cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

sadece

C

Sadece cinsel organlar birbirine değerse ne olur ? Hiçbirşey olmaz. sadece 2 organ birbirine dokunmuş olur. Hamile kalan olmaz. Çiftleşme bu şekilde değildir, cinsel organlar tanışmış olurlar. Olup olucağı Hepsi bu kadardır.

D

Sadece dokunmak mastürbasyon sayılır mı ? Hayır kendinize dokunmak mastürbasyon sayılmaz.kendi vücudunuzdan korkmanıza gerek yok. İnsanın kendi vücudu kendisine özeldir. İnsanoğlu görerek yada dokunarak dünyadan önce kendini tanıması gerekir.

E

Sadece ellemek mastrbasyon sayılır mı ?  Hayır sayılmaz ,mastürbasyon sayılabilmesi için orgazm ile sonuçlanması, en keyifli anı yakalamış olmanız gerekli. Kendine dokunmak incelemek mastürbasyon sayılmaz. hatta biraz ileri gitseniz de mastürbasyon değildir. Kendinize dokunmak ellemek gayet doğal bir incelemedir. Doktorlar da dokunarak birçok hastalığı tedavi eder. İnsan vücdunu tanımalıdır.

Ö

Sadece bir kez öpüştük hamile kalır mıyım ?  Öpüşmekle hamile kalmazssınız,En içgüdüsel tatminidir öpüşme,insan dünyayı ilkönce ağzıyla tanır sonra gözüyle. Dünyada milyonlarca insan öpüşüyordur şu anda ama hiçbiri hamile kalmamıştır. Sizin seyrettiğiniz filmlerde öpüşerek hamile kaldılarsa, gösterilmeyen bir bölüm yada maksalanmış bir sahne vardır mutlaka. Ama çocukken bizde böyle sanırdık.

P

Sadece parmak sokmayla hamile kalınırmı ? hayır ,

Sadece penisin vajene teması ile hamile kalınır mı ?  dokunmak değdirmek  kastınız ise ,hayır. (mezi veya sperm olmaması gerekir.bulaşırsa hamilelik riski vardır)

S

Sadece mastürbasyon yapsak varjinanın şekli değişir mi ?  Hayır hiçbir şekil değişikliği olmaz. İnsan vücudu nasıl gelişiyorsa o şekil değişir. Mastürbasyonla varjina şekliniz değişmez zarar verici kesici malzemeler kullanmadığınız takdirde böyle birşey mümkün değildir.

2 responses to “sadece

  1. Figen Yılmaz Temmuz 2, 2012, 2:31 pm

    bir kadın kendi kendine hiç kimseyi düşünmeden boşalırsa günahmıdır çok merak ediyorum lütfen beni aydınlatacak bir cevap verirmisiniz saygılar

    • cinseldusunce Temmuz 2, 2012, 4:33 pm

      ne yazık ki dini konular hakkında bilgim yok sadece bildiklerimi yazıyorum.üzgünüm fetva hattı size yardımcı olabilir belki, Bu dini bir konuya tekabül ediyor.

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir