cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

cinsel organlar kokar

Cinsel organlar normal deriden daha fazla kokar.  Hücre yapısı normal olan deriden daha farklidir.  İstediginiz kadar yıkayin.  1-2 gün sürmez  ilk kokacak yer orasıdır.  Koltuk altından daha fazla kokar. Meme de kokar.   Kendine has ağır nemli kokusu vardır.
Cinsel organ Hücreleri daha koyu renktedir.  Ve  sinirlerle kaplı oldukları için pütürlü bir deriye sahiptir.  Kadınlar, koku yönünden daha hassas oldukları için kokuyu daha erken farkederler.  Bu yüzden daha fazla yıkanma eğilimine küçük yaşta başlar , kokma endişesi duyarlar.  Sigara içen kadınların koku alma mekanizması körelir.

Yalnız bir yanılgı vardır, Hep terlemekten koktuğu  düşünülür. Terleme kokusu değildir cinsel organ kokusu, hücresel bir kokudur.
Erkeğin cinsel organ kokusu ile kadının kokusu aynıdır.  Salgı kokuları hariç.
Sadece akıntı  kokusu farklı olabilir. Ben sadece organın kendi kokusundan bahsediyorum.
Eğer akıntı yönünden düşürsek akıntı kokusu içindeki bakteri durumuna göre değişiklik gösterir.

Kadınlar adet kanamasının bitiminden sonra ekşi keskin bir koku kaplar. Bu  içinde kalan kan pıhtısı kalıntısının bozulmasıdır. Bunu da  cinsel organın içindeki asit ve bakteriler yapar.

Kadın normal  gunlerde beyaz akıntı  her ne kadar kokusuz olsa da , hafif peynir kokusunu andirir. Çok aşırı cinsel organı yıkamak zararlıdır. İçindeki faydali bakteriler de yitirilir.  Dengesi bozulan kadın cinselligi zararlı bakteriler kaplayarak koku artar.

Bu kokunun doğal bir dengesi vardır.

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir