cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

cinsel merak ve cevaplar 5

A

Ata binmek kızlığa zarar verir mi ? At sizin kızlığınıza zarar vermez.Normal olarak ata binmek kızlığa zarar verecek bir bir olasılık dahi yoktur.  Jokeylerin hiçbirinde görülmüş birşey değildir. Rahatlıkla çocuğunuzu gönderebilir. Yada kendiniz bilebilirsiniz. Kızlık zarına bu kadar hassassanız. Köylerde anneleriniz ablalarınız at eşşek üstünde gelin olduğunu duymuşsunuzdur. Öyleyse hepsinin bekareti bozulmuş olması gerekirdi. Ata binmek bir gelenektir.

Adet sancısının kızlık zarıyla alakası var mı ?  Yoktur. Bu sadece hormonal bir durum. Vücut değişikliğe uğruyorken geçirdiğiniz bir sendrom. Yaşınız ilerledikçe bu ağrı azalacaktır. Anneniz sizin kadar ağrı çekmiyordur mesela. Kızlık zarıyla değil hormonların oturmasıyla alakalı. Ergenlik yada yeni gençlik döneminde daha hassas olduğunuz için daha fazla hissetmeniz normal bir durumdur. Bazen ağrı kesiciler yada sıcak su torbası ile ağrıyı azaltabilirsiniz. Annenizle yada aile hekiminizle konuşun.

azgın bir erkek nasıl düzelir ? Boşalmasını sağlayın, boşalabildiği kadar boşalsın iliklerine kadar. Ondan sonra süt dökmüş kedi gibi olur. Meni torbası boşalmış erkek sakin sessizdir. Kızgın sinirli ise problemlidir. Günaha girme korkusu ile çogu erkek boşalmaktan kaçınır günümüzde. Bu içgüdüsel bir korkudur. Bir erkek deşarj olursa dişleri alınmış canavar gibidir hiçbir gücü kalmaz.

B

Bayanlar kendi kendine orgazm olunca gusül gerekir mi ? Evet gerekir.Sıvı akmasa bile niyet edilir maksada ulaşılmıştır.

Bir erkek kıza cinsellikten bahsediyorsa ? : Sapık değildir. kendi yaşıtı hiçbir kızdan bilgi alamamaktadır. İlgi duymaktadır. sperm torbası doludur.Öğreneceği bilgiler canlı bir karşıtcinsten onu tatmin eder. Meraklarını gidermek bildiklerini paylaşmak ister. Çünkü hep internet veya dergi ortamında saçmasapan şeyler öğrenmektedir. Gerçek yaşayan bir kız arkadaşta saklıdır ama hiçbiri vurdum duymazdır.Ergenlik döneminde kızların cinsel konulardan kaçışı vardır. bu korkular bazen çok uzun sürer.Cinsellik korkusudur. Sanki hiç yaşamayacakmış düşünce kendinden korkmaktır. Aslında kadında cinselliği uyandıran erkektir. Yoksa yıllarca uyur.Cinsel organın maksadı sadece işemeye yaramak değildir. Kızlar tatmin ihtiyacını sonradan öğrenirler. Erkekler ise boşalmaya mecbur kaldıkları için. Boşalmaya mecbur oldukları için. Cinsel her konu onları tatmin eder. Karşıtcinsle konuşmak rahatlatır. Belki de konuşmalar olsa birçok sapıklığı ortadan kaldırır. Sapıklıkların  birçoğu tatmin edilmemiş meraktan, cevap alınmamış sorulardan oluşur.

Bakirelikten çıktıktan sonra idrar deliğinde bozulma olur mu ? ilk ilişkilerde birazcık idrar deliğinde tahriş olur, hafif kanlanma da olabilir. Bu zamanla düzelecektir. Uzun ara verirseniz yine aynı sorunlar oluşur.  Vajinanın bir yabancıya alışması kolay değildir. İdrar deliği deforme olmaz sadece tahriş olur. Daha önce böyle bir sürtünmeye maruz kalmadığı için.

Bir erkekle cinsel konular konuşarak onun boşalması mümkün mü ?  Hayır ,Meni sıvısı akmaz ama Mezi denen sıvı akıtır. Cinsel konular konuşarak onu ereksiyona sokarsınız . penisi sertleşir.  Ve ucundan 3-5 damla kayganlaştırıcı sıvı akar. Erkekler için bazen konuşmak ta yeterlidir. Karşıtcinsle konuşarak tatmin olmak ister. Bu kötü ve sapıkça bir durum değildir. Penis zaten her türlü uyarıma açıktır. Erkek onun zamansız sertleşmesini doğal karşılar. Alışmıştır.Kadınla erkeklerin bu tür konular konuşması. Erkekleri hem cezbeder hem bilgilendirir ,hemde deşarj olmaları için bir sebep oluşturur. Kadın erkek çatışmalarının çoğu konuşmamaktan,, anlaşılmamaktan kaynaklanır. Erkeğin cinsel konuyla rahatlaması mümkünse bilgi vermek bile yeterlidir.

Boşaldıktan sonra acıkmak ?  Erkekler boşaldıktan sonra az kendine gelince ilk yapacakları iş şekrli veya tuzlu proteinli bir yiyecek seçmek olacaktır Buzdolabına saldırmak Mutfaga saldırmak normaldir. Bütün spermlerini kaybederler. Geri kazanmak için enerjiye ihtiyaç duyarlar. Boşalmadan sonra buzdolabına saldırmayan erkek yok gibidir. Bir kadınsanız İzleyin  göreceksiniz..

Buruşuk kız vajinası ? Vajina kat kattır vajina buruşuk olmaz iç dudaklar uzun ve buruşuk görünebilir bu her kızda farklıdır çok kullanılmış anlamında değildir. Her kızınki doğuştan farklıdır.

Büyük erkekler sevişme filmi görünce pipileri kalkar mı ?  Evet, ama bu bilgiyi  biraz erken öğrenmiş oluyorsun.

D

Doğum sonrası dikilen yerde et parçası ? Bu doğumdan sonra dikiş yerinin tam oturmaması yada iki doku arasındaki mesafedenkaynaklı. Yada kaynama esnasında dikişlerin zorlanmasından oluşabilir. Sizi rahatsız ediyorsa yaranız kaynadığına göre o et parçasını aldırabilirsiniz. sonuçta bir kist değil sadece görüntüsel yag bezesi gibi bir durumdur lokal anesteziyle hemen alabilirler. Bir kadın doktoruyla görüşmeniz gerekli siz ilk değilsinizdir aynı sorunda olan. Doktorların bu konuda tecrübeleri vardır. Aile hekiminize danışın önce.

E

Elden vajinaya sperm girerse hamile kalınır mı ? Evet ama kısmen kadının 30 gün içinde 1-2 gün hamile kalma şansı var o güne rastalatırsanız. Ve erkek henüz sıcak sıcak elinize boşaldıysa ısı kaybetmeden bunu yaparsanız olur. Alelade 1-2 saat önceki tuvaletteki bir sperme dokunmanızla olmaz.permler penisten çıktıktan sonra son süratle ölürler.

Ele bulaşan sperm vajinaya  sokulmasıyla hamile bırakır mı ? Evet yukarıda anlattım.biraz zordur.

Erotik filmler gerçek mi ? Gerçektir. ama film hileleri vardır abartılar çoktur.Hileler çoktur mesela kadınların erkekler gibi boşaldığı sahneler sahtedir. Erkeklerin boşalmadan saatlerce çiftleşmesi gibi.

Erkekler penislerini oynatabilir mi ? Evet ama sertleşmiş olan peniste sadece kaslarını sıkıp bırakma şeklinde oynatabilirler. Sönük bir penisi serteşmediyse oynatması mümkün değildir. Sertleşmiş peniste anüs kasları ile aynı kaslar sıktığında penis oynama daha çok sertleşme yaşar. Anüs kaslarını bırakırsa setleşme duur. Erkek sertleşmiş penisiyle bu şekilde oynatabilir. Ama bu çok uzun süremez yorulur.

Erkekler cinsel ilişkiden sonra nasıl hissederler kendilerini ?  Cinsel ilişki gece yapıldıysa= yorgunluk,uyku isteği huzur. Gündüz yapıldıysa= Huzur,korkunç bir rahatlama,uçuyormuşçasına hafifleme,enerji ihtiyacı yüzünden buzdolabı yada yiyeceklere saldırma, Cinsel doygunluk. Başka kadınlara bakmaz erkek o gün. Bütün kızları fethetmişlik hissi.

Erkekler ereksiyon sırasında acı çeker mi ? Hayır ama bir gerginlik hissi vardır. Penis dokunulmak okşanmak ister daynılmaz bir dokunulma arzusu huzursuzluk çeker dokunulmazssa. Boşalma arzusu duyulur ve beyin bunu zorlar. erkek aşırı hassaslaşır dayanılmaz bir hale girer.

Erkekler boşalırken acı çeker mi ? Hayır ama heyecandan içgüdüsel ses çıkarırlar çoğunlukla. O erkekten duyacağınız orgazm esnasındaki ses, onun profesör yada  devlet başkanı bile olsa hayvanii içgüdüsel sesidir. Medeniyetin eğitimle bastırdığı sestir.

Erkeğin vajinayı ellemesi hamile bırakır mı ? Hayır bırakmaz  Neyle ellediğine bağlı. Parmaklarıyla eliyle ellediyse hamile kalmazssınız. Kendiniz de elleseniz hamile kalınmaz.Parmakla hamile kalan henüz olmadı.

Erkekler boşalırken ses çıkartır mı ? Evet

Erkeklerin sürekli pipisi kalkar mı ? Hayır. Böyle durum varsa bir hastalık veya rahatsızlık olabilir.  Erkekler ancak görsel olarak çekici erotik bir kız objesi,fotografı gördüklerinde yada penisine dokunulduğu anda,yada hayalinde erotizm kurdukları anda sertleşme geçirir.

Etek giymek erkekleri etkiler mi ?  Evet, pantolon giymek erkeksi bir durum.

Evlilikte bekaret önemli midir ? Evet  önemlidir, bir kızın kendine olan saygısıdır. Kadın doğmanın içinde erkeklere göre sabırlı olmak yatar. Sabırlı olan her zaman kadındır. Tabii bu kişiye ve küültüre göre değişir. Bekareti bozmak en çok erkek ister, hiçbir kız kendi kendine ya canım sıkıldı kurtulmak istiyorum diye parmak sokmak bekaretini bozmak istemez. Bekaret bozulmadan klitoris orgazmı zaten yaşayabilir kız için büyük engel değildir.  Bekareti bozmak erkek planıdır. Ancak ona sahip olmak isteyen erkek beyninde  başka sahip olunmamış kadın arar evlenmek için bu hep böyle gider. Toplumuzda halen geçerlidir Bekaret kavramı ne kadar dejenere olsak ta.

F

Fantazi giyim erkeğin hoşuna gider mi ? Evet katalizör görevi yapar. Hızlandırır adrenalini arttırır.

Hamilelik nasıl gizlenir ? Gizleyemessin ama 5nci aya kadar karnında abartılı bir şişme olmaz . Bol göstermeyen elbiseler giyilebilir

H

Hamile kalmak için ilk kimin boşalması lazım ? Orgazm olmakla gebe kalma ilişkisi yoktur. AMa erkeğin boşalması yeterlidir. Halk arasında  saçma sapan şeyler anlatılır. Mesela kadınla erkeğin aynı anda boşalması. Bunu becerebilmek çok zordur.  Sadece erkeğinizin vajinaya boşalması yeterli. Kadının orgazm olması yada olmaması farketmez. Erkeğin sıvısının vajene girmesi önemlidir.

Homoseksüel erkek kadınla ilişkiye girebilir mi ? Girebilir ancak o zaman onun adı homoseksüel olmaz bi seksüel olur.  Bu tür insanlar vardır Hem kadından hem erkekten keyif alan bunların da aktifi pasifi vardır.Genellikle yüksek sosyetedir cinsel ilişkiyi kolay bulan cinslerdir.  Pasif olanlar hem kadın tarafından hemde erkek tarafından  anal ilişki geçirir. Aktif olanlar ise hem kadına hem erkeği memnun eder. Bunlara en büyük örnek Aidsten ölen Freddy Mercury dir . Hem erkek hem kadın severdi. Cinsel ayırım yapmazdı. Homoseksüeller Ve Lezbiyenler ise cinsiyet ayırır yani birbirine aşık olurlar vede karşıtcins e ilgi duymazlar. Hatta kendi aralarında evlenirler. Sadece cinsellik duymazlar ruhen de beraber olurlar.

İ

İç dudakların büyük olması çirkin birşey midir ? Hayır her kızda olabilir, aileden yada ırsi olabilir bazen de 9.ay 10 günü geçen doğumlarda kız çocuklarında görülebilir. Her kızın kendine ait bir güzelliği vardır. Bu da kendi güzelliğidir.Kendi vücudundan memnun olmayan kadın doldur . estetikle labiaplasti ameliyatı ile düzeltilebilir.. Ama bundan şikayyet edecek erkek partner azdır.

K

Kadınlar bacaklarına bakıldığında ne hisseder ? Baktığınızı görürse korku hiddet utanma duygusu duyar,çekiştirir  ve sapık olduğunuzu düşünür. Hiçbir medenii erkek bir kadının bacaklarına direk baktığını belli etmez. Göz ucuyla bakabilir bir anlık ürkütmeden . Eğer direk bakıyorsanız yiyecek gibi ,siz eğitilmemişsiniz bir köyden kapalı bir haneden gelmişsinizdir. Cinsel olarak aç olduğunuzu belli ediyorsunuzdur.Görmemişliğinizi ,görgüsüzlüğünüzü de savunuyorsunuz demektir. Cİnsel açlığını ancak bir hayvan belli eder. Medeni hayatta erkeklerin zorbalıklarına karşı kadınlar daha üstündür bu tür hareketler dişli bir kadına denk geldiğinizde sizi tacizden mahkemeye kadar sürükler. Kadın taciz ediyor diye düşünseniz de haksız olursunuz. Kadın zaten vücuduyla kendini gösterir.Bu onun hayata ifade biçimidir. Taşsız avize lambası gösterişsizdir. ancak taşları olunca zengin ve güzel gösterir.Her kadının gösterişi farklıdır erkek olarak bize düşen kadın çeşitliliğinden keyif almaktır. İnsanları olduğu gibi kabul etmek taciz etmek alenen suç sayılır.Uzaktan bakarsınbız olur biter.

Kadın kendi vajinasın gördüğünde boy abdesti bozulur mu ? Böyle birşey imkansızdır. Kadın çıplak erkeği de görse boy abdesti bozulmaz.Niyet önemlidir.cinsel ilişki. yada boşalmaya karar verdiyse vede fiilii bir olay başladıysa olur kendini kurcalarsa bozulur. Bu mastürbasyon yapmak boşalmak gibi. İnsan kendi organına bakınca neden boy abdesti bozulsun. Mantıksız. Banyoda kadınlar hamamına giren kadınlar hem çıplak hemde birbirinden tahrik olup nasıl boy abdesti alıcak. Bu kadar ince ayrıntıyı düşünüyorsanız bütün dünyayı cenabet-cenüp olarak göreceksiniz. C.C. Allah hepimize akıl vermiş. Öyle olsa Jinekoloğ doktorların hepsi cenup-cenabet geziyor. Kadın kendi vücudundan neden korkar.

Kadın vücudu spermleri öldürür mü ? Kadının vajina sıvılarının kimyası dışarıdan gelen her yabancıyı dışarı atmak için programlanmıştır.Savunma merkezi vardır. Spermler vajinanın tanımadığı maddelerdir ve insan salgısıdır bunlardan da kurtulmaya çalşır. Aşağı akar. Spermlere allerjik reaksiyon gösterir onlardan temizlenmeye çalışır.  Bazı kadınların savunma mekanizması çok daha güçlüdür hamile kalmayabilirler bu allerjik durum yüzünden.  Spermlerin içindeki en harketlisi yumurtaya ulaşmayı başarır . Spermeler kadın vücuduna girdiklerinde 1-2 günden fazla yaşayamaz döllenme olmazssa hemen hepsi ölür. Döllenme olursa amacına ulaşmıştır. O yumurta ve sperm çocuk olarak dünyaya gelir.

Kadın boşalınca erkek gibi meni gelir mi ?  Hayır , sadece kasılmalar olur. çok nadir vaka kadınlarda sidik kaçırma gibi belirtiler görülür ama bu genelde yeni doğum yapmış yada sorunlu kadınlardı kısmen bu tür şeyler görülebilir.

Kendi vücudunu seyretmek sapıklık mıdır ? Hayır asla sapıklık değildir. İnsan kendi vücudunu gözlemleyerek birçok rahatsızığını keşfetme şansı vardır. Kendine sahip olmak gibi birşeydir.

Kızlık deliği ile idrar deliği aynı mıdır ? Hayır farklıdır. İdrar deliği sadece çiş yapmaya yarar. Kızlık doğum,cinsel ilişki,adet kanının atıldığı delik ayrıdır.

Kızların cinsel organı neden çirkin olur ? Kim demiş çirkin olur diye. Size ögretilen ayıp,pislik kelimeri yüzünden cinsel organınız asla çirkin olamaz. C.C. Allahın yarattığı herşey güzeldir. Size öğretilen korkuların çirkiliklerin ayıp ve günahların çoğu sizin küçükken kendinize zarar vermemeniz ve cinsel organınızı kurcalamamanız  için büyüklerin uydurmasıdır. Eğer anormal hissettiğiniz bir eksikliğiniz varsa büyüklerinize danışın. Her insan güzeldir.

Kızlık zarı orgazm olmaya engel mi  ? Hayır değil , Bakireyken de evliyken de klitoris ile orgazmı olan kızlar  çoğunluktadır. Cinsel birleşme deliği ile orgazmın tadı evlenince açılınca  hemen hemen ayndır, hatta daha zor elde edilir. Klitoris orgazmı basit bir parmak hareketi,sürterek, hatta bacakları sıkıştırarak bile elde edilir . Kızlık zarına da hiçbir şekilde zarar vermez. Yoksa kızlar duman olurdu yanmaktan.

Kızlık zarı bozulunca yürümede değişiklik olur mu ?  Hayır yürüyüşten hiçbir şekilde kızlık zarının sağlam yada bozuk olduğu anlaşılmaz. Bu halk arasında kafadan atılmış bir yalan uydurmadır.  Küçücük bir zar parçası o kadar büyük etki etmez. Ancak Hamile kadınlar ayrık dolaşır.

Kızlık zarı bozulunca adet düzene girer mi ? Adet düzeni 18-19 yaşınıza kadar düzelmemişse hormonla veya vücudunuzda salgılanmayan bir madde eksikliği çekiyor olabilirsiniz. Bir jinekolğa kadın doğuma gidip tahlil yaptırın . Hemde sağlığınızı öğrenmiş olursunuz. Kızlık zarı bozulunca adet kanamanız 1 gün daha kısa sürebilir. Çünkü kızlık zarı küçük delik olduğu için adet kanını 1-2 gün daha fazla hapsetmesini sağlar. Bu bilimsel bir kanıt değildir. Adet bittiği halde kan pıhtıları içinde 1-2 gün daha rahatsız eder. tamamen temizlenmesi kızlık zarı olan kızlarda biraz daha uzun sürebilir. Evli kadınlarda ise  hemen hemen 1 gün daha çabuk sona erer.Bu kesin bir bilgi değildir. En güzel cevabı bir jinekolog size verebilir.

Kızlık zarı makata yakın mı ? Biraz yakın sayılır  idrar deliğinin az altındadır.  kadınlar oradan mikrop kapmasınlar diye temizlikte önden arkaya temizlenirler  bu yüzden. Yakın olduğu için bakteri ve mikrop kapmaya yakın yerdir kızlık zarı birçok mikrobun bulaşmasını engeller kızlık döneminde.

Kızlık zarımı aynayla görebilir miyim ? Görürsünüz de onun kızlık zarı olup olmadığını anlayamazssınız. Çok iyi incelemek gerekir. Bunu daha çok jinekologlar bilir. Çeşit tip kızlık zarları vardır. Tecrübe ve örneklerle çok daha kolay tespit ederler.

Kız bebeklerin altını baba değiştirirse günah olurmu ? Asıl değiştirmezsse günah olur. Aile içinde sadece kadına bırakmış olur.Bir baba kendi kızının altını değiştirirken bakarak tahrik olabilir mi ? Hangi zeka bunu düşünebilir. anneler de erkek çocukları çıplak görmesin günah olsun. Ne kadar yanlış düşüncedir bu. 

Kızım ayaklarını üşütürse vajina akıntısı oluşabilir mi  ?  Hayır asıl belini ve karnını üşütürse olur çoğunlukla,Yumurtalıklar üşütülünce soğuktan enfeksiyon kapar.  Halk arasında erkekler ayaktan üşütr derler, kadınlar baştan. Ama bu akıntı olayı yumurtalıkla ilgilidir.

Kız arkadaşımın cinsel organındaki çubuk ne işe yarar ? Tampondur o, adet kanamasını  içeride tutar,ped kullanmayan hareketli gün geçiren kadınlar Tampon kullanır.  Türkiyede kullanımı daha azdır ama avrupa ve amerikada ped kadar yaygın kullanılır.

Kızlar boşalınca ne akması gerek ?  Kızlar orgazm olunca erkek gibi değiller. Birşey akması gerekmez . O erkeklerin seyrettikleri filmler sahtedir.

Kızların ayakta işeme merakları varmıdır ? gizli bir şekilde Vardır. Hemen hemen birçok kız  çocukluk döneminde bir şekilde oğlan çocuklarını uzaktan görüp ayakta işemeyi denemiş ve başarısız olmuştur. Cinsiyet farkını tam anlama dönemlerine yakın birçok kızın göyle bir deneyimi olmuş ama çocukluk dünyasında unutmuşlardır çoğu. Kadınlara göre bu olay erkeklere aittir. Cinsiyet değiştirip erkek olan kadınların ilk taklit edecekleri ayakta iişemek olacaktır.

Kıç deliği dışarıda olması kötü mü ? Evet basur – hemoroid denen bir hastalıktır. Tedavi edilmesi gerekir.

Klitorisle oynamak kızlık zarına zarar verir mi ? Klitorise dokunmak,ellemk,mastürbasyon yapmakla kızlık zarı bozulmaz.

Klitorisle oynayınca meni akar mı ?  Hayır kızlarda meni akmaz. erkeklerde boşalma olur. Orgazm olurken bir sıvının fışkırmasını beklmeyin. Siz bir kızsınız kızlarda böyle birşey olmaz seyrettiğiniz filmler saçmadır.İşiyorlar çoğunlukla.

L

Lezbiyen filmler ilgimi çekiyor  ben lezbiyen miyim ? Hayır değilsin. Bu biraz estetik olduğu için birçok kızın içinde vardır ama itiraf edemez. İnsan fantazilerini videoda görebilseydik bu sapıklık sayılmazdı bile.  Gerçek fiziksel halde ilişki yaşamadığın sürece lezbiyen olmazssın. Kadınlar yollarda birbirlerini süzerler. Bu biraz rekabetten kaynaklı içgüdüdür.

Lezbiyen bir kız erkekle evlenirse çocuğu olur mu ? Evet neden olmasın doğal olanı da budur zaten.

M

Meme ucu öpülürse dikleşir mi ? Evet  . kızlarda meme 2 türlü dikleşir suya girince denizde , öpülüp uyarılınca yada elle dokunulunca. Bu organ duygulara göre hareket etmez . herşeye karşı hislidir. Sütyenler uçların uyarılmaması için  uyarıları yok edecek şekilde imal edilirler. Sütyen içinde koni şeklinde yada içine çekik durur. Uçları sert değildir.

Meme uçları neden kalkar ? Bu kadın yapısıyla alakalı. Sİnirler soğuğu algıladığı anda vücudu ürperir. Vücut ürpertileri ilkönce kadının meme uçlarını etkiler. Sinir uçları en açık yer kadında meme uçlarıdır. Vajina algıları hissetmek için çok kapalıdır.  Bu yüzden her hava değişikliğinden etkilenmemek için kadınlar sütyen giymesi faydalıdır. Uçları sivrileşmiş meme uçları  her kızı tedirgin edebilir. Penisi kalkmış erkek nasıl hissediyorsa . Memeleri sertleşmiş kızlar da hemen hemen aynı hisse kapılır.

Meme yalanırken acı mı çekiliyor ? Hayır acı çekmez keyif alır. İnsan acı çekeceği şeyi neden yaptırsın

Mezi kokar mı ? Evet kokar , hemen hemen sperm gibi kokusu vardır. Prostat salgısıdır şeffaftır.

Menopoza giren kadın her gece ilişkiye girebilir mi ?  Canı isterse girer ama sanmam. Çünkü kadınlık hormonu tükenmiştir . İstek azalır. Eğer içinden gelirse yapar tabii ki. İnsanın içindedir ateş dışında değil.

Mastürbasyondan sonra akıntı gelirse kızlık zarı bozulur mu ?  Hayır akıntıyla adet kanıyla kızlık zarı bozulmaz. İçine kalın sert bir cisim sokmazssan bozulmaz. sürtmeyle bile bozulmaz.

Mastürbasyon yapan kızların vajinası genişler mi ?  Hayır hiçbir fiziksel değişim olmaz. kızların canı yok mu. Hep yasaklar kızlar için mi olmalı. Bir kızın mastürbasyon yapma isteği erkekler kadar fazla aklından geçmez.

O

Oyuncak bebekten hamile kalınır mı ? : Hayır  neden kalınsın. Canlı değil . bir canlı karşıtcinsle ilişkiye girmek hamile bırakır. Hamile kalmak çok kolay birşey değildir.

Orkidi yıkamadan atmak günah mı ? Hayır bunun günahı olmaz. sadece görüntüsü erkekleri korkutur diye ve sapıklar bulur diye kızların kendi korkusudur. poşete konulunca zaten görünmez boşuna uğraşıyorsunuz.

Pedleri yıkamadan çöpe atmak günah mı ? Hayır değil  poşetlerine koyupta atarsın artık kimse bunbunla ugraşmıyor. Kadın kendi zayıflıgını göstermekten korktuğu,erkekleri iğrendirmemek,çocukları korkutmamak için üretilmiş bir hurafedir.Dinle alakası yoktur

Ö

Öpüşünce vücuttaki değişiklik  ?  Bebek yaşlarda birinin öpüşmesiyle genç yaşlarda sevgililerin öpüşmesi farklıdır.  2 gencin öpüşmesi sevgiliyseler.Çok büyük heyecan taşır. Vücut salgıları açığa çıkar. Erkekte ereksiyon oluşur 3-5 damlla penis sıvısı ucundan damlar. Kızlarda bu şevhetli öpüşmeyse heyecanlanma ıslanma yaşanır. Dokunulma ve sarılma isteği ait olma duyusu oluşur. Bütünleşme isteği. AYrılmama isteği doğurur. Öpüşmeler maksada göre değişen sevgi tatminleridir.

P

Penisilinin yan etkisi erkekliğe zara verir mi ? Zayıf düşürür. Bünyeye zarar verir. Erkekliğe yan etkisi tartışılabilir . Antibiyotikler bünyeyi zayıflatır tedavi ederken. penisilin en çok yan etkisi olandır. Diğerlerinde seyreltilmiştir sadece. . Vitamin gibi destekleyicilerle kullanırsanız yan etkisi azalır. Aşırı kullanımda organik hasarlara ölümleere kadar yol açar ama günümüzde dozlar bilinçli tüketilmektedir o yüzden penisilinin zararı azaltılmıştır. Vücudu zayıf olan insanlarda penisilin kullanımı için dikkatli olmak gerekir.Doktor kontrolündedir tedaviler çogunlukla. Sertleşmeye penise  direk etkisi yoktur ,halsizlik hissetirdiği için genel vücuda etkisi olabilir sadece. Uzun bilinçsiz  kullanımda kemiklere kadar işler. İnsan metabolizmasında hasarlar oluşturabilir. Eczacı değilim ama bunlar zahiri bilgilerdir. Yani aklımda kalanlar. Doktor size daha iyi bilgi verebilir.

Penis direk rahime girer mi ? Hayır penis rahime giremez. Penis vajinaya girebilir ancak. Rahim çok daha ince bir kanaldır. Cinsel birleşme yeri değildir Bu yüzden penisin girmesi imkansızdır. Çocuk oluşumu gelişimi rahimde oluşur bu yüzden çok kullanılan terimdir Vajina ile rahimi karıştırmayın.

Penis büzülür mü ? Evet soğuk havalarda ve sert olmadığı zaman büzülür şişman erkeklerde sünnet derisi altına dahi kaçar görünmez hale geçer.  Erkeklerin büyük bir kısmı düğme gibi oldu bulamıyorum diye itirafta bulunur soğuk kış  havalarında pisuvarda işerlerken . Sıcak havalarda ise genleşir boyunun 2 katıdır.  Mesela kar yağmış çok soğuk bir ortamda  2- 3 cm-4 cm ye kadar küçülür  büzülmeyle. Bütün ürkütücülüğünü kaybetmiştir.

Penise su kaçar mı ? : Hayır kaçmaz denizde havuzda yada banyoda vajinaya ve penise su kaçmaz. Bu organlar büzülereke su kaçmasını önler refleks şeklinde. Normal insan boyu su ve deniz basıncında suyun kaçması mümkün değildir.

Penisimin başı mor ? Penis zaten mordur ama sünnet olmadıysanız. Sünnet olduktan sonra hava ile temas ettiği için pembemsi et rengine dönüşür. Islak veya hava almadığı zaman yine morlaşma vardır. Sünnetsiz hristiyan erkeklerde penis başı mordur.

Peçete ile vajina silmek kızlığa zarar verir mi ? Hayır vermez. Kızların hemen hemen hepsi tuvalet kağıdı veya peçete ile siler zaten. Günlük ped dışarı çıkarken  bu yüzden kullanılır . Basit akıntıyı bunlarla temizlersin zaten . Bunun dışında ılık suyla yıkarsın yatmadan önce. Kız olmak böyle birşey işte.

Pipi deliği altta olursa ne olur ?  Bu bir doğumsal problemdir ve hastanede ameliyatla düzeltilmelidir. Çok zor bir ameliyat değildir. Genellikle bebeklik döneminde yapılırsa sorun küçük yaşta çözülmüş olacaktır.  Sünnetli doğan erkek bebeklerde sıklıkla görülür.

Prezervatif yokken ne kullanılırdı ? Kuzu bağırsağı, evet yanlış duymadınız. Kuzu bağırsağı romanya ve ukrayna köylülerinde şehire uğramadaıkları için 1970-80 lere  kadar kulanıldı belki de halen daha bilmediğimiz yerlerde kullanılmaktadır. İnsanın kuzu bagırsağı kullanması milattan önceye kadar dayanır. Naylon 30-50 senelik bir buluştur.

S

Sürtmek kızlık zarını bozar mı ? Birşeye sürtmek,sürtünmek birçok kızın kız çocuğunun tesadüfen yaptığı bir keşiftir. Sürtmekle kızlık zarı bozulmaz kendine zarar veremez. Sürttüğü yer vajina değil klitoristir. Vajina kat kat altındadır ve korunaklıdır. Kızlık zarıyla bir temas olmaz sürtmeyle.

Sperm yumurtalığa girdiğinde kadın hisseder mi ? Hayır bu çok mikro dünyada oluşur çok büyük mikroskoplarda görülebilir bir olaydır , insan gözüyle veya hissetmesiyle oluşan bir durum değil. Erkek salgısı içinde milyonlarca sperm vardır bunun bir tanesinin yumurtaya vardığını hissetmek mümkün değildir. Yoksa hiçkimse hamilelik testi yapmazdı.

seks beyni küçültür mü ? Bunu söyleyen kişi  insanları cinsellikten uzaklaştırmak için kendi uydurduğu yada başkasından duyduğu saçmalığı savunuyor demektir. Bilimsel olarak incelememiş sadece laf salatası yapıyordur. karga kadar küçük beynin olsun sağlam seks yap ,

T

Ters ilişki kuranın yürüyüşünden belli olur mu ? Hayır, bu erkeklerin kendi uydurması.

Ters ilişki yaşayan kız yürüyüşünden belli olur mu ?  Hayır bu erkeklerin  kendi uydurması.

Ü

Üşütünce akıntı olur mu ? Elbette akıntı artar. bu kendiliğinden geçer ama çok üşüttüysen belini o zaman akıntı devam eder seni rahatsız etmeye başlarsa. Doktora gidersin ve sana ilaç ve fitil yazar 2-3 günde kesilir. Her kızın bir şekilde bu başına gelir bunu ögrenir anneleriniz de üşüttü ecza dolabında antibiyotik ve fitil bulundurmuşlardır bir dönem. 

Vajina dudakları ilişkiye girmekten dolayı mı sarkar ? Hayır birçok kızın doğuştan uzundur ama erkekler böyle hatalı düşünür. O kızlar da amelyat olmak isterler sırf erkek düşüncesi yüzünden.

Vajina iç yapısı nasıldır ?  Kat kat kadınlık organları kat kattır iç içe sanki deliğin içinde bir delik vardır,onun iöinde de bir delik. Vajina deliği pürüzssüz değildir. bazı kızların yapısna göre pütürlü veya et parçası şeklinde yapılar görülebilir. Kadınların güncel hayatı da kat kattır yastık üstüne yastıklar vardır. Vajina belki de bütün hayatlarına kumanda eder ama farkında değiller.

 

226 responses to “cinsel merak ve cevaplar 5

  1. Mevlüde Ağustos 26, 2012, 2:40 pm

    Duş telefonundan çıkan suyu kızlık organıma tuttum acı hissettim adettim kanama oldu ama adet kanı gibi değil temiz kandı. zarım bozulmuşmudur?

    • cinseldusunce Ağustos 26, 2012, 2:58 pm

      bekaretinizin duş telefonu basınçlı syuyla bozulması mümkün değil, ya adet kanıdır yada fazla açılmıştır. Bölgeyi fazla kurcalamaktan açılmadan kan damlamış olabilir, kızlık zarı oldukça korunaklı bir yerde içeride gömülü bir çeperdir,öyle salıncaktan düşmeyle suyla bozulmaz,salıncaktan düşüpte bozuldu yalanı bayatladı zaten. Duş telefonunu tuttugunuz yer zaten klitoral bölgedir ha denize girdiniz ha banyo yaptınız aynı şey. denize giren kızların bekareti kaybolması gerekeirdi. Kesinlikle probleminiz olmaz, bunu unutun ve kafanıza takmayın.İçinizi rahat nefes alın

  2. ceren Ocak 31, 2013, 10:55 am

    orkitin kadin organini icine deymesi yada girmesi kızlığı bozar mi

    • cinseldusunce Ocak 31, 2013, 12:20 pm

      hayır böyle birşey orama, hijyenik ped kıvrılsa kalınlaşsa ve dudaklar arasına bile girse bu mumkun değildir. genellikle de şekli ilk kondugu gibi durmaz zaten. Henüz bekaretini bu şekilde yitiren kız yoktur

  3. ceren Ocak 31, 2013, 10:59 am

    birgün isten eve gelmistm dar ic camasiri ve dar pantolon giymistm lavaboya gittim ic camasirima kan gelmisti kizligm bozulmus mudur yada birsey olmus mudur

    • cinseldusunce Ocak 31, 2013, 12:23 pm

      adet görmüş olabilirsin ve zamansız gelmiş olabilir yaşın küçükse normalde zaten düzeni yoktur adetlerinin. Dar pantolon zarar vermez. akıntın normal mi onu kontrol et, kokulu akıntı mesela varmı, bunlar , bir tahriş mi yoksa içten gelen bir sebep mi bunu anlamalısın önce, hiçbir giysi bekaret bozmak için yapılmamıştır ,böyle bir durum sözkonusu olamaz. yoksa kadınlar çıplak gezerdi

  4. ceren Ocak 31, 2013, 2:00 pm

    akinti kokulu geliyo

  5. Mine Ocak 31, 2013, 11:15 pm

    Parmak yoluyla masturbasyon yapıyordum ama ne acı ne kan geldi. Ama sonra yarım saat sonra flan ağrı ve yanma hissettim iç çamaşırımda adet kanı vardı. Ama maturbasyona baslamadan öndede adet sancılarım vardı ama anlamadım o adet kanımıydı yoksa kızlığım bozuldumu ?

    • cinseldusunce Şubat 1, 2013, 7:16 am

      Parmak yoluyla parmak klitorise girer vajinaya değildir amaç, çok ender de olsa oraya yaklaşır ama korkudan da zaten geri çeker. Bekaret daha da içerdedir. Zaten kendinize zarar verseniz az da olsa parmagınızın gerginliğini hissederdiniz. Adet kanıdır. Bekaretin mastürbasyonla bozuldugu çok az görülmüş birşeydir bunun kalın bir nesneyle bilinçli yapılması gerekir. Bunu takıntı yapmayın. Kız parmağı dokunacağı yeri bilir. erkeklere göre daha hassastır.O yüzden kendinizden korkmayın. Sağlıklı günler dilerim.

  6. Yeliz Şubat 28, 2013, 10:22 pm

    Merhaba iyi geceler ilk kez . Erkek arkadasimla beraberlik yasadim fakat bekaretimden sonuc alinmadi. Kizlik zarimdan kan gelmedi. Bunun sebebini bilmiyoruz. Jinekologa muaniye olsam sebebini öğrenebilirmiyim? Ve Jinekolog vajinaya giren penis veya penislerin girip anlasilmasinda yardimci olurmu?

    • cinseldusunce Mart 1, 2013, 12:10 am

      Kızlık zarınızın bozulması illa filmlerdeki gibi abartılı kan gelecek diye bir şey yoktur kanlı çarşaf artık tarih oldu. Her kızın bünyesi vajinası kendine hastır. 3-5 gün önce sizin gibi nişanlısıyla 2 defa ayrı zamanda çiftleşen bayan okuyucum da aynı olayı yaşadı.Herkeste kan akıcak diye birşey sözkonusu değildir. Kızlık zarı aslında ailelerin ve toplumun kız çocuklarının oraya fazla dokunamsını engellemek için abarttıgı bir durum. Kızlık zarının durumunu varlıgını veya yoklugnu anlamak için jinekoloğa göstermek işin sadece kültürel baskısından kaynaklıdır. Doktorlar için bekaret bakmak aslında can sıkıcı bir olaydan başka birşey değildir. Bazı kızların yapısı esnektir, kızlık zarı parçaları doğumda tamamen yitirilir. Yani doğuma kadar yırtılmamış birçok kadın da vardır. O kadar takıntı yapmanıza gerek yok. Önemli olan sizin kendinizi bakire olarak bilmenizdir. Bekaret bir kızın kendine olan saygısıdır sabrıdır ve temizliğidir. Kendinizi biliyorsanız sorun yok.

  7. Semih Mart 16, 2013, 12:28 pm

    Meme ucu görülünce Cenabet olunur mu?

    • cinseldusunce Mart 16, 2013, 1:21 pm

      hayır hiçbir şekilde cenabet olmazssın, mezi aksa bile. bazen önüne istemeden herşey gelebilir. cenabet olabilmen için cinselliğe niyetlenmen ve bu maksatla bişeyler yapman gerekli. iç çamaşırına 1-2 damla akması bile cenabet yapmaz. İnsanın aklımdan milyonlarca hayal geçer her an cenabet olmamız işten bile olmazdı.

  8. merve Nisan 3, 2013, 10:09 pm

    ata biner gibi ileri geri kırlente sürtünerek mastırbasyon yapıyodum vajinamda şiddetli ağrı oldu ve pembe renkte kan gelmişti…günlerce vajinam agrıdı sanki bıçak saplanıyo gibi oturmakta bile zorlandım kızlık zarı bu durumda bozulur mu

    • cinseldusunce Nisan 4, 2013, 6:12 am

      sürterek kızlık zarınıza hasar veremezssiniz ama ıslak deri-parlak deri kısmını tahriş ettiğiniz için enfeksiyon oluşturmuş olabilirsiniz.Olsa olsa sürtme esnasında yaralama sözkonusudur. Henüz bu yöntemle bekaret kaybeden kimse olmadı. sağlıklı günler dilerim

  9. taskin Temmuz 25, 2013, 3:47 am

    Penisle kizin vijinasinin ustunde surtmek ve ya dudaklarinin arasinda surtmek kizligi bozar mi?

    • cinseldusunce Temmuz 25, 2013, 5:46 am

      Dudak arasındaki sürtme, bekareti bozmaz ama sürtme esnasında erkekten çıkan damla damla Mezi sıvısı hamile bırakma olasılığı vardır, kız bakire ama hamile kalabilir ,dünyada bunun çeşit örnekleri var.Korunarak yapılırsa problem olmaz.Daha sonra soruyu kız arkadaşınız hamile kalır mıyım diye soracaktır.

  10. Ayla Eylül 13, 2013, 12:36 pm

    Kızlık bozulduktan sonra vucutda degisimler olur mu?

    • cinseldusunce Eylül 13, 2013, 4:04 pm

      hiçbir biyolojik değişiklik olmaz sadece cinsel organda ilk günlerde idrar deliği tahriş olabilir ,partneriniz pis ise mikrop kapabilirsiniz. kızlık zarı bakireyken dış mikroplardan kısmen koruma görevini taşır

  11. Meryem Kasım 27, 2013, 10:56 am

    Sekiz aylik evliyim esimle iloski sirasinda vajinamda kuruma oldu ve cok canim yandi sonraki birlesmelerde ise kucuk kucuk kanamalarim oldu ve biraz hala canim yandi sulanma olmasina ragmen ki aslinda bn cok zevk alan bi bayanim… Son iliskiden sonra aynadan kucuk dudaklarimin ic kisminda minik minik puturcukler gordum ve idrar deligimin yani kipkirmizi olmus eti… Bna ne onerirsniz? İliskiye ara vermek istemiyorum en azindan esim icin

    • cinseldusunce Kasım 27, 2013, 11:34 am

      balayı sistiti derler ona, genellikle ilk cinsel ilişki geçiren kızlarda penisin vajinaya uyum sağlaması hemen olmaz. idrar deliğini tahriş eder. bir boşluk verip tekrar deneyerek devam ederseniz düzelir.İdrar deliğinde hafif kanlanma bile oluşabilir. Cinsel organınız kendini yeniler düzeltir ona 3-5 gün boşluk verip zaman tanıyarak-cinsel perhiz yapın , tekrar denersiniz birde kayganlaştırıcı jel kullanmanızı tavsiye edebilirim. Kadın olmak zor zanaat, bazısının suyu çok gelir diye hayıflanırlar,bazısı az ,az olunca kayganlık oluşmuyor. Çogunluk kızlarda yeterli değildir, Eczanelerde kayganlaştırıcı su bazlı jeller var, yeteri kadar ıslanma kayganlık olmazssa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evliliğin ilk günleri bizim de başımıza gelmişti doktora gittik, reçetesine jel yazmıştı. Vajinanınz ancak 4-5 ay boşluk verirseniz kapanır yine bu zahmeti çekersiniz yazılarımda da okursunuz zaten.3-5 gün perhizle problem olmaz, Çatlaklar oluştukça çatlakların geçmesi için 2-3 gün düzelmesi için yetiyor genellikle. bekaret zamanla alışıcaktır. genişleyecektir. küçük kanamalar çatlamalardan kaynaklı aynayla bakınca görürsünüz çatlakları, bu şekilde sabırla olucak. üstüste inadına zorlamayın vajinanıza zaman tanıyın kendini yenilemesi için,kurabiye güzel diye hergün misafir kabul etmeniz gerekmez ,az yiyince daha lezzetli olur.ömür boyu birbirinizin olucaksınız. sağlıkla kalın

      • Meryem Kasım 27, 2013, 3:39 pm

        Oncelikle bilgileriniz icin tesekkurler ama sorun su ki evliligimin geri kalan ilk yedi ayinda bole bi sikintyla karsilasmadim sanirim bu dfa biraz fazla zorlama oldu 😦 ayrica bu ara verme donemimde tahris olan yerlerim icin icin gdiklaniyor kasiniyorda diyebilirim… Son uc denemede mutlaka kanamam oluyordu ve canim cok yandi iliskiden sgumktan korkuyorum :(((

      • cinseldusunce Kasım 27, 2013, 7:09 pm

        1 haftada ,soğumak olmaz, insanlar dönem dönemdir ,az bir ara veriseniz kendini toparlayacak ve tamir edecektir. Mümkün oldugunca ilaç kullanılmadan kendini tamir edilmesine müsade edin. eğer daha fazla zorlarsanız enfeksiyon oluşturma riskiniz ve haliyle antibiyotik tedavisine dönüşür. Oysa kendini tamir eder az ara verseniz. ama bu boşlukta sadece önsevişme oral klitoral ilişki de ihtiyaçları karşılar.Muhtemelen adet döneminde dokular yumuşakken de bir sert birleşmeniz olmuş, Adet dönemleri kadının kendini toparlama dönemleridir. Hayat paylaşınca güzel ,sağlıkla kalın

  12. Betül Şubat 3, 2014, 11:44 pm

    Mastürbasyon yapmaya başladığım ilk zamanlar 2 kez az az kan geldi bozulmuş olabilir mi iki tarafı yırtılman gibi vajinamın ama birşry sokmadım

    • cinseldusunce Şubat 4, 2014, 12:38 am

      muhtemelen 15i geçtiniz 16-17 yaşlarındasınız , içine merak edipte birşeyler sokmadıysanız sorun yok,zaten mastürbasyonda orayla işiniz yok ,bir defada genellikle bozulabilmesi için başparmağınız gibi büyük nesnenin zorlayarak derinlere girmesi gerekir. oraya dokunmayla,düşmeyle tesadüfen bozulan birşey değil, bozabilmeniz için çok kurcalamanız ve kendinize acı çektirmeniz gerek. Öyle bir durum olsa bacaklarınız refleksle kapanırdı. Vajina ağzı çok hassastır önüne bir yabancı cisim geldiğinde hemen büzüşür kapanır. Bu refleksi yenmek için epey uğraşmanız gerekir.Evlenince bir erkekle ilk defa karşılaşınca da bu refleksi yenmek uzun zaman alır. Gelen kan belkide mastürbasyon esnasında parlak ,ıslak iç dudak derisinden kaynaklı yada içerdeyse adet kanı olabilir. Kızlık zarı vajina dudaklarını açıp germekle bozulmaz. daha derindedir.yapısı soğan zarı gibi değildir. Mastürbasyon yaparken bazen az da olsa ıslak deride küçük çatlaklar oluşturuyor kızlar.bu çizik çatlaklar küçük kan lekeleri oluşturabilir.

  13. esma Şubat 12, 2014, 9:27 pm

    bakirelik bozulunca fiziksel değişim olur mu?

    • cinseldusunce Şubat 13, 2014, 7:29 am

      Hayır bekaret yırtılması ilele sadece bakirelik bozulur bir değişiklik olmaz, şişmanlamazssınız yada sesiniz değişmez,yüzünüz gözünüz değişmez, meme ucu pembe olan kızların meme ucu değişmez, bunlar daha önceden atılmış erkek yalanlarıdır böylece kızları kontrol edebileceklerini sanırlar. İnsanın fiziksel değişimi zamana,sağlığına ve yerçekimine doğru olur.

  14. harun Mart 12, 2014, 2:00 pm

    Bi erkeğin ,başka bir erkeğin penisini videoda görmesi gusul gerektirir mi

    • cinseldusunce Mart 12, 2014, 8:00 pm

      görmek tek başına gusül gerektirmez. özellikle zevk için bir hareket ve bir maksat olmalı.kasıt olmalı. herhangi bir yerde cinsel organ görüp te , cinselliğinizin uyanması yetmez. kasıtlı okşamak dokunmak işi değiştirir

  15. songül Mart 24, 2014, 4:14 pm

    kızları orgazm olması günahmı bunu her yaptığımda pişaman oluyorum sanki günah işlemişim gibi 😦 ?

    • cinseldusunce Mart 25, 2014, 6:07 am

      bunu her kız erkek yaşar,çocukluk yıllarında cinsellik korkutuldugu için böyle görünür, ama aslında sebep başkadır. okşadığınız yer tatmine ulaşır ve dokunulmak istemez aşırı hassasiyet durumu oluşur , klitorisiniz dokunulsa ağlayacak hale gelirsiniz, vücudunuzun ve beyninizi istek hali sonra ermiş biran önce topladığı kanı eski dağınık hale getirmek için çalışırken ruh haliniz çok isterken artık kendinizden nefret etme,günah,suçluluk halini alır. hatta çogu kız yastıkla ve sürterek mastürbasyon yapıp sanki hiç yapmamış gibi uyurlar. çünkü boşalma ardından pişmanlık duygusu oluşur. Bunun sebebi oraya toplanmış kanın tekrar geri dağılmak için beni daha uyandırma demek istemesidir. Bir nevi cinel organın tatmin olup kendine hasar vermemesi için dur demesi için ruh halinizi değiştirir.

  16. deniz Nisan 6, 2014, 9:42 pm

    Kızlık zarının üstünde v seklinde acklık olduğunu farkettim idrar deliğiyle mi alakalı zaten elleynce acıliyor yoksa kızlık zarm bozuldu mu

    • cinseldusunce Nisan 8, 2014, 3:58 pm

      mastürbasyon veya basit dokunuşla bosulan birşey değil, illa da kanayacak diye de bir mecburiyeti olmayan bir yapıdır. Her kızınki farklı yapıda. şekil yapısını kafanıza takmayın.

  17. buket Mayıs 28, 2014, 11:25 pm

    Vajinaya penisin ileri geri yapmasi kizlik bozarmi ve kizlik bozuldugunda aninda mi kan gelir yoksa bi kac saat sonrada tuvalette gelebilirmi

    • cinseldusunce Mayıs 29, 2014, 6:02 am

      mail adresini düzgün yazdığın için teşekkürler.Oval yapıda olan kızlarda Bekaret tek giriş çıkışta genellikle(tam yırtılma) parçalanmaz. yırtılma her cinsel ilişkide giriş çıkış yapması, penisin kalınlığı ve bekaretinizin esnek olup olmamasıyla alakalı. bazı kızlarda çabuk yırtılır. ilk cinsel ilişkide yırtılmama olasılığı vardır. Tabi bedensel yapı ve her kıza göre değişir. genellikle 3-5 ilişkide büyük bir kısmı yırtılır. Yırtılma delik kenarındaki çatlaktan anlaşılır, ilişkiler çoğaldıkça çatlamaya devam eder sadece tek değil defalarca giriş çıkışta açılır. tamamen kızlık zarının parçalanması doğumda olur. aslında çoğu kızda kızlık zarı doğuma kadar hep vardır ama delik penise uygun hale gelir . defalarca denemelerde ufak tefek kanamalarla belli eder. Verdiğim bilgiler ortalama bilgilerdir. tabi uzman bakmadan görmeden bişey konuşmak yalan olur.
      Cinsel ilişkiden birkaç saat sonra gelen kızarıklık ve idrar deliği tahrişinden kaynaklı kan olabilir. idrar deliğinizde yanma hissedersiniz ilk ilişkilerde, buna balayı sistiti denir. Her kızınki farklı bir yapı. şöyle veya böyle demek yanlış olur.

  18. rojda Temmuz 7, 2014, 8:21 pm

    kızlık zarımı merak ettim dokunmak istedim önceleri hassas bi yapı olabilir diye fazla kurcalamıyordum ama sonradan kızlık zarımdan parmağımı ilerlettiğimi fark ettim orta parmağım tamamen girdi ve çok az bi acı haricinde hiçbir şey olmadı kanamadı hatta zorladım oynattım parmağımı ama yinede kanamadı.. kızlık zarıma zarar vermişymiyimdir? cevap verirseniz sevinirim

  19. sorummvar Temmuz 18, 2014, 10:49 am

    Erkek boşalirken mutlaka beyaz sıvı gelmek zorunda mi

    • cinseldusunce Temmuz 18, 2014, 11:16 am

      yeni ergenliğe girmiş çocuklarda belki az birkaç damla geldiği halde orgazm olabiliyorlar , penis borusnunun içinden geçerken sıvının geçerken oluşturdugu kesme ve bırakma dalgası oluşturulursa orgazm sanki boru içinden sıvı gecer gibi hissedildiğinde kasılma ve gevşemelerle orgazm olur erkekler bu orgazm biraz daha kadınsı orgazma kaçmakta olsa da orgazm olur. erkekler sadece sperm çıkarmayı orgazm sayarlar oama o spermin ordan çıkarken oluşturdugu kasılma pompalama ve sıkma bırakma hareketi ile orgazm olmak mümkün elbette ki. aslında tek şekil orgazm olmak erkeklerin pratiğine geldiği için mastürbasyonu tek şekilde yapıyor erkeklik. farklı orgazm yöntemleri keşfeden ise az sayıda var mesela bu okuyucularımdan bazıları yere sürtme metodundan daha çok zevk aldıgını belirtti bunlar az sayıda . erkeklik organı da açık aslında uyarımlara sadece pratik olanı kullandığı için yanılgı içinde

  20. gürhan Temmuz 23, 2014, 11:17 pm

    merhaba ben kız arkadaşımla korunmalı ilişkiye girdim ve prezervatatifin içine boşaldım sonra onu çıkarıp yenisini taktım ve ilişkiye devam ettik fakat aklıma takıldı ikinci kondoma sperm bulaşmış olabilir mi 7 gün gecikti adeti bir önce ki adeti de 19 gün geçmiştir sizce istenmeyen gebelik söz konusu olabilir mi

    • cinseldusunce Temmuz 24, 2014, 5:53 am

      adet gecikmişse eczanelerde satılan çubuklar 3-5 tl hemen çıkar adet gününü geçirdiyse, tesadüflerle konuşmaktan testler daha iyi sonuç verir zamanı gelmiş testin tek çizgi görürseniz sorun yok çift ise hamile demektir.

  21. irem Temmuz 29, 2014, 6:57 am

    Benim kuzen beni sinirlendirdi tuvalet duşuyla masturbasyon yapti hamile kalacagindan korkuyor hamile kalirmi?

  22. irem Temmuz 29, 2014, 7:50 am

    Anladiniz degilmi duşla suyla yani

    • cinseldusunce Temmuz 29, 2014, 8:00 am

      birçok kız bu şekilde yapıyor zaten , kızlar banyoda neden uzun kalır 🙂 saçları uzun oldugu için .. hiçbirşey olmaz. Bu tür sorular için bana mailden ulaşın buraya çok açık yazmak çok hoş olmaz. sağ köşede mail adresi var

  23. irem Temmuz 29, 2014, 6:54 pm

    Ben de soyluyom çocuk işte 😀

  24. ceyda Ağustos 6, 2014, 2:05 pm

    Ya ben 16 yasindayim adetim son adetim 8 temmuz ben 27 temmuz masturbasyon yaptim dusla ve 5 agustos adet ol alkydim olmadim hamile kalirmiyim

  25. ebru Ağustos 7, 2014, 8:44 pm

    Benim klitoriste siskinlik var neden

  26. esra Ağustos 15, 2014, 4:08 pm

    merb iy günler ben bişe sormak istiyorum ama çekiniyorum biraz 2 ay sonra evlenecğim dha önce kmsyle ilşkiye girmedim eski erkek arkadşımla sadece 3 5 saat beraber uyuduk aramzda bişe geçmedi acababen uyurken kızlğmı bozmuş olabilrmi yada be buu hissedebilirmyim öyle bişe olsa kafam çok karşık cevp verrsenz çok sevnrm

      • esra Ağustos 16, 2014, 6:56 pm

        peki teşekkrler yani bi sorun olamaz demi çok rahatladım 🙂

      • cinseldusunce Ağustos 16, 2014, 7:14 pm

        böyle birşey imkansızdır. kadın vücudu dışarıdan gelen bir suya bile kapanır. erkeklerin yanılgısıdır vajina delik bir organ sanırlar . Vajina delikten ibaret değildir ve bir kas yumağıdır.Kat kattır kendi içine girmeyeni anlamayacak kız yoktur.Kendini kastıgı zaman kilitlenir. uyku ilacı içirilseniz de anlarsınız .Kadın vajinası erkek penisinden 4-5 kat daha hassastır. Bu soru haydar dümen gibi ciddi profesörle konu yazanlarla dalga geçilmek için daha önce kullanıldı. Türk insanı cinselliği sulandırmayı sever. Normal konuşamadıkları için

  27. ayse Ağustos 19, 2014, 1:01 pm

    Cocukluk aklimla bi keresinde ince 5-7 cm lik biseyi vajinama sokmustum hic kan gelmedi ama yinede suphelerim var ne yapmaliyim

  28. tuba Eylül 11, 2014, 9:30 pm

    iyi geceler ben mastürbasyon yapmıştım evliyim eşim asker kanama oldu çok korkuyorum ne oldu acaba adet i me bir hafta var utanıyorum ya keşke yapma say dim gusül gerekir mi

    • cinseldusunce Eylül 12, 2014, 7:41 am

      Utanmanıza gerek yok, bu bir ihtiyaçtır. Pişmanlık ta duyulması gereken bir durum değil. 3 olasılık var, mikrop kaptıysanız herhangi enfeksiyon,üşütmeden , cinsel organa orgazm olurken fazla baskı uyguladıysanız küçük çatlaklar oluşur. bunu birçok kız öyle bişey oldu sanıyor 2 günde geçer. son ihtimal adetiniz erken gelicek saati yoktur ki . Mastürbasyon yapmaktan korkmayın bunda utanılacak birşey yok. diş fırçalamak neyse mastürbasyon daha gerekli bir ihtiyaç.

  29. hakan Eylül 14, 2014, 2:52 pm

    ben banyoda mastürbasyon yaparken kendimden geçiyorum sıvı akmıyor ama boşalmış gibi bir hissim oluo ve aniden gözlerim kapanır gibi oluyor bunlar neden oluyor yaşım 14 sayılır ama 13 yaşındayımm

    • cinseldusunce Eylül 14, 2014, 9:05 pm

      mastürbasyonu öğrenmişsiniz ama meniniz henüz gelmemiş. erkekn merkattan keşfetmişsiniz. orgazm olmak için illa meni akması gerekemez aslında. erkek bedeni meniye göre kilitlenmiş şimdi sen kendin orgaz olabildiğine göre bunun olabilirliğini de keşfetmiş oluyorsun . ve diper yaşıtlarında aktıgını görünce eksiklik hissediyorsun.13 yaş başlangıçtır birçok erkek için 14-15 yaşına kadar gelir acele etme herkesin ırkı cinsi farklıdır.Sabır et zamanla sendede oluşacak. kadınlar erkeklerden daha sorunludur cinsel problem acısından. 16 yaşına girip te ergenliğe girememiş erkek hemen hemen yoktur. ama kızlarda problem olur. o yüzden sorun etmene gerek yok.

  30. yasin Ekim 12, 2014, 9:30 pm

    Benim penisinde 2 delik var ve az az bosaliyorum lütfen yardım edin

    • cinseldusunce Ekim 13, 2014, 4:46 am

      Bu söylediğiniz tıpta anormallik olarak kabul edilmektedir. Peygamber sünnetli veya doğuştan sünnetli görünen bir kısım erkekte de böyledir. basit bir ameliyat ile giderilmektedir alt kısımdaki delik yaralanıp dikilecek. 1haftada kaynayacak ve tamamen kapanıcak . Bu suç sizin değil annenizin ve babanızın suçu. Kendi çocuklarının böyle olduğunu gördüler biliyorlardı görmemezlikten geldiler. Bunun hesabı sorulmaz ama . Bilinçli kadın yetiştirmek. erkek yetiştirmekten daha önemli.

  31. yakup Ocak 23, 2015, 6:13 pm

    31 Çekmek zarar verirmi ?

    • cinseldusunce Ocak 23, 2015, 8:40 pm

      henüz zarar gören erkek yok, Sadece bazı papazlar kendini mastürbasyon yapmadan durabiliyorlar. Erkekliğin yaratılışına aykırı.
      Papazlar da idrarla atıyor ama gece çamaşırını kirletmediğini bilemeyiz. erkeklik daima dışarı çıkmak ister. Bu yüzden mastürbasyon yapmazssanız. Dolarsınız ve sapıtbilirsiniz. çünkü dolmak adrenalin oluşturur ve kızlara laf atan ,kadınlara saldırgan olan kişilerin çoğu boşalmamış erkeklerdir. Boşalan erkek kuzu kuzu sessiz olur.Rahatlamış insandan zarar gelmez. Ama boşalmamış erkek huzursuzdur. Yapmanın zararı yoktur.Medeni olarak faydası vardır. Kendiniz rahatladığınız için toplum da rahat olur. Başta kızlar.

      • yakup Ocak 24, 2015, 1:44 pm

        peki 31 çekerken Günahı warmıdır ??

      • cinseldusunce Ocak 24, 2015, 4:23 pm

        Günah duygusu kızlarda da erkeklerde de oluşur,sizi korkuttukları için boşaldıktan sonra bütün arzularınız hormon olarak geri dönerken yaptıgınız işin iğrenç ve tiksindirci olduğunuzu düşünürsünüz kulaktan dolma bilgilerle günah işlediğinizi sanırsınız. Mastürbasyondan sonra gider boy abdestinizi alırsınız sonra istediğiniz camiye gidip abdest alıp namaz kılabilirsiniz. İslam hrsitiyanlık gibi mastürbasyonu asla yasaklamamıştır, sadece temizliği esas kılar bunu bir hocaya danışın size daha güzel verecektir burası cinsel bilgi bloğudur ,Dinsel bilgiler vermiyorum.kişisel bilgimi paylaşıyorum sadece

  32. Cee Ocak 29, 2015, 12:08 pm

    Masturbasyon yapıyorum.Ve 15 yaşındayım.Çevremden şöyle bir duyum aldım.”Masturbasyon veya seks yapanlarda sivilce çıkıyo-muş.”
    Bu ne kadar doğru.Masturbasyon beni rahatlatıyo ama bu söylenti?

    • cinseldusunce Ocak 29, 2015, 6:41 pm

      evet yalan hepsi, sizi korkutmak için yapılmış, mantıken şunu düşün vücut hormon hücumuna uğruyor. doğallıkla bir ihtiyaç . Erkeklerdeki sapkınlığın çoğu yine bu sebeple oluşuyor . Mastürbvasyon yapsa rahatlayacak kedi gibi uysal olacak, ama gergin.kavgacı sinirli,saldırgan. Çünkü toplumsal olarak mastürbasyonu yapmayı kendimize yasaklamışız.Kendimize yasaklamayı seviyoruz. Evlenene kadar devam. Evlenince de ihtiyaç duyuluyor. Herşeye otomatiğe bağlamak ,eşlerin canı istemedği oluyor. Zorla olucak hali yok ya, evin içindeki olaylar dışarı çıkmıyor. Evlilik tam otomatik sistem değil. Zaten 50-60 yaşında buna ihtiyaç duymacaksın ki, herşeyin yapıldığı bir zaman var. Yaptığı mastürbasyonun keyfini hatırlayan hiçkimse bulamazssın. falanca gün süperdi filan. Öyleyse bu bir ihtiyaç ,yemek su gibi. Neyi saçmalıyoruz. Hayatın bir parçası bu.

  33. gulcan Şubat 7, 2015, 9:35 am

    adetliyken surtunme yoluyla mastorbasyon yaptim kanama artti kizlik zarima zarar verir mi?

    • cinseldusunce Şubat 7, 2015, 10:17 am

      hayır, hiçbişey olmaz, sadece tahriş olabilir yada heyecandan içerdeki kan çıkışı arttı , ikisinden biri, herkes en çok bu dönemde yapıyor zaten ,kızlık zarı ile adet hep ürkütücü bir olay gelir. Kendinden korkmana gerek yok

  34. gulcan Şubat 8, 2015, 12:54 pm

    ama adetim 15 gun boyunca uzadi adet duzensizligı icinde ilac aliyorum o yuzdn olabilir mi arti kizligin bozulmasi icin vajina icine sert bi cismin grmesimi gerek??

  35. gulcan Şubat 8, 2015, 5:29 pm

    sen doktormusun peki

    • cinseldusunce Şubat 8, 2015, 6:16 pm

      Ben doktor değilim, sizin gibi sıradan biriyim. Sadece tecrüblerim, ve biraz kitap karışmışlığım var. Hayat tecrübesi bazen doktordan daha fazlasıdır.Gene de yazdıklarıma inanmak zorunda değilsiniz, bu toplumda eksik olan abilik,ablalık gibi hiçbir çıkarım olmadan bildiklrimi paylaşmak için yazıyorum. Bende insanım ve yanılabilirim. Direk doktora bu yazdıklarınızı soramıyorsunuz, peki sizi dinleyecek kaç kişi var ? Bulamazssınız işte o eksik kişiyi arıyorsunuz. Annene mastürbasyon yapıyorum diyemezssin. Ama benimle konuşabilirsin benim söyleyeceklerimden ne çıkarım olabilir ki , inanmak yada inanmamak okuyucunun kendi bileceği bir iş. Sağlıklı günler dilerim

  36. aysenur Mart 21, 2015, 6:58 pm

    Mastürbasyon yaparken sürekli idrarım geliyo bunun sebebi nedir ileride bir sorun yaratırmı

  37. Hasancan Yıldız Mart 26, 2015, 5:33 pm

    Merhaba hocam şimdi nerden başlasam bilemedim ama şöyle özetlenebilir. Öncelikle gerçekçi olalım bir erkeğim ve cinsel içerikli videolar izleyip 10 dakkika içersinde boşalan birisiyim. dün eşimle ilk cinsel birleşmemizi yapıcaktık ama… ön sevişme sırasında çok heycanlıydım setleşsem de dokonuşlarını az hissetim bu yüzden hiç boşalamadım sorun değildi daha sonra sürtünme yoluyla biraz denemeler yaptık baş kısmı temes etti ama gene boşaldıgımı hissetmedim esas sorum şu o esana da boşalsam hadi ben hissetmedim eşimin hissetmemee olasalıgı bide sonra dan penisim yumuşadı sertleşemedi o yüzden tam anlamıyla birleşme olmadı esas korkum sürtünme esnasında boşaldım ve farketmedim mi? böyle bir şey mümkün mü kafayi yiycem..

    • cinseldusunce Mart 27, 2015, 10:15 am

      hayatta herşey mümkündür.bu anlattıgınız da gayet doğal. bir fahişe bile bazen kasılıp kalmakta kendi cinsel organını hergün tücarii kullanırken zaman zaman begendiği erkek olsa bile açılmadıgına şaşırmaktadır. bu kadar takmayın . olaylar insanlar içindir.

      • Hasancan Yıldız Mart 27, 2015, 1:33 pm

        Peki hocam farkında olmadan sürtünürken boşalsam o an farketmesem bile sonra dan gelen meni sıvısını görürdüm diye düşünüyorum hadi boşaldım kızlık zarını aşıcak rahime gidicek tonla işi var böyle bir şeyin olması bana imkansız geliyor zaten eşim boşalsan sen hissetmesen ben heralde ben hissederdim diyor için rahat olsun diyorda işte insan aklı (:

      • cinseldusunce Mart 27, 2015, 3:29 pm

        eşiniz, dediniz, kızlık zarı dediniz burda bir çelişki var . boşalmasanız bile kadının hamilelik riski vardır. mezi denen sıvıyı unutuyorsunuz. Cinsellikte amatörler için şöyle bir deyim vardır. Haytın %80 i kazalarla başlar , yani hesaba katmadığınız o mezi sperm,penisten çıkan 1 damla çocuk oluşturur ve hayat başlar. Geri kalan %20 çocuk isteyerek yapılan cinsel ilişkidir. şimdi hamile kalmasa da gelecek sefer gene benzer şeyler olacak . bir başka kılıf uyduracaksınız. Kılıf uyduracagınıza Kendiniz Kılıf takın prezervatif kullanın.Amatör kulvarda oynuyorsunuz. Kızlık zarı asla ,ama asla hamileliği engelleyecek bir zar değildir. Hamilelik riski kadının dogurganlık gününe rastaltma şansınızla alakalıdır. O güne rastlatırsanız , mayanın tutacağı varsa havadan nem kavrar.

  38. murat Nisan 6, 2015, 7:26 pm

    ben 14 yasındayım cinsel icerikli filmler izeyince mastürbasyon yapıyorum ama sperm gelmiyor bunda korkulucak birsey varmıdır yoksa yasım daha erken mı?

    • cinseldusunce Nisan 7, 2015, 6:18 am

      Mastürbasyon yapıyorsan ,yani orgazm olup sperm gelmiyorsa salgıların olgunlaşmamış demetir. 14ücü yaşın sonu 15 yaşına kadar bekle eğer hala gelmez ise bu durumu babana anlatmak zorundasın. genellikle 15 yaşına kadar bu süreç tamamlanır. erkekler kızlara göre daha sorunsuz cinselliğe sahiptir. Mesela ergenlik döneminde kızlarda çok sorun olurken erkeklerde %99.9 dan daha fazla sağlıklı gelişme olur..Erkeklerde genellikle sorun varsa doğuştan yada yumurta sıkışması,kanalda kalması gibi çocuklukta farkedilmeyen basit sorunlardan olur. geçmişinizde bu tür vakalar yoksa ,vücudunuzda kıllanma,bıyıklanma, seste kalınlaşma,boyunuzda uzama gibi şeyler başlamışsa yakın zamanda meni sıvınız gelecektir.

  39. tugba Nisan 9, 2015, 6:22 am

    merhaba . bir kızla erkeğin sevişmesi ve erkeğin boşalması durumunda kızın guzül abdesti alması gerekir mi. hiçbir birleşme olmuyor ama kız daha bakire ılışkıye grmyorlar sadece orgaları brbrıne fılan degıyor elleşiyolar ama tam birleşme olmuyor kesinlikle kızın abdest alması gerekır mı

    • cinseldusunce Nisan 9, 2015, 9:33 am

      Dini konulara cevap vermeyi sevmiyorum çünkü,herkes doğruyu her mezhep ben doğruyum diyor ve birbirini kesiyor müslümanlar benim doğrum senin doğrundan daha doğru diye. Ama benim bildiğim kadarıyla gusül abddesti almanız gerekir . Çünkü sevişmeseniz de niyet edilmiştir, erkeğin mezisi akar kızın orası ıslanır. Niyet edilmese. tesadüfen olsaydı yolda yürürken gerekmezdi . burda bir niyet var oda sevişmek. fiziksel bir kirlenme olmasa bile ruhsal kirlenmeyi kaile alır dinler.Sadece islam değil diğerleri de . Niyet edilerek başlanır her şeye.tesadüf olanlar sizin kontrolünüzün dışındadır zaten. Ortada tesadüfen yoldan geçerken tahrik olma durumu yok. bilinçli bir niyet var. Mesela mastürbasyon yapmaya niyetlendiniz başladınız yapmaya vazgeçtiniz yarıda yine banyo yapmanız gerekir. Orda boşalıp boşalmamanız değil niyet önemlidir.

  40. didem Nisan 12, 2015, 8:13 pm

    Merhaba esimle regl olmadan hemen once iliskiye girdik korunmadan gecen donemde regl olmadan hemen once iliskiye girmistik iki donemdir regl donemimde gecikme oluyor ve ilk uc gun damla damla geliyor sonra yedi sekiz gun yogun geliyor daha once boyle olmuyordu bu reglden once korunmadan iliskiye girdigim icinmi acaba? Yardimci olursaniz cok sevinicem dimdiden tesekkurler

    • cinseldusunce Nisan 12, 2015, 8:31 pm

      Kadın vücudu dönem dönemdir, eğer herhangi bir ÜŞÜTME enfeksiyon yoksa mevsimsel değişiklikten dolayı değişebilir. Zamanlamanız çok isabetli korunmama ile alakalı bir durum değil bu.gebe kalma olasılıgınız çok az bu yaptıgınız dönemde. olumsuzluk görmüyorum.

  41. ahmet Mayıs 13, 2015, 3:47 pm

    Idrar deliginden iliski yasanirsa kizlik zarar gorur mu

  42. Kubra Mayıs 16, 2015, 1:50 pm

    Vajınama salatalık soktum ve pembe renklı kan geldı ınternetten baktıgım bızuk kızlık zarına benzemıyo suana ma kızlıgım bozulmus mudur

    • cinseldusunce Mayıs 16, 2015, 7:22 pm

      salatalık penis ölcülerine yakın oldugundan 1 defada olmasa bile birkaç seferde kızlık zarınıza hasar verecektir. kendinize zarar vermemenizi öneririm. mikrop kapma şansınız yüksek

  43. merve Mayıs 28, 2015, 3:11 pm

    Merhaba nasıl baslasam bilmiyorum dusunmekten piskolojim bozuldu artk ne uyku uyuyorum ne yemek yiyprum. Yardmci olursanz sevinirim. Sevgilimle yuzeysel iliski yasadk ama tam birlesme olmadı genital bolgemin ust tarafina birazda zorlamayla surtunme yoluyla iliski yasadk. Hic bi sekilde icime girmedi o an karanlıktı kan gormedm sildigim zamanda gormedim eve gelip dus aldm uyudm uyandigimda kahverengiyle karisik leke geldi ondan iki saat sonrada peceteyle sildigimde kan gordum 4 gun sonra adet oldum adet olmadan once kahverengi lekeler geldi. Kizligim bozulmusmudur cevap verirseniz cok sevinirim

  44. merve Mayıs 29, 2015, 6:45 am

    Yeni goruyorum cevabınızı tesekkur ederim ama acıklayıcı olmams icimi rahatlatamıyorum

  45. esra Mayıs 29, 2015, 7:23 pm

    Merhaba bi sorum olcakti

  46. Ceren Haziran 7, 2015, 6:51 am

    Merhaba ben erkek arkadasımla 1 aya yakın sürtünmeyle ilşki yaşadım benim zaten sürekli adet düzensizligim vardi bunun icin 3 4 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. 1 bucuk aya yakndr adet olamiyorum sürtünme srasinda erkk arkadasmda bosalma falan olmadi 5 dklik kisa sureligine biseydi benden su geliyodu ondan hic bisey gelmedigini soyluyor stres icindeyim sizce neden adet olamiyorum

    • cinseldusunce Haziran 7, 2015, 8:06 am

      sürtününrken erkekm arkadaşının pucundan zevk suyu akar ve gebe kalabilirsin , ancak duzensizlik te sebep olabilir. ilk yapacağın iş bir dogum kontrol cubugu alıp ona idrar testi ile kendini kontrol etmek tek cizgi ise sorun yok ama 2 cizgi ise. gebe oldugun anlamına gelir 3-5 tl fiyatları vardır .

  47. ayşe Haziran 7, 2015, 11:41 pm

    kızların hergun masturbasyon yapıp beyaz sıvı akıtması kızlıga zarar verırmı

    • cinseldusunce Haziran 8, 2015, 3:58 am

      genelde kızlarda heyecan ıslaklıgı olur beyaz sıvı kısmen olur ama kızlığa bir zararı yok ,bunu birçok kız yapmaktadır. kendi aranızda bu tür şeyleri konuşmadığınız için utnaç verici buldugunuzdan elbette bilememektesiniz. bu gayet normal. Mastürbasyon bir ihtiyaçtır. Kızlarda çok yapıyorum galiba yapmıycam bir daha gibi pişmanlık duyup bırakıp tekrar başlamalar olur. Çünkü günah işlediğini, suçluluk duygusu hisseder yaptıktan sonra. ama bu kimyasal bir etkidir. yaniherkeste oluşur. erkeklerde bile. Sorun yok , erkek çocukları 16-21 yaş cıvarında bazen günde 3-5 defaya kadar çıkabiliyor. bazı kızlarda 3-4 fa olabiliyyor. tabi sorarsan ayda birkaç kere yada hiç cevabı alırsın. Çünkü kızlar mastürbasyonu erkeklere ait birşeymiş sanıyor. yapınca erkekleşeceklerinin de bir korkusu var.

  48. buse Haziran 8, 2015, 11:31 pm

    Bi erkekle ne konusuesak erkekligi kalkar

    • cinseldusunce Haziran 9, 2015, 4:07 am

      cinsellik konuşulursa ,yada giyiminizi değiştirin, Hep pantolon giyiyorsanız etek ve siyah külotlu çorap giyin, mesela yazık siyah ağ çoraplar var bunun gibi şeyler erkek fetişlerini gıdıklar.Bir kadının giyimi fetişlerine dokunuyorsa erkeklere evde mastürbasyon yaptırır. Erkek beyni bütün gördüklerini kaydeder video gibi sadece fetiş nesneleri hayalinden geçirir ve mastürbasyonda kullanır. Erkekler görseldir, kızlar gibi yazı okuyarak kolay heyecanlanmazlar. Giyiminizi değiştirirseniz zaten ortam yumuşayacaktır. Türkiyede kızların %98i pantolon giyer. etek -çorap giyen sadece batı bloğundan gelen kızlardır, Trakya bölgesi izmir iskenderun , okul forması olmasa kızlar bunu da hayatta giymeyecekler de iyi ki okul var ki etek giymeyi ögretir. Bacaklarıma bakıyor diye utanılır nefret edilir. İnternetteki cinsel fantazilerin çogu okul forması içindir. ETEK giymek kadının en doğal elbisesidir. bir erkek etek giyemez. erkekleştiğiniz sürece o penis kalkmaz ,size erkek gözüyle bakar,yani çok erkek arkadaşı olup sevgilisi olmayan kız olursunuz. Bir rus kızının en büyük özelliği siyah külotlu çorabını gösterebilmeyi becermesidir. batı blogundaki kadın daha bilinçli oynadıgından erkek fetişlerini keşfetmiştir. Kadınla erkek eşit ama ,kadın daha güçlüdür. işte gücünü bu fazlalığından almaktadır. Tayt giymek asla aynı işi görmez.

  49. ayse Haziran 17, 2015, 6:34 am

    Ben kizligimin içine yabancı cisim soktum sadece cahildim ama sevgi
    Lim baskasi ile birlikte olduğu mu saniyor . bu konuyu ona acikladim ben onu ilişkide anlarim diyor ne yapinca anlayacaktır

    • cinseldusunce Haziran 17, 2015, 11:17 am

      Eskiden çocuklukta olmuş olaylar sizin bilinciniz dışında gelişmiş. erkeklerin hiçbiri bunu bakarak elleyerek görerek veya cinsellikle anlayamazlar. size blöf yapıyor kurcalamk için görmek için belkide. takometre veya aşınmışlıgını gösteren bir alet yok. kaç kere öpüştüğünü,kaç kere işediğini,mastürbasyon yaptıgını gösteren bir alet edavat yok. sana palavra sıkıyor. cinsellikte kızlar biraz bilgisiz oldugundan siz de bilmediğinizden inanıyorsunuz. sevgiliniz jinekolog mu? kadım dogumcu değilse çok iyi palavracıdır. sizin cinsel organınızın ölçüsünü mü alacak ? nasıl olacak bu iş. bende erkeğim ama hiç böyle bişey duymadım .

  50. Zeynep Haziran 18, 2015, 3:17 pm

    Mrb bn 17 yaşındayım.Söylemeye utanıyorum ama bn adetimin 5. gününde mastürbasyon yaptım. Ama biraz uzun sürdü. Bi de sandalyede yaptım bacaklarimi çok açtım. O gün sabahtan beri hiç kanamam yoktu. Parmağımı sokmadim ama emin olamıyorum. 5-10 dk sonra banyoya girdim. 3-4 damla kan geldi.çok korktum. Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi bi de hiç acı falan hissetmedim.

    • cinseldusunce Haziran 18, 2015, 3:28 pm

      Yuksek Orgazm heyecani ile vajinanin kasilmasi icerdeki son kalan bozulmamis adet kanini atar . Kizlik zarina birsey olmamistir. Senden baska kizlarda adet donemi bunu yapiyor ve benzer seyler oluyor

  51. Ramazan Haziran 22, 2015, 1:11 am

    Hocam Vajina ya hafif zorlama Oldu Ama hiç birşey olmadı Aramızda hafif bir aksam kan gelmiş 1 damla ertesi zamanlar olmadı kizligina birsey olmuş mudur acil cevaplarinizi bekliyorum efendim?

    • cinseldusunce Haziran 22, 2015, 4:22 am

      baskı yapıp içine girdiyseniz bozmuşsunuzdur. ama sadece dışında hareket yaptıysanız o zaman tahriş etmiş olabilirsiniz , kadınlık organı çok hassastır. nasır gibi değildir. kerhanedeki kadınlarla kız arkadaşınızı karıştırmayın. Çok çabuk incinir,mikrop kapar, yada bozulabilir.

  52. rabia Haziran 28, 2015, 12:55 pm

    Orucken mastürbasyon yapmak orucu bozarmi

  53. fatma Temmuz 10, 2015, 8:46 pm

    Icin e girdiğinde hiç bir ağrım olmadı sadece
    zevk olduu yavaş yavaş ilişkiye girdik ama
    Hiç zorlama di soyke bişey hissetti.M
    Icinde bir kapı varda açılmıyor diye sonra
    yapmadık kk …bana bozul saysin nnnn
    Anlardimmmmmmmmmmm dedi benim anlamadigim
    neden morarma oldu ve bu morarma nasıl
    iyileşir
    Lutfennn acil cevap

    • cinseldusunce Temmuz 11, 2015, 3:33 am

      Kizlik zariniz yirtilma ihtimali var.illa kabayacak diye bir durum yok. Nisanlinin penisinde goz yok. Ve jinekolog degil ki anlardim demesi sacma ve cahilce.o gunu kurtarmak icin soylemis.siz erkekkerden daha akilli olmaniz lazim . Cinselligin sorumlulugunu erkeklere birakirsaniz cocuk ustune cicuk dogurursunuz.morarma o bolgede zorlanma olmus . Kendi kendine duzelir. Vajinan kapanicak tabiki senin refleksin var bunu yenebilmek icin zaman gerekir. Bu is deneye deneye oynarken kendiligibden girecek oyle olur. Bir kizin kadin olnasi zahmetli bir durumdur 1 gecede 1 saatte degil her defa bir kisim catlama ve yirtilmayla gerceklesir. Illa yapacaksaniz temiz olun . Vajina cok kaygan olmali geeekirse su bazli jel kullanin . Oynarken yeri bulacak kendu giricek deneye deneye yirticaksiniz.

  54. fatma Temmuz 11, 2015, 2:38 pm

    evet Canım da patlamamış diyoo bana
    patlama anla rdim çok zorladı gıda iğne batıyor sanki
    oyüzden zorlamak dik yani morluk gidermi
    krem felan süren olir mu

  55. Tugce Ağustos 2, 2015, 8:25 pm

    Merhaba ben 16 yasnda bir bayanm bir kere buyuk abdestimi yapmakda zorlandm cunku kabzdm yaptikdan sonra makatı temizlerken acık renkli kan geldi acaba bekaretligime bisi olmusmudur 3 kere sildim dıskıyla beraberaber acık kırmızi Kan geldi sizce bekaretlime bisi olmusmudur lutfen yardm edin ??

    • cinseldusunce Ağustos 3, 2015, 3:09 am

      Kizlik zari . Temizlemeyle bozulmaz. Icine kalin birsey sokmadiktan sonra bozulmaz. Bir ihtimalke pedetdyle silerken tahris olmustur. Vajina hassas ve ince bir organ basit yirtilma eneksiyon en cok olabilen seylerdir fbooktan ekleyin .

  56. esra Ağustos 11, 2015, 9:08 am

    İyi günler. Ben kızlık zarı kontrolu yaptirmak istiyorum ama devlet hastanelerinde yapilamiyormus. Kendim ayna ile kizlik zarimi incelemeye calistim ve tamamen dumduz ve puruzsuz degildi. Bir kac yeri kivrimli hatta hafif kesik gibi. Bu onun nirmal yapisi olabilir mi yoksa kizlik zarim zarar gormusmudur?

  57. cemress Ağustos 16, 2015, 8:45 am

    Bende biraz kadınlara ilgi var ve evlenmeden önce birkere lezbiyen ilişkiye girmek istiyorum parmak sokmakla kızlık zarı bozulur mu?

  58. öykü Ağustos 27, 2015, 5:46 pm

    İyi aksamlar size sorularım olacaktı. Çünkü kafayı yiyecem. Erkek arkadaşımla beraber tam ilişki de denmezde birşeyler yaşadık. Birazcık penisinin ucuzu orama girdi ama kan gelmedi. Birazcık acı duydum . Bir kaç gün oram acıdı arada agri giriyordu. Erkek arkadaşım neden kan gelmedi diye düşünüyor. Sizce kızlık bozulmamış mıdır çünkü tamamı oraya girmedi. Bana yardimci olun lütfen çünkü kimseyle yatmadim çok caresizim erkek arkadaşım biriyle yattigimi düşünüyor. Sizce kizligim bozulmus mudur ?

  59. derya Eylül 12, 2015, 9:43 am

    Küçükken bi çivinin uzerine düşmüstum ve kanamam oldu. Merak edip bi kac kez parmakladim ama parmakladiktan sonra kan gelip gelmedigini hatirlamiyorum. Acaba civinin uzerine dusunce kizligim bozulmus olabilirmi ?

    • cinseldusunce Eylül 12, 2015, 9:58 am

      düşük bir ihtimal, bunun bir jinekolog tarafından incelenmesi doğru olur. bu olayın oldugu zaman yaşınız kaçtı , nasıl oldu anlamak gerek. kadın dogum uzmanına normal kontrol yapılırken sormanız yerinde olur. facebook hesabımdan ekleyebilir yazışabilirsiniz

  60. * Kasım 15, 2015, 7:12 pm

    Makatyan ilişkiye girdikten sonra neden kanama olur?

  61. ** Kasım 16, 2015, 8:03 pm

    Kendini parmaklayinca kizlik bozuluyo mu

  62. Gulsen Kasım 24, 2015, 11:53 am

    Merhaba ben 17 yaşındayım, bakire yim diye düşünüyorum ama o deliğe baktığımda sanki açılmış gibiydi yada ben tam olarak bilmiorum ne olduğunu. Aynı zaman da ya kız deil sem diye korkuyorum.

  63. nuri Kasım 25, 2015, 10:30 am

    kızlık zarı bozulmamış bir kızın vajinasına penis rahat girermi girerse nedeni nedir girmezse de nedeni nedir.?

    • cinseldusunce Kasım 25, 2015, 11:14 am

      kadının ırkı uygunsa girer mesela uzakdoğulu kıza giremezssin , endonezya malezyalı bakire kıza asla sokamazssın bile . ama bir rus kızına rahat girersin kadın ırkına göre .illa dar arıyorsun ana bu bir yol değil. bunun için kadın ırklarına göre harket etmen gerek . önüne çıkan kızları deneyerek değil. kızı bozmuşsun rahat girdiğinden şikayet ediyorsun . çok dar olsaydı hiç gremeseydin bu sefer girememekten şikayet edecektin. kış geldi üşğümekten şikayet et yaz geldi sıcaktan. çok keyifli bir aletin olmalı kız evlenmeden vermiş sana buna şükür et. Milletin yapamayacağını yapmışsın . millet bekar geziyor evlenemiyorken hemde. Sen kadınlar herkese verirmiş gibi hareket ediyorsun.

  64. Ahmet Ocak 3, 2016, 11:37 pm

    Kız arkadasımla seviştikten sonra penisimin sadece mor olan kısmını vajinaya soktum cıkardığımda kan geldi arkadasımın hamile kalma durumu varmıdır boşalmadım zevk suyu cıkmış olabilir

  65. Emre Ocak 9, 2016, 10:20 am

    İyi günler kız arkadaşımla ilişkiye girmedik ama ikimizde Çıplaktık kendi Elimle penisime anlık dokunduğumdan mezi kurudu gibi olduktan sonra partnerimin vajinası ile oynadım boşalma temas hiçbir şekilde yok hamile kalabilir mi ?

  66. Sedat Ocak 9, 2016, 11:48 am

    Kız arkadaşım bakire olduğu halde Elimle derin olmayacak şekilde vajinası ile oynadım hatta gerektiği yerde beni uyarmasını söyledim sonrasında çamaşırına kan geldiğini söyledi bu zedelenmeden dolayı mıdır yoksa kızlığına bi zarar mı gelmiştir ?

    • cinseldusunce Ocak 9, 2016, 5:25 pm

      Bu oynadığınız atari oyunu değil ki geçmiş olsun, Hadi gel ben senin kızlık zarın esnek mi değil mi ona bakayım der gibi. Bu nasıl cesaret. Bir blog sahibi olarak hiçbir şey söyleme hakkım olamaz bu konuda. Yok yok bişey olmamıştır da diyemem .Ne yazssam yalan olur.

  67. Yasemin Ocak 18, 2016, 12:29 pm

    Iliskide orgazm olmuyorum hersey mulemmel oluyor ama orgazm olmuyor Tuvaletimi çok sık tutuyorum sebebi bununla alakali olabilirmi tutfen ceval verin.

    • cinseldusunce Ocak 18, 2016, 12:47 pm

      cinsel ilişkide orgazmı yakalayabilmek uzun deneyim gerektirir, birçok kadın kendini erkek tarafından kullanıldığını hisseder. daha önce elle mastürbasyon yapıyorsanız erkekle olan ilişkinizde entegre edebiliyorsunuz bunu. pozisyon değiştirerek size daha keyifli gelecek hale getirmeniz gerekli.birde kafanıza başka şeyler taktıgınız için olabilir. orgazm bir konsantrasyon gerektirir kadında daha zor ulaşılır . partnerinizle konuşarak yapmayı deneyin ve ona hoşunuza giden şeyleri anlatın . çişinizi tutmanız da etki edebilir birçok kız evlenmeden önce çiş tutarak mastürbasyon yapmayı ögrenir. bunun sebebi içindeki boşluk duygusunu işeme isteginin baskısı ve basıncıyla erkekliği hissetmektir. ama şimdi gerçek erkek zaten mevcut birde böyle deneyin

  68. Yasemin Ocak 18, 2016, 12:59 pm

    Çok teşekkür ederim beni çok rahatlattiniz . Sidik kesemle alakalı bir sıkıntı yoktur öyle değilmi yani bu yüzden olmuyor olabilirmi

    • cinseldusunce Ocak 18, 2016, 3:11 pm

      idrasr yolları sorunu birçok kadında vardır çabuk iltihaplanır ve düzelir daha önce iltihaplanan kızlarda genellikle tekrarlamalar gösterir orgazmla alakası yoktur. biri kişisel diğeri idrar yolu ile ilgili . yeni açıldıysanız zevk almanız uzun bir süre olmayacaktır.alışması epey sürdüğü gibi balayı sistiti idrar yollarınızda yanma olması da doğaldır. balayı sistiti uzun süre yapmazssanız yada yeni evliyseniz hemen her kızda olur

  69. ümmühan Ocak 18, 2016, 6:57 pm

    Merhaba, kizlik zari bozulmadan penisin hepsi girebilir mi ?

  70. Selin Ocak 20, 2016, 9:20 am

    Kızlarda ergenliğe girmeden önce orgazm olursak problem olur mu? Ve birde ben 14 yaşındayım kız arkadaşım söylediği için merak ettim mast yapmaya başladım ama her orgazm oluşumdan sonra içimde pişmanlık duygusu oluyor. Ama daha ergenliğe girmedim.

  71. Ahmet Ocak 21, 2016, 4:31 am

    Ben 17 yaşındayım ama bence ergenlige girmedim Penis etrafında kıl çok yoğun var ama akitma gelmıyor ne yapmalıyım

    • cinseldusunce Ocak 21, 2016, 5:55 am

      14-15 yas erkeklerin mutlaka bir sekilde bosalmayi tesaduf veya bilerek kesfettikleri bir zamandir. Erkekler kadinlara gore daha kusursuzdur. Cinsellik islev problemi oldugunda en son erkege bakilir. 17 yas ileri bir zaman .Bir uroloji uzmanina danisip kontrol ettirin. Hormin ve organik sorununuz yoksa gelecektir artik resit yastasiniz neredeyse. Bu gecikmenin sebebini bulmalari gerekir

  72. Selin Ocak 21, 2016, 7:06 am

    Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ikisindede iç çamaşırım vardı hafiften arkama boşaldı ertesi gün hapı kullandım fakat içimde korkularım var sizce hamile kalmış olabilirmiyim üzerine iki dönemde adet oldum üste görme diyorlarya alakası varmı birçok yazı okuyorum kafayı yemek üzereyim

  73. cinseldusunce Ocak 21, 2016, 6:10 pm

    Prezervatif %99 guvenli bir koruyucudur. Tabi kullanim sekli vajina olarak baz alinmistir. Gebelik olasiligi yok . Ten hisini icine girince kaybedersiniz sikisiklik hissi duyar erkek

  74. ezgi Ocak 21, 2016, 11:56 pm

    Merhaba benim 2 sorum olacak ikisinede ceval verirseniz cok sevinirim ben erkek arkadaşımla sevisirken orta parmağı çok az vajinama girdi biraz acı hissedip kendimi zaten o an geri çektim ve akşam pembe yada kırmizi değil kahverengi bir akıntı geldi ve 2 3 gün sonra adet oldum
    İkinci sorum ise parmak girmesi ile Penis girmesi arasında fark vardır değili yani orta parmağın çok az girmesi ile büyük bir penisin girmesi fark eder yani dar olur vajina ve kanama olur mu

    • cinseldusunce Ocak 24, 2016, 8:24 am

      bu tür şeylere girmemeniz gerekir,erkeğin elinin napacagını bilemezssiniz güven demek erkeğin o yapmaz yaa düşüncesine kalmış değil o anda merak eder ve sizi bozarsa bu sizin sorununuz olur. onu ilgilendirmez yapmadım bilmedimgörmedim haberim yok der. kızlık zarınıza hasar gelip gelmediğini jinekolog kadın dogumcu karar verir burdan ne yazssam yalan olacaktır. mail veya faceden ulaşın

  75. ezgi Ocak 25, 2016, 8:04 pm

    Peki parmak girmesi ile Penis girmesi arasında fark vardır değil mi? Çünkü tam bir birlesmem yani cinsel bir ilişkim olmadı

  76. kaan Ocak 27, 2016, 4:25 pm

    Bi kaza sonucu yaralanan ve bu olay sonucunda üreme organının sinirleri zarar gören bu organların her türlü görevinden muaf olması, idrar kanalının bi kısmını kaybetmesi düzeltilebilir mi bu kişi erkek

    • cinseldusunce Ocak 27, 2016, 6:51 pm

      Bu soru benim bilgimi aşıyor. yalnız şunu söyiyebilirim. 2008 yılında elimde şarjlı pil patladı, göğsüm ve parmagıma 32 +12 dikiş atıldı o bölgedeki sinirleri 2-4 yıl hissetmiyordum ama şu an az da olsa sinirleri hissediyorum hızlı iyileşme için kortizon tedavisi kullanılabilir ve kısmen organ kendini daha çok yeniler ama sünnet olmuş bir çocugun pipi başını geri getiremeyiz. Travmalardda kortizon tedavisi iş görüyor ama tehlikesi de var aşırı kullanımda çünkü vücudun ürettiğinden fazla vermek iyi birşey değil

  77. Büşra Şubat 5, 2016, 2:17 am

    Merhaba.
    Benim merak ettiğis şey; bir kız bekaretini kaybettikten sonra bunu çevredeki insanlar anlayabilir mi?
    Yani vücudunda ya da yüzünde değişiklik olur mu?
    Bu hep duyduğum bir şey ama doğru mu yoksa uydurulmuş bir şey mi merek ediyorum.

  78. Alper Şubat 29, 2016, 1:12 am

    Çok boşalmaktan kemik ilikleri boşalır mı?

    • cinseldusunce Şubat 29, 2016, 6:40 am

      O bir deyimdir sadece ama sperm uretiminde kemik icinde dolasan kanin kok hucre etkisi vardir. Turk insani da bunu duyunca toplumsal olarak argo da abartmistir. Oooh iliklerime kadar bosaldim der.

  79. Nurseda Mart 3, 2016, 4:04 pm

    Merhaba bir sorum olucaktı ben 4 sınıfteykn hareketliydım dar bir alandan gecerken sıranın ucu baya bı acıttı canımı azcık kn gelmişti acaba kızlıgım bozuldumu

    • cinseldusunce Mart 3, 2016, 8:13 pm

      hayır sadece küçük sıyrık almışsınızdır yada dudak çatlağı oda 2-3 günde geçmiştir. kızlık zarının yırtılması için onu başka bir nesneyle zorlamanız özellikle çalışmanız gereklidir .kadınlık organınız korunaklıdır. kaldı ki ayakta oldugunuza göre klitoris bölgesi acıyı daha çok hisseder. birşey oldugunu sanmıyorum unutun

  80. Zehra Mart 4, 2016, 7:23 am

    Ben mast yaptm ama dün baktığımda idrar deliğinden i degisiklik var acaba kizlik zariyla oranın bi ilgisi varmi içine farklı bir cisim de sokmadim ama endisem var teskkrler simdiden

  81. Rana Nisan 2, 2016, 9:39 pm

    Sperm bir beze bulaşmış sa bu hamile bırakır mı

    • cinseldusunce Nisan 3, 2016, 7:22 am

      sperm ele yüze ağıza vücuda bulaşırsa gebe kalmazssın ama vajinanın içine sıcağı sıcağına girerse,yada enjekte edersen tabi gebe kalma şansın olur

  82. Muzaffer Nisan 6, 2016, 12:48 am

    Muzaffer ! Merhaba 27 yaşındayım, size şöyle bi sorum olucak ben normal kız arkadaşımla yaşıyorum fakat doyumsuz olduğum için birde kendim mastürbasyon yapıyorum hemde bazen bikaç kez üst üste enerji sürekli ful tavan demem şu ki bu durum erken boşalmaya aynı zamanda saç dökülmesi ve vucutda kıllanmaya sebebiyet verir mi ? Teşekkürler.

    • cinseldusunce Nisan 6, 2016, 5:59 am

      Merhaba. Sevgilinin libidosu senden az . Bu sekilde olmasi normal. Erkeklik hormonun iyi calisiyor onun etkisi bu. Ya tersi olsaydi kiz arkadasin doyumsuz olup sen bir defa becerseydin. Erkekligin zarar gorurdu onursal olarak. Bu boyle devam etmeli. TAmamen doyarsan cinsellige . Belkide canin istemezdi.

  83. Elshan Nisan 13, 2016, 5:28 pm

    bir erkekte 3-5 damla kayganlastiricidan daha fazla damla akarsa bir sorun varmidir

  84. sema Mayıs 8, 2016, 5:48 pm

    meraba, nişanlımla 2 ayda bir cinsel ilişki yaşıyorum. İlişki sırasında beyaz bi sıvı geldi ama idrar yaparken nasıl bi sıvı akır, öyle bişeydi. o ilişkiden sonra idrar yaptıktan sonra yanma oluyor ve de sanki hala idrarım varmış gibi hissedip tekrar tuvalete girmek zorunda kalıyorum, Bunun nedeni sizce ne olabilir? İdrar kesesinde bi patlama falan olmuş olabilir mi?

    • cinseldusunce Mayıs 8, 2016, 7:08 pm

      merhaba . bu yaşadığınız olayı her yeni cinsel ilişkiye başlamış kız yaşar. Bunun adına balayı sistiti denir. idrar deliğinizde kızarıklıklar oluşur. Cinsel ilişki devam ettikçe bu duruma alışır. çünkü daha önce hiçbir misafir kabul etmemişti organınız. Balayı sititi geçicidir,alışana kadar devam eder. 3-5 ay hiç ilişkiye girmeyip aniden başlarsanız gene benzer durum yaşanır. cinsel organınız zamanla esnekleşecek ve penise uyum sağlayacaktır. nasırlaşaca diyelim halk arasında. nasırlaştıgı an artık kadınlıga geçmişsinizdir. Temiz olmanızı öneririm. balayı sisiti bazı kızlarda fazla bazılarında daha az acı vericidir.bu varjina yapısına göre değişiklik gösterir

  85. Mert Mayıs 23, 2016, 10:02 pm

    Öasturbasyon yaptım ve akarken engelledim ve birazcık aktı cünüb olurmuyuz?

    • cinseldusunce Mayıs 24, 2016, 6:09 am

      olursun tabiki ucuna tıpa bile bağlasan cenupsun. çünkü bunu yapmaya niyet ettin. niyet ettiğin için kirlisindir. Yapmasaydın olmazdın fiilii bir eylem sözkonusu tesadüfen bir yolda kız görüp akma değil. akmasa bile cenupsun . bunu ellemeye başladın ama annen kapıdan girdi hemen toparlandın gene cenupsun çünkü niyetin var dokundun yapmaya başladın annen gelmese yapacaktın.Burda niyet önemlidir. Ama yolda bir kız gördün kendi kendine aktı olabilir o zaman cenup değilsin. niyetinin dışında heyecanlanır akar. İslam niyetlere önem verir. İslamii sitelere girip sorarsan sana cevap verirler. Burası daha çok cinsellik üzerine.

