burada bosalma islemini gerceklestirdim cinsel iliski esnasinda degil yani. ve wc de iken diğer bahsettigim bir miktar idrar boşaltımi yaptim kanallarin meniden arinmasi dusuncesiyle sonrasında ise penisimi yıkayip dis yuzeyde kalan meniden arındırarak cinsel iliskiye devam ettik aslında konunun detayi bu yinede sıkıntı olur mu ? Kız arkadasım hamile kalır mı ? . Ayri bir konu kız arkadasım 1 hafta olmasına karşın karın ağrısı olduğunu söylüyor hamilelikle ilgisi olabilir mı bu durumun?

    • cinseldusunce Şubat 26, 2013, 8:30 pm

      hamilelik karın agrısıyla belli etmez , mide bulanması ile genellikle gösterir ve adettern kesilir, eczaneden 3.5 tl ye satılan dogum kontrol testi en etkili testlerden biridr ve çok basit kullanılır , burda yazmakla sonuç görmek farklıdır . ben ne yazssam da aslı gibi olmaz.

  9. Ferhat Doğan Mart 5, 2013, 1:23 am

    merhabalar

    Öncelikle böyle yararlı şeyleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Cinsiyet erkek, yaş 21,, Benim sorum şu ki, 15 yaşımdan beri yoğun bir şekilde mastürbasyon yapıyorum belki bu sebeple olsagerek hiç rüyalanma sonucu boşalma olmadı(bunun için 2 hafta dokunmadığımda oldu ama sonuç aynı), hala günde 2-3 mastürbasyon yapıyorum haftalık 14-21 arası yapıyor, kimseyle doğrudan cinsel ilişkiye girmedim, evlenene kadar da istemiyorum, toplum içerisinde abazalık bir durumumda yok sadece kendi içimde bu böyle. sizce bu kadar fazla mastürbasyon ne gibi sorunlara yol açabilir? Bu konuda rahat mı olmalıyım yoksa bunu dert edip kendimi kasmalı mıyım?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

    • cinseldusunce Mart 5, 2013, 7:01 am

      mastürbasyon sıklığınız size zarar vermez, istediğiniz kadar yapın , beni de senin zamanındaki gibi birçok dinsel korkuyla yalan yanlış şeylerle kandırmaya çalışıyorlardı. 22 yaşıma kadar bütün erkekler gibi sık mastürbasyon yaptım. kendine zarrar vermediğin sürece dokularına sinirlerine zarar vermediğince yapabilirsin. Evlenince mastürbasyon yapılmadığını mı sanıyorsun, onu söyleyen yalan söyler. evlenince de devam ediyor, ancak kılıbıklık gibi anlaşılmasın diye her erkek kendi hemcinslerinin arasında ağadır yaptığını söyleyebilir mi sence.
      Bana ergenliğe girdiğimde çocugun sakat doğar siilce çıkar gibi günahla ilgili şeyler söylemişlerdi, valla çocuğum da sağlıklı o palavrayı sıkanlara inanmamıştım. Ne kadar korkuyla yetiştiriliyoruz. Abaazanlık durumun olmaz çünkü boşalıyorsun. Asıl boşalmayan erkekten korkacaksın. Sinirlidir kavgacıdır. Deşarj olmamıştır. Boşalmadığımız zaman kızlara saldırgan oluruz,bacaklarına bakma eğilimi artar. Çünkü adrenalin hormonu salgılarız dolduğumuzda. kavgaların çogunu boşalmayan erkekler çıkarırlar bunu unutma. Kriminal raporlara göre Dünyada katillerin psikopatların suç işleyenlerin çoğu boşalmamış erkek ve kadınlardır,adamlar araştırma yapmış.

      • ferhat doğan Mart 5, 2013, 7:59 am

        Cevap yazdığınız için teşekkürler.

        Yok ben ondan bundan korktuğumdan değil, belki kendime bir zararı olur veya ne bilim kızlara karşı bu yüzden ilgisiz olabilir miyim veya bu kötü olur mu diye sormuştum 🙂

        2.bir sorum kadınlar boşaldığında o pornolarda gördüğünüz sıvı gelmez o aldatmaca yazmışsınız, peki ne gelir? Hiçbir şey mi gelmez?.. o zaman bir erkek olarak boşaldığını sadece reflekslerinden mi anlayacağız?

        Birde sizce bir erkek evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeli mi? Bazı arkadaşlarım var “oha sen daha gitmedin mi” derler bazıları var benim gibi onlarda evlenmeyi bekliyorlar, sizin görüşünüz nedir bu konuda?

      • cinseldusunce Mart 5, 2013, 10:48 am

        1- mastürbasyon kızlardan uzaklaştırmaz aslında daha da sizi sosyalleştirir, bir kızın önünde daha rahat konuşursunuz aklınız hep cinselliğe çalışmaz,boşalmamış erkekler kızlara yanaşamazlar ve laf atma şekline dönüşür. veya okul önünde sevgilisi olan bir çocuga sataşır. erkekliği ağır bastıgı için korkutur. boşalmamış erkek sanır ki o erkeği döverse o kız ona gelicek ,dünya ona kalıcak.. aksine kızlar şiddetten hoşlanmaz, o kız o cocuga daha fazla baglanır gizli görüşürler o bölgede görüşmezler böylece hiçbirşey becerememiş olur ,okul önlerinden ayrılmaz, modifiye arabalarla dolaşırlar,korna çalarlar,müziği sonuna kadar açarlar bela ararlar.kavga edecek birini ararlar. bıçak taşırlar. bunun altında hep boşalmamış erkeklik yatar.
        2- kadınlar boşaldıgında bir sıvı gelmez, boşaldıkları zaman kasılma ve titreme nöbetine girer. cinsel organınızı içerde sıkarlar . kadın orgazmını incelerseniz anlarsınız zaten.
        evlenmeden önce erkek cinsel ilişkiye girebilir fırsat varsa, olanak varsa neden olmasın ama bu kerhane olmamalı

  10. ali Şubat 21, 2016, 5:56 pm

    38 yaşındayım sekse çok düşkünüm bu düşkünlükten kurtulmak istiyorum çaresi varmı..

    • cinseldusunce Şubat 21, 2016, 6:42 pm

      bunun adı libidodur, hiçkimsenin seks enerjisi sonsuza kadar girtmez duruldugunuzda bu günleri arearsınız ,mastürbasyonu bile haftada 1 defa ahatta 15 günde 1 e düşersiniz. Bu içinizdeki enerji.psikolojide sakinleştirici ile sanırım duzeltiliyoır

  11. Mahmut Haziran 20, 2016, 12:41 am

    Sadece isedigim zaman 1 damla veya daha az kan geliyor ve cokk. Az yanma sizce ne olabilir doktar gorunmelimiym

    • cinseldusunce Haziran 23, 2016, 2:18 am

      sanırım erkeksiniz, erkekten kan gelmesi iyi birşey değil bunu doktora sormanız gerek. burda doktorluk bir iş var. sağlıgınızı tehlikeye atmayın. Benim gibi bir siteden yada aile doktorundan çare aramak değil de üroloji uzmanına görünün belki basit bir ilaçla düzelecektir. Sağlıgınızı koruyun.

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir