cinseldusunce

18 Yıldır hobi olarak yazıyorum.Parasal amacım yok. Tek amacım bilgilerimi paylaşmak,Ben bu topluma ne verebilirim diye başladım

vajinanın osurması

Komik gelebilir,zaten başlığı bilerek ilgi çekmesi için böyle yazdım. Mizahi bilgi olarak düşünün.

Kadınların,kızların bir bölmü vajinasının içine gaz sıkışması olacağını düşünmezler bile, ancak bu olan birşeydir, Vajinanın konuşması gibi.

Hadi yaa vajina osurur mu , Osurur elbette. Gaz çıkartır. Bir boşluk varsa oraya hapsolur. O gaz sıkışırsa aynı osurma sesi gibi ses çıkar. Özellikle cinsel ilişkiye girmiş kızlarda çok daha fazla görülür. İşin doğrusu osururken makatınızı sıkarak yapmayabilirsiniz. Ama vajina osurursa bunu kontrol etmek zordur.

Bu tür vakalar normaldir ama genellikle yalnız ve sessizken hissesilir.,  okuyucuların sorusu aynen şöyle..

önden osurmak kizligi bozarmi

vajinadan gelen  ses

vajinadan gelen afedersiniz osurma sesi

vajinada gaz zararlı mı

Genelde yaşı küçük kızlarda olmaz ama yaş büyüdükçe vajina boşluğu da büyür. Vajina boşluğu bazen öksürme, kasılma yada penisi içine alma esnasında hava ile dolabilir. bunlar normal durumdur.  Vajinanızın osurması size zararı yoktur.  Birçok okuyucu bunu farkedince, hem gülünç bulur ,hemde ifade edemez. İlk defa bu olayla karşılaşınca korkulur.

oram osurdu  demek veya partnerin bu osurma yellenme sesini duyması çok komiktir.   Unutmayın Vajina osurur, osurabilir  , ama onu kontrol edemezssiniz.  Gazın çıkacağı varsa verin gitsin. Zaten terbiyeldir , otobüste filan yapmaz

— az görülen ama orijinal bir durumdur, size de olursa bir gün Bu yazıyı okudum deersiniz,    Evet  komik bir yazı ama aslında ciddi, Vajinanızla barışık yaşamanız dileğiyle , gülücükleriniz eksik olmasın.

Cinseldusunce.

kaba ,sapıkça yorumlar bilgisayar tarafından otomatik silinecektir