  86. vicdan Temmuz 16, 2016, 12:59 am

    Meraba 17 yasindayim sevgilimle surtunme yoluyla biseyler yasadik penis ucu hafif vajinama girdi ama kizligim bozulmadi yani kan gelmedi adetimin son gunuydu bu arada sadece kahverengi leke vardi ic camasirimi giydikten sonrada devam etti ben islanmistim ama o bosalmadi sey ben korkuyorum bisey olmusmudur biraz agri var altimda bu arada

  87. peri003 Temmuz 19, 2016, 6:50 pm

    Denizde surtunerek erkek arkadaşım boşaldı. Sonra acayip bi kasik agrisi oldu bende bu neden olur hastanede idrarda mikrop var dendi bu olayla alakası olabilirmi

    • cinseldusunce Temmuz 19, 2016, 7:44 pm

      erkek arkadaşınızın boşalması sizi gebe bırakmaz.ancak denizde sürterken belki içinize kaçan kirli deniz suyu enfeksiyon veya bakteri sebebi olmuştur. antiseptik ilaçlar,idrar söktürücü ve belki basit antibiyotik tedavisiyle düzelirsiniz.

    • Canan Temmuz 29, 2016, 12:38 pm

      iyi günler hocam benim de bir sorum olacaktı
      mastürbasyon yaparken cok kalın ve uzun bişi kullanmama ragmen şimdiye kadar hiç kan gelmedi ama aklım da almıyor o kullandığım şeye rağmen bişi gelmedi hiç acaba kızlığım bozulmuş mudur

  88. Berkay Ağustos 10, 2016, 10:51 pm

    İlk bekaret bozulduktan sonra kaçıncı cinsel ilişkide kadın acı duymaz?

  89. Sinem Ağustos 20, 2016, 6:32 pm

    Masturbasyondan sonra idrar için çok ıkınınca kızlık zarı bozulurmu???

  90. Temel Ağustos 23, 2016, 2:58 am

    Adet ağrısının kan ile alakası var mı? Adetli iken ilişkiye girilse yada parmak sokulsa içeriye kan boşalır mı? Boşalsa adet ağrısı gider ki yada azalır mı

    • cinseldusunce Ağustos 23, 2016, 5:46 am

      hayır kan zaten akacak,ağrı hormonal değişiklikten kaynaklı,o gorulen kan kalpten veya ciğerden değil ,rahimin tabakasının parçalanmasından kaynaklanır,kadının yumurtası tavuklar gibi değildir,ölü yumurtayı dışarıya atar.Bunu da vücut hormon değişikliğiyle yapar. bir tarafı kesilmişş te tampon yappalım ağrısı değildir o.

  91. Temel Ağustos 23, 2016, 11:48 am

    ben veterinerim az cok bilgim var genital sistem uzerine. Ancak hayvanlarda adet kanamasi olmadigi icin cevabini bilemedim. Kanin icerde bozulmasi kokmasi agri yapabilir dusuncesi geldi aklima. Neticede et kan kisa surede bozulup kokabilen seyler. Anladgim kadari ile sadece psg hormonunun etkisi ile agri yapio

  92. Asya Eylül 1, 2016, 9:46 am

    Merhaba sadece bacaklari sikarak yapilan masturbasyon kizlik zarini bozarmi?Asla vajinama el surmedim temas soz konusu degil.boyle bozulur mu kizlik zari?Ben bildigim kadariyla bozulmaz

  93. Pusat Eylül 5, 2016, 10:13 pm

    Erkegin bosalmasiyla meme ucu sertlesirmi bu sorunmudur bilmem ama bende var bir iliskide bosaldiktan sonra meme ucum sertlesiyor ve hafiften buzusuyor benim goğusumde normal erkeklere gore birazdaha buyuk hormonsal bir bozuklukmu?? (ergenlik donemindeyim)

    • cinseldusunce Eylül 6, 2016, 7:05 am

      mastürbasyon ve orgazm esnasında birçok erkekte farklı değişmeler olmaktaır, bazı erkeklerin meme ucunda sertleşme olabiliyor. Bazı erkekler de kızlar gibi meme okşanmasından zevk alabiliyor.bu size has bir durum

  94. Nilay Kasım 15, 2016, 5:59 pm

    Merhaba ben uzun süredir sürtünmeyle mastürbasyon yapıyordum.son yaptığım da henüz adet olmamıştım ama Ağrım oluyordu adet dönemiydi . İnce pike gibi birşeyi buruşturup sert bi hale getirip ona sürttündüm sert bi şekilde bastırarak Yüzüstüydüm kıyafetim vardı ince bez eşofman gibi. Orgasm hissine kadar sürtündüm sonra iç çamaşırıma baktığımda kırmızı renkli parlak kan gördüm. Sonra ağrı çektim adet oldum ama korkuyorum sizce kızlığım bozulmuş mudur ? Gelen kan kızlık kanı olabilir mi?

  95. dne Kasım 25, 2016, 12:12 pm

    22 yaşındayım ve Ben dün banyoda mastürbasyon yaptım ve ertesi gün kahverengi akı ti gibi bire sey geldi adetime de daha var gün içi de bir defa daha geldi kahverengi leke kizlikta bozulma yada zedelenme gibi bir durum olmusmudur. Onun dışında rahimde yada vajinal bir sikintim hastalığım yok. Ama kahverengi akıntı beni korkuttu.aileme birşey soyleyemiyorum bana yardımcı olabir misiniz kizlikta bozukluk yada zedenlenme olmusmudur . Ve rahim girişinde sanki damar arıyormuş gibi bir his var bende ne olmuş olabilir lütfen yardımcı olun

  96. tenisss Aralık 4, 2016, 10:57 am

    lezbiyen değilim ama çok merak ediyorum bve biri var bunu yamak istiyo benle bi kız yani kararsız kaldım sizce denememin bi zararı var mı ya da denesem ne olur?

    • cinseldusunce Aralık 4, 2016, 4:56 pm

      lezlik yok ama merak var kızlarla beraber olmak guzel olur da cinsel ilişkiye karar verirseniz sapkınlık olur .iş maddi boyuta ulaşır , 1 adım daha ileri atmış oluyorsunuz.

  97. Melis Ocak 25, 2017, 10:17 am

    Erkek arkadasımla çıplak bi şekilde sadece sürtünmeyle ilişki yaşıyorum ama orgamz olamıyorum hiçbir sıvı gelmiyo zevke de gelemiyorum ama kendim evde mastürmasyon yaptıgımda sadece zevke geliyorım ama ne bi boşalma nede sıvı akmıyo neden acaba

    • cinseldusunce Ocak 25, 2017, 7:46 pm

      kızlar boşalınca erkekler gibi sıvı boşaltamazlar, mastürbasyonda aldıgın zevki erkekte almaman doğal, bu zamana oluyor. kızların boşalmasına aslında boşalma denmez ,gelme denir, ama bizim toplum erkek baskın oldugu için kızlar da erkekler gibi boşaldım diyor, aslında gelmeler yaşıyorsunuz, titreme veya kasılma silkelenme şeklinde oluyor.

  98. FARUK Şubat 5, 2017, 4:08 am

    Merhaba her bayanın doğuştan kızlık zarı varmıdır varsa Onu bozduğumuz zaman kanama yapar mı ayrıca yırtıldıgını anlayabilir miyiz ilişki esnasında

    • cinseldusunce Şubat 5, 2017, 6:34 pm

      her kızın doğal olarak var çok az dogumda kapalı olur, bozdugun zaman bazısı kanamayabilir,o kızın bakire olmadıgı anlamına gelmez bu, yırtılmayı görürsün ama onun nasıl oldugunu anlayamazssın. nerden yırtıldıgını anlamak için bol bol foto çekmen gerek yırtıldıktan sornraki haline bakarsan anlarsın . ama evlenecek hiçbir kız sana fotograf modeli olmaz. Mahremiyet denen birşey var

  99. ezgi Mayıs 27, 2017, 3:53 pm

    Ya bişey sorucam ben 17 yasındayım 4 yıllık erkek arkadasım onun olmamı istiyo ama ben biraz çekiniyorum sonuçta evlenicekmiyiz bilemeyiz. Kızlık bozmadan birlikte olmak mümkün mü .??

    • cinseldusunce Mayıs 27, 2017, 3:10 pm

      bu mumkun olsaydi karpuzu kesmeden icini yerdik , cok erken bir yastasin ve biliyor musun bu is yurumeyecek tahmin ettigin dogru. Cunku ikinizin de karakteri degisecek. o senin platonik askin kalacak. asla unutmayacaksin , ama sen degiseceksin ve ondan sikilacaksin bir gun. iste o zaman kiymete binecek bekaretin , daha cook erken. 17 yasinda kadin denmeyi hak etmiyorsun ezgi 22 yasinda bile sana kiz desinler ziyani yok. icine girmesi cok birsey farketmeyecek keyif acisindan ama ebeveyn sorumluluguna yaklasacaksin. gebelik sansin artacak bir daha yapalim derken ..

  100. Nil Haziran 1, 2017, 11:22 am

    İlişkiye girdikten sonra 10 güne yakın idrarım kokuyo sonra düzeliyor ama her yaptığımda kokuyo neden?

  101. gizli Ağustos 25, 2017, 12:50 am

    Meraba sevgilim salatalik sokmami soledi korkdum bozulmazsin dedi sonra salatalik sokdum bi bakdim kan geldi pecetle sildim pembemsi kandi bozulmamissindir dedi cok korkdum ertesi gun uyandigimda lavaboya gittim peceteyle altimi silince gene kan geldi sonra gelmedi ertesi gun yine sabah aynisi oldu ondan sonrada kan gelmedi cok korkuyorum bozuldummu

  102. gizli Ağustos 28, 2017, 12:05 am

    Sanirim bozuldum cunku o an ve iki gun az kan geldi eger bozulduysam ilk gece iliskiye girersem kan gelirmi bozuldummu korkuyorum

    • cinseldusunce Ağustos 28, 2017, 5:10 am

      Bozulmadınız desem bunu okuyan bütün okuyucu kızlar rahat rahat salatalık sokarlar,burası ciddi bir blog birçok insanın kendi sorununu merak ettiği veya özel bilgileri okuduğu. Bu bir dalga geçmeyse lütfen son verin ,değilse özel mesajdan yazarsınız.

      • gizli Ağustos 28, 2017, 5:38 pm

        Tabikide haklısınız ama emin olunki bu benim ilk yapışımdı ve son oldu bi başka kızda birdaha böle bişeye yelkenemez sanmıyorum ben gerçekden kirkuyorum çünkü o an kan geldi iki gün sonrada aynısı oldu kan geldi bu beni çok korkutuyor eğer bozulduysam ilerde bi evlilik kuramıcam bunu bilmem lazım lütfen bana bişey deyin

      • cinseldusunce Ağustos 30, 2017, 5:08 am

        siz illa buraya bunu yazmamı istiyorsunuz, ben size mailde ulaşın diye yazdım

  103. Sevinç Eylül 28, 2017, 5:00 am

    Ben cinsel ilişki izledim ama telefondan sonra bı sıvı geldi hamile olunmaz demii

  104. ceren Ocak 10, 2018, 1:37 am

    Merhaba söylemeye utaniyorum .
    Ben sex vidiysu baktm 5k sonra kanamaya basladim kizlik zarina zarar verir mi

    • cinseldusunce Ocak 10, 2018, 4:47 am

      ceren kardesim adet kanamasinin videoyla alakasi yok sadece tesaduf, fakat izledigin için korktun. utanacak birswy yok . herkes izliyor. kizlar en cok adet zamani izler. zaten . en kucuk kivilcim etkiler. kizligin bozulmaz canim korkma. kasilip biraktigi icin kan fazla disari cikti buda digal birsey.

  105. Ipek Şubat 19, 2018, 8:58 pm

    Merhaba, bir baba kiz cocuguyla oynadiginda ( normal bir Surtme yada ozel alanlara dokunma yok) penisinde sertlesme farkettim, yada Kizini operken . Bu Baba sapik midir? Lutfen yardimci olabilir misiniz

    • cinseldusunce Şubat 20, 2018, 3:17 am

      Erkeklik organi belli belirsiz sertlesebilir bunun sebebi sünnettir ama dinsel oldugu için sadece faydasi anlatilir. Penis basi açik oldugu için her türlü minik uyarima pantolon sürtmesine harekete göre sertlesebilir. Bazen bir minibüste otururken sertlesebilir. Hemde o an cinsellik dusunmedigi halde. Bu o erkegin suçu degildir. Baba kendi evladina sevhet duymaz. Meme ucunuzun istemsiz zamanda sertlestigini dusunun 2 sey yaparsiniz ya hiç bilmiyormus gibi davranirsiniz, yada cevreye bakarsiniz bana bakan biri var mi diye. Penis sünnet olmus toplumlarda uyarima daha açiktir . Buda normal birsey . Sünnetsiz toplumlarda ise bas kismi dis uyarima kapali oldugundan zamansiz uyarilmasi daha az gorulur. Biz bunu gavurun erkekliginin güçsüz oldugunu soyleyerek,bizim daha kuvvetli oldugumuzu soyleyerek kapatiriz. 100 % emin olmadan babayi suçlamayin. Penis kalkar iner-kalkar iner ama Gercekten sapiklik yapiyorsa, cinsel organi gosterme yada birseyi bilinçli yaptigini mesela kizinin orasina yada memesine tesaduf gitmiyor ve oksuyorsa o zaman sapiktir. Otobuste de bunu ayirt edersiniz . Tesadufen surtmeyle ozellikle oksayan erkegi ayirt edersiniz. Kadin sadece iyi seçici olmalidir. Direk töhmet altina sokmak için düsunmeniz gerekir. Kadin içgudusel olarak zaten feminist yapidadir, hele kiz evladi olanlar daha fazla hassaslasir. cunku kadinligi kollamak ve annelik hormonunun etkisinde cinsel saldiriya her an ugrayacakmis korkusu duyar. facebookta cinsel taciz ve istismar cezalandirilsin haberlerini yazan genellikle kiz cocugu sahibi annelerdir. Boyle birseyi kisiyi suçlamadan töhmet altina sokmadan Gerçekten sapik oldugunu belgeleyici daha farkli kanitlar bulmaniz gerekir. Baba adayi penisine dur kalkma kizinla oynuyorsun deme sansi yok refleks olarak kalkiyor. siz de plajda yada olmadik yadae meme ucunuz urperdiginde durdurma sansiniz yok. ama ozellikle gosterirseniz yada sertlestirirseniz. yada dokundur karsi cinsin orasini oksarsaniz . Bir niyet vardir. Kadinin kendi kiz cocugunu kollama icgudusu ile davrandiginizin farkindayim. iyi bir gözlem yapin eger bos olduguna karar verirseniz unutun. ama size sapikligin çizgisini tarif ettigim kanit bulursaniz o zaman evet sapiktir deriz.Mahsustan bilinçli yapmakla tesaduf refleksi erkek dogasinda olan sertlesmeyi karistirmayin

  106. Dolunay Mart 2, 2018, 8:30 pm

    Orta parmağın tamamıyla girmesi hatta girip çıkması kızlığı bozar mı

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir